Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tratinčica123
    06. Rujan 2022. 08:35

ružica

Tratinčice,

Kako misliš nećete pokušavati? Misliš prirodno?

Da. Jer ja bez terapije nekakve nemam svoje ovulacije, doktor mi je od ovog mjeseca ukinuo terapiju. Tako da ja nemam svoje ovulacije, a mužu je spermiogram loš.. ja u četvrtak idem na humanu kod svog dr samo da vidim što će mi dati da pijem za ovo vrijeme koje dolazi.. 
    Zvala sam jučer doktoricu s ginekologije, rekla je da što prije treba muž urologu i dalje na pretage, da s ovakvim nalazima mi nemamo šanse za prirodno.
    Dok skupimo sve potrebno, vjerujem da će nam trebati nekih 5,6 mjeseci.. do nekog 1 postupka ukoliko ga bude bilo.. 

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Pepermint
    06. Rujan 2022. 09:14

Cure sa plusicima sretno i nek vam budu skolske trudnoce 
    Ostalima sretno u lovljenju Ovulacije i da vam ovaj ciklus bude dobitan. Mi smo evo krenuli sa odnosima. 9 dan cikusa je. Jos ovaj  cemo ovako a onda cemo kod ginekologice vidit dalje sta cemo. Vjerojatno neka laksa terapija sa ciljanim odnosima kako je rekla. Vidjet cu hocu li popratiti ovaj ciklus sa Trakicama za Ovulaciju. 

Pepermint
    06. Rujan 2022. 09:16

Tratinčica123

ružica

Tratinčice,

Da. Jer ja bez terapije nekakve nemam svoje ovulacije, doktor mi je od ovog mjeseca ukinuo terapiju. Tako da ja nemam svoje ovulacije, a mužu je spermiogram loš.. ja u četvrtak idem na humanu kod svog dr samo da vidim što će mi dati da pijem za ovo vrijeme koje dolazi..
    Zvala sam jučer doktoricu s ginekologije, rekla je da što prije treba muž urologu i dalje na pretage, da s ovakvim nalazima mi nemamo šanse za prirodno.
    Dok skupimo sve potrebno, vjerujem da će nam trebati nekih 5,6 mjeseci.. do nekog 1 postupka ukoliko ga bude bilo..

Jel uzimas sta za PCOS? Inositol je odlican za to. Meni je pomogao. Ciklusi su mi se skratili i imam svoje Ovulacije. 

Tratinčica123
    06. Rujan 2022. 10:02

Pepermint

Tratinčica123

ružica

Tratinčice,

Jel uzimas sta za PCOS? Inositol je odlican za to. Meni je pomogao. Ciklusi su mi se skratili i imam svoje Ovulacije.

A ja sam bila do prije godinu dana na kontracepciji, od tada Duphaston i zadnja 4 mjeseca Femara...
    Pijem Inovo.  To je isto 🤷‍♀️
    Sad ću vidjet u čet što će mi dr dati za dalje..🤗

Trudimo se od 9/21.

Tratinčica123
    06. Rujan 2022. 10:32

Evo, nebi ja htjela puno pisat u njezino ime.. ali znam da mi je rekla je prestala biti napuhana i da nema baš nekih simptoma. Ali dok ne dobije betu i u petak opet pregled, nećemo brzati sa zaključkom...🤷‍♀️🤞🤞
    Da, i ona i ja smo očekivale da će biti plod a i srceko.. 
    Držimo joj fige na najjace🤗🤗
    ...
    Sretno svima sa ovulacija i pregledima!❤

Trudimo se od 9/21.

Pepermint
    06. Rujan 2022. 11:54

Tratinčica123

Pepermint

Tratinčica123

ružica

Tratinčice,

A ja sam bila do prije godinu dana na kontracepciji, od tada Duphaston i zadnja 4 mjeseca Femara…
    Pijem Inovo. To je isto 🤷‍♀️
    Sad ću vidjet u čet što će mi dr dati za dalje..

Koliko dugo pijes Inovo? Mislim da nije isto bas. Jer ja pijem dozu od 2000 mg na dan. 

Aneee
    06. Rujan 2022. 13:21

Tratinčica123

Evo, nebi ja htjela puno pisat u njezino ime.. ali znam da mi je rekla je prestala biti napuhana i da nema baš nekih simptoma. Ali dok ne dobije betu i u petak opet pregled, nećemo brzati sa zaključkom…🤷‍♀️🤞🤞
    Da, i ona i ja smo očekivale da će biti plod a i srceko..
    Držimo joj fige na najjace🤗🤗

Sretno svima sa ovulacija i pregledima!❤

Želim joj od srca da se ipak preokrene sve na dobro. Nek bude jaka ❤

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    06. Rujan 2022. 13:22

Ja dobila M danas...🤦🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Tinchy09
    06. Rujan 2022. 13:36

Hej, pridruzujem se 👋👋 
    Pratim vas vec tjedan dana, pa odmah da cestitam September na plusicu 🥳🥳 
    Zao mi je za sve ostale M i negativne bete.🙁
    ..
    Ja sam na 2dpo, pretpostavljam, makar ovaj mjesec nisam uspjela uhvatiti pravi peak na trakicama.. bilo jest svjetlije od kontrolne, ali svejedno je Premom oznacio kao peak. Ostalih simptoma ovulacije -NULA. 
    Inace je barem iscjedak, bolovi u jajnicima..nesto.
    Sada nista ...🙈 
     Sto je tu je 🤷🏼‍♀️ cekam 19.09. 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    06. Rujan 2022. 13:39

https://ibb.co/GMTqP8F

Uspjela sam uploadati 😁

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.