Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    07. Rujan 2022. 13:26

Tami0910

maro2811

Tami0910

maro2811

montenegrina čestitam😍 po listi se čini da je krenulo od 8.mjeseca na bolje, do 12.ima da su svi na listi➕
    malena prerano je za test, ali sve smo bile u toj situaciji kad ne možemo izdržati i pokušamo malo prerano raditi test - razočarenje bezveze
    Tamio ima još šanse naravno za plus, ali čini mi se da je prerano za mučnine

Maro2811 hvala na odgovoru🥰
    neznam kako da to opisem nije to ona klasicna mucnina vise kao nesto gorkasto pa stvara taj osjecaj zaista ne znam kako da opisem. Mislite li da bi u petak 09.09. beta mogla pokazat? U petak nam je godisnjica pa zato ciljam na petak.

Trebao bi i osjetljiviji test🤞🏽
    Znam kako ti je i ja sam tako ciljala, dan prije godišnjice test pokazao dobar plus.. Na godišnjicu 6.8. sam trebala dobit M i otkrila MM super vijesti

Nadam se da najboljem ishodu. Nekako se bojim isčekivanja rezultata testa pa bi radije vadila betu. Hvala na savjetima i dobrim željama!

Nada postoji dokle god nema M , nadam se da će vam to biti godišnjica za pamćenje 🙏🤞

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Tami0910
    07. Rujan 2022. 13:40

Ella..

Tami0910

maro2811

Tami0910

maro2811

montenegrina čestitam😍 po listi se čini da je krenulo od 8.mjeseca na bolje, do 12.ima da su svi na listi➕
    malena prerano je za test, ali sve smo bile u toj situaciji kad ne možemo izdržati i pokušamo malo prerano raditi test - razočarenje bezveze
    Tamio ima još šanse naravno za plus, ali čini mi se da je prerano za mučnine

Maro2811 hvala na odgovoru🥰
    neznam kako da to opisem nije to ona klasicna mucnina vise kao nesto gorkasto pa stvara taj osjecaj zaista ne znam kako da opisem. Mislite li da bi u petak 09.09. beta mogla pokazat? U petak nam je godisnjica pa zato ciljam na petak.

Trebao bi i osjetljiviji test🤞🏽
    Znam kako ti je i ja sam tako ciljala, dan prije godišnjice test pokazao dobar plus.. Na godišnjicu 6.8. sam trebala dobit M i otkrila MM super vijesti

Nadam se da najboljem ishodu. Nekako se bojim isčekivanja rezultata testa pa bi radije vadila betu. Hvala na savjetima i dobrim željama!

Nada postoji dokle god nema M , nadam se da će vam to biti godišnjica za pamćenje 🙏🤞

Draga Ella,
    hvala ti na lijepim željama.
    I ja tebi želim da što prije ugledaš svoj +!

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Ella..
    07. Rujan 2022. 13:41

Žene, da li je moguće da se na svakom One Step testu pokaže sjena? U prvoj minuti već vidljiva, a normalno nakon 10,15min potamni malo više..
    Nedavno ste komentirale da One Step testovi i na vodu budu pozitivni, pa mi ništa nije jasno. Meni dosad nisu bili pozitivni kad sam prije pravila, a sad sam napravila u zadnja 2,3 dana 4,5 komada i na svakom se vidi..

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Garawa¤
    07. Rujan 2022. 13:49

Ella..

Žene, da li je moguće da se na svakom One Step testu pokaže sjena? U prvoj minuti već vidljiva, a normalno nakon 10,15min potamni malo više..
    Nedavno ste komentirale da One Step testovi i na vodu budu pozitivni, pa mi ništa nije jasno. Meni dosad nisu bili pozitivni kad sam prije pravila, a sad sam napravila u zadnja 2,3 dana 4,5 komada i na svakom se vidi..

Ne znam sta reći,  kod tebe je zbilja zbrkano.. tako dug ciklus.. 
    Jel LH posvijetilo? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Ella..
    07. Rujan 2022. 13:52

Svakako planiram na pregled jer mi sve ovo stvara stres.  Kud M nema dugo, tu mi testovi kidaju živce..  u pon idem definitivno pa ću vidjeti što i kako 🤷‍♀️

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Ella..
    07. Rujan 2022. 13:54

🖤Garawa🖤

Ella..

Ne znam sta reći, kod tebe je zbilja zbrkano.. tako dug ciklus..
    Jel LH posvijetilo?

Da, lh sam baš danas napravila i posvijetlio je 
    https://ibb.co/bHgQnDJ

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Tratinčica123
    07. Rujan 2022. 14:48

Bokić društvo 🤗
    Marija dobila rezultate bete. Zadnja M je bila 19.7.
    Rezlutat- 81418.0 ( što odgovara 5-6 tjedan, a ona bi trebala biti 7tt)
    Ima li razloga za brigu?🤷‍♀️
    Sutra se narucila privatno na pregled.
    A ja sam vaš novi poštar 🤣🤣 pošto sada nemam više zanimacije oko akcijanja🤣🤣

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tami0910
    07. Rujan 2022. 15:10

Tratinčica123

Bokić društvo 🤗
    Marija dobila rezultate bete. Zadnja M je bila 19.7.
    Rezlutat- 81418.0 ( što odgovara 5-6 tjedan, a ona bi trebala biti 7tt)
    Ima li razloga za brigu?🤷‍♀️
    Sutra se narucila privatno na pregled.
    A ja sam vaš novi poštar 🤣🤣 pošto sada nemam više zanimacije oko akcijanja🤣🤣

Neka ne gubi nadu.
    Mislim da joj je odlazak kod privatnika na pregled jedna od boljih odluka.

Moj primjer je bio da kad sam saznala za trudnoću išla privatno na UZV i sve ostalo. Kako sam došla na izvanredni pregled zbog nekog smeđeg isjedka doktorica se ugodno iznenadila da su otkucaji već prisutni. Isti dan popodne sam bila naručena kod socijalne ginekologice koja mi je nakon pregleda rekla da postoji GV da ne vidi plod niti ništa i da je prerano.
    Pomislila sam da li sam luda, jutros sam gledala kako mojoj bebi kuca srce, a sad ona ne postoji?

Socijalni ginekolozi su zaista rijetki koji su posvećeni pacijenticama i imaju volju i želju za radom.

Nadam se da će sve biti uredu!

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Lana99
    07. Rujan 2022. 15:12

Ella..

Isto je kod mene...kida mi živce.
    Meni su trakice Lh pozitivne, m nema...hcg negativni.
    Opet danas iscjedak..ludim.
    Jel vrijedi opet pravit test?

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    07. Rujan 2022. 15:18

I danas opet imam smeđi iscjedak, a bio prestao 3 dana

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.