Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ella..
    23. Kolovoz 2022. 14:45

Treba mi mišljenje jer ne znam jel mi se čini ili zaista nešto ima. Kao što rekoh napravila sam u zadnjih tj dana nekoliko trakica i skoro svaka je imala sjenu, a CB mi je jučer pokazao neg  
    https://ibb.co/nPSZBsR

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

September
    23. Kolovoz 2022. 14:51

kiki13

September

kiki13

Jutro cure.
    Nemojte tako rano sa simptomima jer cu i ja pocet umisljat svasta. 🙈
    Garawaaa cekamo s tobom dobre vijesti 🙏
    Bella samo ti spavaj i odmaraj, treba i to nekad.
    September jeste ovaj misec opusteno sve pokrili? Necu putovat za Zg jer mi je to previse, imam di biti gori, a imam jos i godisnjeg, a mogu i od doma radit par dana pa se nadam to sve poslozit 😂 jedino ne zelim da to sad svi znaju pa moram nesto izmisliti 😂 bilo bi mi idealno da mogu doma radit folikulometrije, al sumnjam…
    Jesam ja nesto propustila zasto je simba otisla? Nadam se da je sve ok i da ce nam se javiti.
    Kiki i Tratincica danas mi je 16 dc, najkasnije ce sutra ovulacija. Rekla sam da necu nista pratit ali tesko mi je ignorirat toliko simptoma ovulacije 😅 ovaj ciklus mi je libido nenormalan sta je super, nikad mi nije bilo tako pa smo u svakom slucaju sve pokrili 😂 mislim da necemo u 9.mjesecu na ivf jer sam se malo usrala i sta je najbolje u 6. i 7.mjesecu sam bila psihicki i fizicki spremna za to ali sad vise nisam. Zadnjih mjesec dana smo samo na moru, izlazimo, cugamo i nekako me to vratilo u studentske dane pa sam malo ohladila od svega. Mozda sad i zatrudnim 😆

Hahhaha ajme nemoj sad da Kamilica opet pocne s ovime 😂
    Bas to sto kazes, možda se bas sad posreci….
    Meni se bas ide dalje na postupak, dosta mi je ovog cekanja nicega 😅

A joj da, sad kad se javi 😂 ma to mi je neka faza i zelim da potraje jer mi se prosla faza koja je trajala 2 i pol godine bas i ne sviđa. Treba ic dalje ako ne ide, u svakom slucaju cu i ja uskoro jer ovo nema smisla. Predomislit cu se sad kad zavrsi ljeto 😅 a ti si vec u postupku u 10.mjesecu. Koliko bi jos inseminacija trebala napravit? Jednu?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    23. Kolovoz 2022. 14:55

Ella..

Treba mi mišljenje jer ne znam jel mi se čini ili zaista nešto ima. Kao što rekoh napravila sam u zadnjih tj dana nekoliko trakica i skoro svaka je imala sjenu, a CB mi je jučer pokazao neg

Ja bas i ne vidim na ovoj tvojoj ali tijekom ove 2 i pol godine sam shvatila da na te sjene ne treba reagirat pogotovo ako kroz par dana ne tamne. Skoro svi testovi bacaju evaporacijsku liniju i nista vise ne vjerujem dok ne vidim neku jacu crticu

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Ella..
    23. Kolovoz 2022. 15:00

September

Ella..

Ja bas i ne vidim na ovoj tvojoj ali tijekom ove 2 i pol godine sam shvatila da na te sjene ne treba reagirat pogotovo ako kroz par dana ne tamne. Skoro svi testovi bacaju evaporacijsku liniju i nista vise ne vjerujem dok ne vidim neku jacu crticu

Ma očito ne treba hvatati sjenu sjenine sjene😅
    Ni ja ne vjerujem dok ne bude jasno vidljiva crta bez da moram tražiti..
    Ali izludi to nekad čovjeka 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

• inesss
    23. Kolovoz 2022. 15:00

kiki13

September

kiki13

September

kiki13

Jutro cure.
    Nemojte tako rano sa simptomima jer cu i ja pocet umisljat svasta. 🙈
    Garawaaa cekamo s tobom dobre vijesti 🙏
    Bella samo ti spavaj i odmaraj, treba i to nekad.
    September jeste ovaj misec opusteno sve pokrili? Necu putovat za Zg jer mi je to previse, imam di biti gori, a imam jos i godisnjeg, a mogu i od doma radit par dana pa se nadam to sve poslozit 😂 jedino ne zelim da to sad svi znaju pa moram nesto izmisliti 😂 bilo bi mi idealno da mogu doma radit folikulometrije, al sumnjam…
    Jesam ja nesto propustila zasto je simba otisla? Nadam se da je sve ok i da ce nam se javiti.
    Kiki i Tratincica danas mi je 16 dc, najkasnije ce sutra ovulacija. Rekla sam da necu nista pratit ali tesko mi je ignorirat toliko simptoma ovulacije 😅 ovaj ciklus mi je libido nenormalan sta je super, nikad mi nije bilo tako pa smo u svakom slucaju sve pokrili 😂 mislim da necemo u 9.mjesecu na ivf jer sam se malo usrala i sta je najbolje u 6. i 7.mjesecu sam bila psihicki i fizicki spremna za to ali sad vise nisam. Zadnjih mjesec dana smo samo na moru, izlazimo, cugamo i nekako me to vratilo u studentske dane pa sam malo ohladila od svega. Mozda sad i zatrudnim 😆

Hahhaha ajme nemoj sad da Kamilica opet pocne s ovime 😂
    Bas to sto kazes, možda se bas sad posreci….
    Meni se bas ide dalje na postupak, dosta mi je ovog cekanja nicega 😅

A joj da, sad kad se javi 😂 ma to mi je neka faza i zelim da potraje jer mi se prosla faza koja je trajala 2 i pol godine bas i ne sviđa. Treba ic dalje ako ne ide, u svakom slucaju cu i ja uskoro jer ovo nema smisla. Predomislit cu se sad kad zavrsi ljeto 😅 a ti si vec u postupku u 10.mjesecu. Koliko bi jos inseminacija trebala napravit? Jednu?

Ma idem sad samo na konzultacije, a koliko se ceka neznam… pa cemo sigurno sad jos jednu u devetom… a dr mi je reka da bi on jos dvije pa me onda posla dalje, al to je jos 3 miseca jer on uvik radi pauzu izmedu aih… pa ja ipak dog konzultacije da vidim sta ce mi tamo rec… sto prije odem prije ce se nesto pokrenuti

Meni su isto savjetovali tri inseminacije prije ivf al eto meni se nije posrecilo s njima,a kad sam isla na ivf jedva sam čekala bila sam preuzbudena i nista mi nije bilo tesko 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Garawa¤
    23. Kolovoz 2022. 15:01

Ella..

Ja vidim nešto..  ali test je suh bemu miša.. 
    Jel bilo što na mokrom? Unutar tih 10 min? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 15:02

Ella..

Ela ja isto ne vidim na ovom sjenu ... a I kao što sam rekla cb je točan ako u 3 min se očita...i to sam baš sigurna ...kad ides kod ginekologa?.

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 15:10

Svakako bi bilo dobro da ne čekaš kako garawa kaže da se test osuši evo ti moj prvi pozitivni 5 dana prije menge ... ugl rozkaste je boje tako je bilo na jednom tvom testicu ako se dobro sjećam na fejsu ....brine me što ti crttica nije tamnija a s obzirom da imaš takve cikluse svakako bi ti preporučila da ideš na pregled ....
    https://i.postimg.cc/mrgZdFKL/20220322-074532.jpg

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ella..
    23. Kolovoz 2022. 15:33

Bila sam na detaljnom pregledu i sve je u redu. Od prve M su mi ciklusi takvi , nikada nisu ni bili drugačiji.  Nekada duže nekada malo kraće,  ali 28 dana nikad 🤣
    Zato mi je problem s O, pa iz tog razloga i koristim LH trakice. 
    A što se tiče trenutnog ciklusa i situacije,  def mi nije jasan. Nekoliko testova je bacilo sjenu u prvih par min, ne nakon isteka vremena , a CB jučer neg i to 2 testa. 
    Pričekati ću još par dana, ako ne bude nekog pomaka, idem vaditi betu pa ću vidjeti što dalje 

🚺 31
    🚹 31

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Mareeeee3112
    23. Kolovoz 2022. 15:36

Ella..

Bila sam na detaljnom pregledu i sve je u redu. Od prve M su mi ciklusi takvi , nikada nisu ni bili drugačiji. Nekada duže nekada malo kraće, ali 28 dana nikad 🤣
    Zato mi je problem s O, pa iz tog razloga i koristim LH trakice.
    A što se tiče trenutnog ciklusa i situacije, def mi nije jasan. Nekoliko testova je bacilo sjenu u prvih par min, ne nakon isteka vremena , a CB jučer neg i to 2 testa.
    Pričekati ću još par dana, ako ne bude nekog pomaka, idem vaditi betu pa ću vidjeti što dalje

Nemoj bacati lovu na testove odi odmah vadit betu ...vjeruj mi .... ovako se samo izludujes..... 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.