Bella čestitke ❤️❤️❤️ tratinčica i garawa držim fige 😘
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Garawa i sama sam takva. Evo iskreno, sve cure koje su bile ovdje su na 12 dpo na testu od 25 imale lijepe crte, pa i ja na 12 dpo odustajem od tog ciklusa ...
Lana ako nisi znala kada ti je točno O kako onda misliš da si radila test na 12 dpo i nije bio pozitivan? Na koji dc ste imali odnos - ako je 1. Dc bio 11.6., onda bi 2.7. bio 21 dc, a vjerojatno je O bila u danima iza, računaj negdje oko 5.7. što bi bilo 24 dc +/- 2 dana, a ti si testove radila točno koje dc?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Strpit ću se do četvrtka iako sam i ja lagano sada odustala od ovog ciklusa. Nekako me ne pogađa sada toliko baš baš to što vjv nisam trudna, nego više to što je ovo bio zadnji mj ovakvog pokušavanja..sada nam slijede pretrage i pauza.😔
…
Joli i Garawa- da, čula sam za te testove da tako kažu. Ali nekako sam mislila kako je Marija dobila istu sjenicu, čak je moja i jača ona kaže, da možda i može biti da je stvarno pozitivan.
Rastavila sam test, vidi se i dalje sjenica. Ali sjenica, ne crtica, tako da mislim da ipak ništa.😔
A gle danas si 11 dpo, ako sam dobro shvatila (stavi u potpis 😉), još ima nade 🙂, ali eto samo želim bit realna u pogledu tih testova, jer sam se i sama lagala 100 puta i jednako toliko i razočarala.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Tratinčica,
Znaš što je meni bilo prošli ciklus - sliku si vidjela.
Stavrno se nadam da kod tebe nije isti slučaj i da će test tamniti!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joli radila sam test 9.7., 14.7. I ponovo oko 17. ali popodne..računala sam i ja da je ovulacija mogla biti najkasnije otp 5.7. I zato napravila 17.i bio negativan..
I danas dobijem svijetlo smeđi iscjedak koji je bio samo oko 6 i sad evo ništa, bolovi prošli..
Ne znam šta da mislim, glava mi je kao bubanj

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ovaj mjesec mislim da je ovulacija bila 16.jer je tad bilo malo krvi i bolio me jajnik..no možda je trakica skroz bila pozitivna zbog hormona prethodne t. Ja sam ponovila lh trakicu oko 19.i opet bile 2 linije..možda je ovulacija bila kod mene i kasnije. Ne znam stvarno

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/Bs5JSCW evo taj ciklus jer sam se pogubila..znaci odnos je bio samo 2.7.

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/B28Lhpq i evo ga ovam ciklus - gdje je crveno srce je bio odnos s ejakulacijom. 16.,17., 18. Sam imala oskudno krvi kad se brišem.
22.,23., 24. bijeli iscjedak.
I danas 29.svijetlo smeđi iscjedak i bolovi u trbuhu

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/B28Lhpq i evo ga ovam ciklus - gdje je crveno srce je bio odnos s ejakulacijom. 16.,17., 18. Sam imala oskudno krvi kad se brišem.
ja sam imala istu situaciju kao, missed ab u 7+1 tjednu. Nakon toga sam dobila uputu da pricekam prvu menstruaciju i onda mozemo ponovno pocet. Prva menstruacija je stigla tocno nakon mjesec dana. Nakon nje mi je stigla druga menstruacija nakon 25 dana (prije spontanog, ciklusi 28 dana, tocni u dan).
Zelim ti reci da se ocito nakon spontanog hormoni i ciklusi moraju vratit u normalu.
Budi sretna da ce stici prva menstruacija nakon pobacaja jer to je jako vazno da se dogodi. (tako mi je rekla ginekologica i nekoliko poznanica koje su imale spontani)
Nadam se da cemo uskoro svi dobit taj ocekivani + i da ce sve biti ok🤞🙏😃
Novopecenim trudnicama cestitam i zelim urednu i sretnu trudnocu!🤱😀

06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Ovaj mjesec mislim da je ovulacija bila 16.jer je tad bilo malo krvi i bolio me jajnik..no možda je trakica skroz bila pozitivna zbog hormona prethodne t. Ja sam ponovila lh trakicu oko 19.i opet bile 2 linije..možda je ovulacija bila kod mene i kasnije. Ne znam stvarno
Lana, mislim da tebe bune 2 crtice na LH testuy
Dvije crtice ne znace pozitivan test, normalno je cijeli ciklus imati 2 crtice jer je LH prisutan u tijelu.
Test se smatra pozitivan kada su obje crtice jednake boje, a peak je onda kada je testna linija jaca od kontrolne.
Kada testna linija pocne blijediti i postane svjetlija, peak je prosao. Normalno je da i dalje imas 2 linije, ali je testna blijeda.
Ovulacija nastupa 12-36/48h nakon peaka, kako kod koga.
2023 🩷
2025 🩵
mail: dama.mpk.21@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji