Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    22. Kolovoz 2022. 22:30

kiki13

Joli 🌟

Garawa dvije su super… Kada moraš zvati, sutra?? Ajme držim najveće fige…. Sada se ti i Bella pratite i uhvatite pluseve… 🤞🍀🤞🍀
    ______
    Cure koje pišete za Kejsy možete li mene vješticu s LH teme osvijestiti i reći što se dogodilo da ste "progledale"… Mislim da smo tada bile samo Garawa, Kiki, Simba i Bella na forumu, a da smo tu i danas.

Hahahaha a jadne ti smo, nek nas neko sprasi vise s ove teme 🙈
    Ja nisam bas upucena sto je bilo ni prije ni posli jer ne pratim nijednu temu…

Baš !! Zaglavile ovdje 🙈🙉🙊

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

September
    22. Kolovoz 2022. 22:44

Evo i mene ponovno, ne mogu ja bez vas 😅 a svaki dan vas citam da nesto ne propustim. Bella bas sam sretna zbog tebe 😊 napokon neki napredak i to veliki! Garawa zelim ti svu srecu ovoga svijeta sutra 🤞🏻 
    Kiki ti ces stalno putovat za Zagreb?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Joli 🌟
    22. Kolovoz 2022. 22:56

Kiki smijem se kad vidim koliko smo već ovdje jer što imamo od kukanja... 😂😂
    Ni ja ne pratim druge grupe, pa ne znam što se zbilo, ali eto, znatiželjna sam, moram priznati.
    Simba  vrati se 💜
    September 🤗🤗

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

SAYURi
    22. Kolovoz 2022. 22:56

Helou☕️☕️☕️☕️ sad cu da zasjednem i sve zaostatke procitam…. Vidim neka stara imena opet tu bas mi je drago🤗 Cak se i za Kamilicu malo brinem🤔 😂 Nema je da me maltretira…. 
    Marija sve cestitke i sve najbolje i najurednije ti zelim da sve prodje kako treba… jesi li razmisljala o nekom
    Nipt testu, hoces li ga raditi? 

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    “ Moje srce tesko suzu pusta
    I pumpa sa smjeskom,
    Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
    Ja ne svjetlim, ja sijevam..”

Joli 🌟
    22. Kolovoz 2022. 23:07

Garawa ma bit će to sve super, ali znam osjećaj, tu nervozu, ali za koji dan si Pupo 🤩🤩 ... Navijam za obje, obje ste zaslužile biti nagrađene svojim klupkom sreće... 🍀

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Kami.lica
    22. Kolovoz 2022. 23:09

Tu sam ja, samo nemam kad pisati....🤭
    Loveee youuu 🥳🎉😍😆🤗

SAYURi
    22. Kolovoz 2022. 23:10

Garawa na najjace fige🤞🤞🤞

Bella - daj Boze da ti se obje fino zakace i da budu dva lijepa srca na UZV… 
    Kiki nisam iz Hr, ne mogu ti pomoci oko klinika ali svakako se nadam da ces od prve ubosti pravu..
    Mare znamo sve za Kejsi, mi smo to skuzile odavno, zena ima svoje komplekse i lijeci ih kako zna, sta da ti kazem, dosada je mnogo opasna stvar…🥴
    Anchyyy- kuha li se sta, ajmo simotome na sunce. Ja sam taj mlijecni iscjedak imala odnosno krenuo je na 3-4 dpo i naravno po treci put je bio znak da je T u pitanju.. sretno u nedjelju…
    Tratincica taj grc je jaako dobar znak, nije jajnik vjerovatno je kruzni ligament, proguglaj malo to 😜
    Bebolina sretno i tebi , da vas sve skupa preselimo na trudnicku temu..🤞
    September nek si se i ti vratila, jos Simba da dodje iako me mrzi, doduse opravdano🫣

Nove cure dobrodosle, zelim vam plusice sto prije. Ko nije pratio forum, ja sam dezurna babaroga buuuuu…😎
    Gdje mi je Mia? Jel sve ok da ne rovim po proljetnim bebama…

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    I pumpa sa smjeskom,

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 00:10

Kad sam već uletjela  koristila sam taj mjesec lh trakice i baš smo se trudili ali nisam se pretjerano nadala s obzirom na prehladu 1 mj ranije koju sam vukla.... 7 dana pokrili 5 prije ovulacije i na samu ovulaciju I 2 dana poslije. Da bi na 10 i 11 dpo 21.3 znam jer je bio muzev rođendan počeo me boljet jajnik cudno kao da mi vlak vozi dole (mislila si nemoj mi rec da sam se prehladila  ma uzas baš mi je to sad trebalo 🤣) S 21 na 22 .3 u 4 ujutro opet bolovi digla se u 6 isla na wc...i imala sam one step onaj osjetljivi 10 mlu ...gledam ja njega gleda on mene🤣 bi nebi ,neznam zasto no bila mi je čudna bol pa reko nije valjda.... popiskim se u čašu i bi i nebi jbt kaj da sad iskoristio taj zadnji test bzv... no svejedno umocim ja njega onak 4 dana ranije .....kad ono nakon 1 minute neka jako blijeda roza druga linija ...o majčice  ...plakala se i smijala .... znači kaj je ovo .... nisam do sad to vidla...probudila sam muža dal vidi on🤣🤣🤣u 6 ujutro nije znao gdje se nalazi a kamoli gledat u taj tanki test🤣ne vidi on nista🤣🤣🤣 haha... kupim ja drugi dan test i napravim ga u 2 popodne test ko kuća roza rozi...😂3 dan digitalac 1-2...znači padanje  u nesvjest i onda beta na dan menge kad je trebala doc 66 il dan ranije nisam sigurna.... ugl...kad sam se najmanje nadala stvarno ... ugl imala sam prvih 3-6tjedana bolove jake dole ...i to vam je normalno tj svatko ima tu bol drugacije Al meni je baš bilo intenzivno ... sad smo 25 +4 i veliki smo....debeli🤣nosim dečka 💙za sad je sve ok ...dobila sam miom na maternici prije mjesec dana znači dobila sam ga u trudnoci no rekli su mi da se nek ne zivciram da ne smeta ...mali je ... uskoro imam ponovo pregled....ako vas ista zanima vezano za trudnocu  tu sam 😍

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

SAYURi
    23. Kolovoz 2022. 00:19

Kami.lica

Tu sam ja, samo nemam kad pisati….🤭
    Loveee youuu 🥳🎉😍😆🤗

Nemoj poslije reci da niko ne pita za tebe😜

💃 36
    🏃‍♂️44
    10.21 Missed ab.
    08.22 Biohemijska
    I pumpa sa smjeskom,

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 06:07

Bebolina2207

Dobro jutro, mene probudili menga bolovi (5. dpo). Cice osjetim isto odnosno samo me desna boli.
    Mare baš mi se svidjela tvoja priča. Čestitam na dečkiću i neka bude sve u redu do kraja. Što su ti rekli za taj miom hoće li otići s porodom ili bi ga oni micali?
    .
    Sayuri hvala puno!

Rekla mi je da će to otic nakon poroda da nek ne brinem nisam ga imala evo do prije mjesec dana ....cekam ovaj pregled sad pa ću znat ..🤗

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani