Tratinčicena ovom forumu sam više od godine i pol, evo iskreno koliko smo se sjena na tim kinezima nagledali, to je užasno, a da ne kažem da sam ja imala sretnu seriju koja uopće ne funkcionira i to sam shvatila trk kad ni štopericu nije pokazao…
Ovaj od Cyclotest bi do sada, ako je tamo bila stvarno sjenica već trebao pokazivati crticu, a ne sjenicu. Rastvori test i vi vidi li ti se ta sjena i kad je rastvoren, iako Cyclotest zna kada se skroz osuši pokazivati lažne crte, pa rezultate izvan 10 min ne uzimaj u obzir….
____
Lanajesi li kod prve trudnoće znala kada ti je ovulacija bila??
Nažalost ima istine za kineze 🤕
Ja nekako ako na 12dpo se ne vidi crtica a bome jako dobro ćete znati da je crtica , onda odustajem od ciklusa.. jedan dan ovako rano čuda može napraviti..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Joli nisam točno, ali između 2.i 7. Jer sam odnos imala samo 2.7. i tada zatrudnila.. jako čudno, ali ja sam 11.6.prije toga imala zadnju m što bi značilo da sam ostala trudna između 22. i 25.dana ciklusa te zato nisam ja u 7.mj ni mrvicu sumnjala na trudnoću. Da napomenem već 8 mj su mi menge točne i dođu između 24.i 28.dana ciklusa.. tako da ne znam što se tad dogodilo.
Kad sam doktorici to rekla smijala mi se i rekla da nije moguće da sam nešto pobrkala..nisam mogla ništa pobrkati jer smo odnos imali samo tog 2.7.jer je dečko bio na duzem putu
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Strpit ću se do četvrtka iako sam i ja lagano sada odustala od ovog ciklusa. Nekako me ne pogađa sada toliko baš baš to što vjv nisam trudna, nego više to što je ovo bio zadnji mj ovakvog pokušavanja..sada nam slijede pretrage i pauza.😔
...
Joli i Garawa- da, čula sam za te testove da tako kažu. Ali nekako sam mislila kako je Marija dobila istu sjenicu, čak je moja i jača ona kaže, da možda i može biti da je stvarno pozitivan.
Rastavila sam test, vidi se i dalje sjenica. Ali sjenica, ne crtica, tako da mislim da ipak ništa.😔
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Bella čestitke ❤️❤️❤️ tratinčica i garawa držim fige 😘
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Garawa i sama sam takva. Evo iskreno, sve cure koje su bile ovdje su na 12 dpo na testu od 25 imale lijepe crte, pa i ja na 12 dpo odustajem od tog ciklusa ...
Lana ako nisi znala kada ti je točno O kako onda misliš da si radila test na 12 dpo i nije bio pozitivan? Na koji dc ste imali odnos - ako je 1. Dc bio 11.6., onda bi 2.7. bio 21 dc, a vjerojatno je O bila u danima iza, računaj negdje oko 5.7. što bi bilo 24 dc +/- 2 dana, a ti si testove radila točno koje dc?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Strpit ću se do četvrtka iako sam i ja lagano sada odustala od ovog ciklusa. Nekako me ne pogađa sada toliko baš baš to što vjv nisam trudna, nego više to što je ovo bio zadnji mj ovakvog pokušavanja..sada nam slijede pretrage i pauza.😔
…
Joli i Garawa- da, čula sam za te testove da tako kažu. Ali nekako sam mislila kako je Marija dobila istu sjenicu, čak je moja i jača ona kaže, da možda i može biti da je stvarno pozitivan.
Rastavila sam test, vidi se i dalje sjenica. Ali sjenica, ne crtica, tako da mislim da ipak ništa.😔
A gle danas si 11 dpo, ako sam dobro shvatila (stavi u potpis 😉), još ima nade 🙂, ali eto samo želim bit realna u pogledu tih testova, jer sam se i sama lagala 100 puta i jednako toliko i razočarala.
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Tratinčica,
Znaš što je meni bilo prošli ciklus - sliku si vidjela.
Stavrno se nadam da kod tebe nije isti slučaj i da će test tamniti!
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Joli radila sam test 9.7., 14.7. I ponovo oko 17. ali popodne..računala sam i ja da je ovulacija mogla biti najkasnije otp 5.7. I zato napravila 17.i bio negativan..
I danas dobijem svijetlo smeđi iscjedak koji je bio samo oko 6 i sad evo ništa, bolovi prošli..
Ne znam šta da mislim, glava mi je kao bubanj
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Ovaj mjesec mislim da je ovulacija bila 16.jer je tad bilo malo krvi i bolio me jajnik..no možda je trakica skroz bila pozitivna zbog hormona prethodne t. Ja sam ponovila lh trakicu oko 19.i opet bile 2 linije..možda je ovulacija bila kod mene i kasnije. Ne znam stvarno
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
https://ibb.co/Bs5JSCW evo taj ciklus jer sam se pogubila..znaci odnos je bio samo 2.7.
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji