Puno faktora mora da se potrefi da bi došlo do trudnoće 🤷🏼♀️
Evo za prvu trudnocu nam je trebalo skoro 2 god, godinu dana čak uz lh trakice I svaki put smo pokrili plodne dane pa opet 🤷🏼♀️
Msm pogledaj u potpisima kod žena koje su tu puno duže. Znaci ne ide tako lako odmah iz prve zatrudniti. Nemoj da te deprimira sad jedan ciklus. Vjerujem da ti je teško poslije biok da opet nije uspijelo, ali gledaj to ovako - novi ciklus nova nada 🙃
Znam, ali kod mene je prva t došla prvi put kad je ejakulirao u mene I to 22.dc pa sam se zato nadala ovaj ciklus tako punooo
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Evo za prvu trudnocu nam je trebalo skoro 2 god, godinu dana čak uz lh trakice I svaki put smo pokrili plodne dane pa opet 🤷🏼♀️
Msm pogledaj u potpisima kod žena koje su tu puno duže. Znaci ne ide tako lako odmah iz prve zatrudniti. Nemoj da te deprimira sad jedan ciklus. Vjerujem da ti je teško poslije biok da opet nije uspijelo, ali gledaj to ovako - novi ciklus nova nada 🙃
Znam, ali kod mene je prva t došla prvi put kad je ejakulirao u mene I to 22.dc pa sam se zato nadala ovaj ciklus tako punooo
A vjerujem. I ja sam se nadala da ću drugi put ostati brže trudna, jer svi govore poslije prve trudnoce ide brže. Pa evo me 9mjeseci poslije i dalje radimo na bebi 😅
Sad čekaj prvo da vidiš što će desiti. Još nisi ne mengu dobila, do tad se još nadaj da će doći plusic. I probaj si malo skrenuti misli, jer mislim da si zadnjih dana bas jako preopterecana s tim, a to ti isto nije dobro.
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tratinčica ovo je već 3 dan ili čak 4dan kako piskis hcg ako se ne varam 🤔 i meni su i dalje tu sjene, msm po meni bi se to poslije one prve sjene trebalo već puno bolje viditi. Ja bi probala sa digitalcem sutra pa znaš na čemu si 🤷🏼♀️
Da, piškila sam na 7dpo, bilo je nešto malo vidljivo, onda na 10dpo jučer gdje se baš lijepo vidjela sjenica i evo danas isto se vide, al sam se nekako razočarala. Nije meni to to na testu. Strpit ću se ja do četvrtka.. neću si kidat živce 😤🙉
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ne ide uvijek glatko da.. evo ja idem već 4 mjeseca na ultrazvuk u vrijeme ovulacije i bude mi potvđena i svaki mjesec znam kad je točno i kad moram imati odnose, pokrijemo 5 dana u komadu i evo, ništa..
Zaista ima jako puno stvari koje se moraju poklopiti..
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Ja sam isto trebala godinu dana otprilike ,naime mislila sam da neću imat nikakvih problema zatrudnit i pratila sam ovulaciju ali ono što je bilo kod mene krivo što sam pokrivala 3 dana i iako sam navodno pogodila ovulaciju ništa se nije dešavalo. Mjesec u kojem sam ostala trudna je bila gdje sam pratila I bazalnu I lh trakice (bazalnu pratim već godinu dana ) I stim da sam pokrila 4 dana prije ovulacije ,samu ovulaciju I 2 dana poslije neznam kaj mi je bilo baš smo to radili s gustom ne s nekim pritiskom ....kao ono ajmo radit djete čak smo u tih 6 dana ponekad i 2 puta🤣🤣🤣evo baš sam bila raspoložena te dane .. .bila sam sretna što mi je bazalna pokazivala ovulaciju ... čak i nakon dva dana smo se opet 🤣🤣🤣🤣Boze ni sama neznam kaj mi je bilo....
Ugl... 10 dpo bolovi u jajnicima i baš veliki na taj jajnik koji mi je ovulirao čak sam misla nemoj mi rec da sam se prehladila baš mi je to sad trebalo... bol me probudila i u 4 ujutro na 11 dpo ... tad sam mislim radila prvi test jer tu vrstu boli to tad nisam osjetila... pa mi je bilo to sve sumnjivo ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
A vjerujem. I ja sam se nadala da ću drugi put ostati brže trudna, jer svi govore poslije prve trudnoce ide brže. Pa evo me 9mjeseci poslije i dalje radimo na bebi 😅
Sad čekaj prvo da vidiš što će desiti. Još nisi ne mengu dobila, do tad se još nadaj da će doći plusic. I probaj si malo skrenuti misli, jer mislim da si zadnjih dana bas jako preopterecana s tim, a to ti isto nije dobro.
Znaaam da sam preopterećena, trudim se što manje misliti ali ne ide.. Menge nema i dalje i onaj svijetlo smeđi iscjedak je odma prestao. Boli me lijevi dio trbuha malo i to je to..
Ne želim se više nadati nešto previše trudnoći jer bi sad test valjda barem neku sjenu pokazao. Radila sam danas ujutro gravignost ultra i ništa..
Evo slike https://ibb.co/T4mYkdThttps://ibb.co/B3qfL40
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ne znam što se dogodilo s linkom evo opet https://ibb.co/B3qfL40
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Marija1994 ne želim te plašiti, ali zovi doktora odmah..ja sam u prvoj t krenula tako s malo smeđeg iscjetka koji je i stao kroz dan dva i glupača sam pročitala na internetu da je to normalno i za 2, 3 dana imala spontani..ne znam jel povezano ali provjeri bolje da budeš mirna
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ništa i držim fige💗
Odma nam javi kad dođeš od doktorice
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana99 možeš probati vidjeti kroz dan dva hoće li krenuti M. A ako si baš nestrpljiva odeš privatno u lab platiš oko 150 kn i za koji sat imaš nalaz bete. I to ti je onda najsigurnije i znaš na čemu si.
Pričekati ću sad koji dan, ako ne dobijem do vikenda u ponedjeljak ću vadit betu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji