Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    06. Rujan 2022. 14:20

Tinchy09

https://ibb.co/GMTqP8F

Uspjela sam uploadati 😁

Na krivom mjestu ucitavate trakice.. trebale bi ići u kolonu  OTHER

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mia21998 🔆
    06. Rujan 2022. 14:44

Tratinčica123

Dobro jutro 🤗
    Da, mislim da je Mia imala takvu situaciju, samo se ne sjećam tjedana kod Mie prvog i drugog pregleda..
    Mia, javi se? Kad se vidio plod i srce? Koji tjedan? Marija bi trebala sada biti 7 tjedan..
    Nadamo se da će sve biti u redu 🤗🤗🤞

Bella- ja sam jučer dobila M. Po planu. Pa me možeš maknuti sa liste.. jer zaista ne znam na koju ću sad terapiju i kad bi mogla slijedeća M, ali mi više nećemo ni pokušavati…🤷‍♀️

Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek  6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji. 
    A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana 😍 
    Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati 🙏 možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio potreban. 🥰

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Tinchy09
    06. Rujan 2022. 15:09

🖤Garawa🖤

Tinchy09

https://ibb.co/GMTqP8F

Uspjela sam uploadati 😁

Na krivom mjestu ucitavate trakice.. trebale bi ići u kolonu OTHER

Ups 🙈 nisam znala,.ovo mi je prvi mjesec da koristim aplikaciju..hvala ti 😀

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tratinčica123
    06. Rujan 2022. 15:32

Pepermint

Tratinčica123

Pepermint

Tratinčica123

ružica

Tratinčice,

Kako misliš nećete pokušavati? Misliš prirodno?

Da. Jer ja bez terapije nekakve nemam svoje ovulacije, doktor mi je od ovog mjeseca ukinuo terapiju. Tako da ja nemam svoje ovulacije, a mužu je spermiogram loš.. ja u četvrtak idem na humanu kod svog dr samo da vidim što će mi dati da pijem za ovo vrijeme koje dolazi..
    Zvala sam jučer doktoricu s ginekologije, rekla je da što prije treba muž urologu i dalje na pretage, da s ovakvim nalazima mi nemamo šanse za prirodno.
    Dok skupimo sve potrebno, vjerujem da će nam trebati nekih 5,6 mjeseci.. do nekog 1 postupka ukoliko ga bude bilo..

Jel uzimas sta za PCOS? Inositol je odlican za to. Meni je pomogao. Ciklusi su mi se skratili i imam svoje Ovulacije.

A ja sam bila do prije godinu dana na kontracepciji, od tada Duphaston i zadnja 4 mjeseca Femara…
    Pijem Inovo. To je isto 🤷‍♀️
    Sad ću vidjet u čet što će mi dr dati za dalje..

Koliko dugo pijes Inovo? Mislim da nije isto bas. Jer ja pijem dozu od 2000 mg na dan.

A sad mi je 3 mjesec da ga uzimam.. Vidjet ću s dr u četvrtak što će meni dati za dalje.. 🤔🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Tratinčica123
    06. Rujan 2022. 15:34

Mia21998 🔆

Tratinčica123

Dobro jutro 🤗
    Da, mislim da je Mia imala takvu situaciju, samo se ne sjećam tjedana kod Mie prvog i drugog pregleda..
    Mia, javi se? Kad se vidio plod i srce? Koji tjedan? Marija bi trebala sada biti 7 tjedan..

Bella- ja sam jučer dobila M. Po planu. Pa me možeš maknuti sa liste.. jer zaista ne znam na koju ću sad terapiju i kad bi mogla slijedeća M, ali mi više nećemo ni pokušavati…🤷‍♀️

Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji.
    A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana😍
    Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati🙏možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio

Jako mi je drago što ti trudnoća napreduje i što je napokon onako kako bi trebalo biti.. 🥰
    Samo neka i dalje bude sve bude uredno. Od srca ti zelim da do kraja izguras u najboljem mogućem redu.❤

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

September
    06. Rujan 2022. 17:55

Mia21998 🔆

Tratinčica123

Dobro jutro 🤗

Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji.
    A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana😍
    Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati🙏možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio potreban.🥰

Bas mi je drago da sve super napreduje. Sad se mozes malo i opustit kad je prosao najkriticniji dio 😊

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    06. Rujan 2022. 19:50

Tratinčica Hvala Bogu da 🥰 i hvala ti punoo❤️ držim ti fige i vjerujem da će se 🤰 uskoro 🙏

September hvalaa, a ti nam se što prije pridruži u proljetnim bebama 🤗

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• bellanaa
    06. Rujan 2022. 19:52

Ella kakvo je stanje? 
    Kod mene je 65 DC menge još nema, sutra ću zvati gin nek mi da duphastone 🤞 pa u novi ciklus

🧚27- PCOS, IR
    🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
    Trudimo se 11/21
    KBC SM 🏥
    1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
    1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide

MBM🐬🍀💕
    06. Rujan 2022. 21:41

Evo i mene cure moje posle duzeg vremena. Gin mi dao zeleno svetli za nove pobede, ali i prepisao Aspirin i Methylfolan zbon neke mutacije trombofilije. Danas mi je 14dc i radila sam LH do danas i nijedna nije pokazala pik pa sam presla na druge koje su bas potamnele. Ja sam pokrivala pa bilo ovl ili ne. 

MBM🐬🍀💕
    06. Rujan 2022. 22:31

https://ibb.co/XJYYjyR
    Ja uhvati nocas peak i sad samo pokrivanje 😁😁 mada pokrivam celu nedelju ali neka izdrzi dragi jos dva dana🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.