https://ibb.co/GMTqP8F
Uspjela sam uploadati 😁
Na krivom mjestu ucitavate trakice.. trebale bi ići u kolonu OTHER
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Dobro jutro 🤗
Da, mislim da je Mia imala takvu situaciju, samo se ne sjećam tjedana kod Mie prvog i drugog pregleda..
Mia, javi se? Kad se vidio plod i srce? Koji tjedan? Marija bi trebala sada biti 7 tjedan..
Nadamo se da će sve biti u redu 🤗🤗🤞
…
Bella- ja sam jučer dobila M. Po planu. Pa me možeš maknuti sa liste.. jer zaista ne znam na koju ću sad terapiju i kad bi mogla slijedeća M, ali mi više nećemo ni pokušavati…🤷♀️
Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek 6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji.
A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana 😍
Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati 🙏 možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio potreban. 🥰
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
https://ibb.co/GMTqP8F
Uspjela sam uploadati 😁
Na krivom mjestu ucitavate trakice.. trebale bi ići u kolonu OTHER
Ups 🙈 nisam znala,.ovo mi je prvi mjesec da koristim aplikaciju..hvala ti 😀
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Tratinčice,
Kako misliš nećete pokušavati? Misliš prirodno?
Da. Jer ja bez terapije nekakve nemam svoje ovulacije, doktor mi je od ovog mjeseca ukinuo terapiju. Tako da ja nemam svoje ovulacije, a mužu je spermiogram loš.. ja u četvrtak idem na humanu kod svog dr samo da vidim što će mi dati da pijem za ovo vrijeme koje dolazi..
Zvala sam jučer doktoricu s ginekologije, rekla je da što prije treba muž urologu i dalje na pretage, da s ovakvim nalazima mi nemamo šanse za prirodno.
Dok skupimo sve potrebno, vjerujem da će nam trebati nekih 5,6 mjeseci.. do nekog 1 postupka ukoliko ga bude bilo..
Jel uzimas sta za PCOS? Inositol je odlican za to. Meni je pomogao. Ciklusi su mi se skratili i imam svoje Ovulacije.
A ja sam bila do prije godinu dana na kontracepciji, od tada Duphaston i zadnja 4 mjeseca Femara…
Pijem Inovo. To je isto 🤷♀️
Sad ću vidjet u čet što će mi dr dati za dalje..
Koliko dugo pijes Inovo? Mislim da nije isto bas. Jer ja pijem dozu od 2000 mg na dan.
A sad mi je 3 mjesec da ga uzimam.. Vidjet ću s dr u četvrtak što će meni dati za dalje.. 🤔🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobro jutro 🤗
Da, mislim da je Mia imala takvu situaciju, samo se ne sjećam tjedana kod Mie prvog i drugog pregleda..
Mia, javi se? Kad se vidio plod i srce? Koji tjedan? Marija bi trebala sada biti 7 tjedan..
…
Bella- ja sam jučer dobila M. Po planu. Pa me možeš maknuti sa liste.. jer zaista ne znam na koju ću sad terapiju i kad bi mogla slijedeća M, ali mi više nećemo ni pokušavati…🤷♀️
Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji.
A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana😍
Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati🙏možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio
Jako mi je drago što ti trudnoća napreduje i što je napokon onako kako bi trebalo biti.. 🥰
Samo neka i dalje bude sve bude uredno. Od srca ti zelim da do kraja izguras u najboljem mogućem redu.❤
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobro jutro 🤗
…
Kod mene je bio prvi pregled 26.07. sa 6+2 i GV 13.7 prazna( računa se od zadnje menstruacije) , idući pregled je bio 4.08. i tada mi je pisalo da sam tek6+3 a GV 30mm moja ovulacija je bila jako kasna, ali se na tom pregledu vidio i plod i otkucaji.
A danas sam obavila pregled i moje čudo napreduje za 5 dana😍
Svašta je moguće, ja vjerujem da će joj se plod pokazati🙏možda je stvarno sitaucija kao i kod mene. Jel ima kakve simptome možda? Ako će joj šta pomoći može mi se slobodno javiti. Znam kako je bilo meni i u kakvoj sam panici bila i koliko mi je razgovor s vama ovdje pomogle i bio potreban.🥰
Bas mi je drago da sve super napreduje. Sad se mozes malo i opustit kad je prosao najkriticniji dio 😊
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Tratinčica Hvala Bogu da 🥰 i hvala ti punoo❤️ držim ti fige i vjerujem da će se 🤰 uskoro 🙏
September hvalaa, a ti nam se što prije pridruži u proljetnim bebama 🤗
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Ella kakvo je stanje?
Kod mene je 65 DC menge još nema, sutra ću zvati gin nek mi da duphastone 🤞 pa u novi ciklus
🧚27- PCOS, IR
🦸30 - oligoasthenozoospermia 7/2023
Trudimo se 11/21
KBC SM 🏥
1. 9/23 - Gonal F 100IU,Cetrotide, Overtile 14.10. Beta ❌
1. 3/24 - Bemfola 150IU,Cetrotide
Evo i mene cure moje posle duzeg vremena. Gin mi dao zeleno svetli za nove pobede, ali i prepisao Aspirin i Methylfolan zbon neke mutacije trombofilije. Danas mi je 14dc i radila sam LH do danas i nijedna nije pokazala pik pa sam presla na druge koje su bas potamnele. Ja sam pokrivala pa bilo ovl ili ne.
https://ibb.co/XJYYjyR
Ja uhvati nocas peak i sad samo pokrivanje 😁😁 mada pokrivam celu nedelju ali neka izdrzi dragi jos dva dana🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji