Anchy i Tratinčica onda vi radite testiće isti dan. Brzo će nedjelja. 🙏🤞
Da, nas dvije onda probijamo led u nedjelju 😂😂
Osim ako se i Bella tu negdje uključi.. nisam sigurna kad je ona na redu 😁
Prodruzujem se nedilji 😂😂 a mislim da se Bella i ja pratimo u dan i da je rekla da ce 12dpo raditi, a to je onda nedilja🙏🙏🙏🙏
Onda u nedjelju očekujemo pravi baby boom tu na temi. Onda Kiki čekamo i tvoj plusić🤞🤞🤞🤞
U nedjelju ustajem rano i skrolam temu svako malo 🤗🤗
Vrištat će plusići😂😆
Mi u subotu idemo u svatove, tako da mene nemojte očekivati rano..🙈 jedan od boljih prijatelja od muža, vjerujem da ćemo do jutra..😂
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Anchy i Tratinčica onda vi radite testiće isti dan. Brzo će nedjelja. 🙏🤞
Da, nas dvije onda probijamo led u nedjelju 😂😂
Osim ako se i Bella tu negdje uključi.. nisam sigurna kad je ona na redu 😁
Prodruzujem se nedilji 😂😂 a mislim da se Bella i ja pratimo u dan i da je rekla da ce 12dpo raditi, a to je onda nedilja🙏🙏🙏🙏
Onda u nedjelju očekujemo pravi baby boom tu na temi. Onda Kiki čekamo i tvoj plusić🤞🤞🤞🤞
U nedjelju ustajem rano i skrolam temu svako malo 🤗🤗
Vrištat će plusići😂😆
Mi u subotu idemo u svatove, tako da mene nemojte očekivati rano..🙈 jedan od boljih prijatelja od muža, vjerujem da ćemo do jutra..😂
I taman kad se vratiš pišni test 🥳
E vidiš, pametno zboriš 😝😆
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Garawa dvije su super… Kada moraš zvati, sutra?? Ajme držim najveće fige…. Sada se ti i Bella pratite i uhvatite pluseve… 🤞🍀🤞🍀
______
Cure koje pišete za Kejsy možete li mene vješticu s LH teme osvijestiti i reći što se dogodilo da ste "progledale"… Mislim da smo tada bile samo Garawa, Kiki, Simba i Bella na forumu, a da smo tu i danas.
Sutra zovem . Ne znam kako ću zaspati uopće noćas.
Simba je se obrisala, nadam se da će se javiti.
Ja nekako vjerujem da je ovo Belin ciklus!
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa dvije su super… Kada moraš zvati, sutra?? Ajme držim najveće fige…. Sada se ti i Bella pratite i uhvatite pluseve… 🤞🍀🤞🍀
______
Cure koje pišete za Kejsy možete li mene vješticu s LH teme osvijestiti i reći što se dogodilo da ste "progledale"… Mislim da smo tada bile samo Garawa, Kiki, Simba i Bella na forumu, a da smo tu i danas.
Hahahaha a jadne ti smo, nek nas neko sprasi vise s ove teme 🙈
Ja nisam bas upucena sto je bilo ni prije ni posli jer ne pratim nijednu temu…
Baš !! Zaglavile ovdje 🙈🙉🙊
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo i mene ponovno, ne mogu ja bez vas 😅 a svaki dan vas citam da nesto ne propustim. Bella bas sam sretna zbog tebe 😊 napokon neki napredak i to veliki! Garawa zelim ti svu srecu ovoga svijeta sutra 🤞🏻
Kiki ti ces stalno putovat za Zagreb?
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Kiki smijem se kad vidim koliko smo već ovdje jer što imamo od kukanja... 😂😂
Ni ja ne pratim druge grupe, pa ne znam što se zbilo, ali eto, znatiželjna sam, moram priznati.
Simba vrati se 💜
September 🤗🤗
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Helou☕️☕️☕️☕️ sad cu da zasjednem i sve zaostatke procitam…. Vidim neka stara imena opet tu bas mi je drago🤗 Cak se i za Kamilicu malo brinem🤔 😂 Nema je da me maltretira….
Marija sve cestitke i sve najbolje i najurednije ti zelim da sve prodje kako treba… jesi li razmisljala o nekom
Nipt testu, hoces li ga raditi?
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Garawa ma bit će to sve super, ali znam osjećaj, tu nervozu, ali za koji dan si Pupo 🤩🤩 ... Navijam za obje, obje ste zaslužile biti nagrađene svojim klupkom sreće... 🍀
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Garawa na najjace fige🤞🤞🤞
Bella - daj Boze da ti se obje fino zakace i da budu dva lijepa srca na UZV…
Kiki nisam iz Hr, ne mogu ti pomoci oko klinika ali svakako se nadam da ces od prve ubosti pravu..
Mare znamo sve za Kejsi, mi smo to skuzile odavno, zena ima svoje komplekse i lijeci ih kako zna, sta da ti kazem, dosada je mnogo opasna stvar…🥴
Anchyyy- kuha li se sta, ajmo simotome na sunce. Ja sam taj mlijecni iscjedak imala odnosno krenuo je na 3-4 dpo i naravno po treci put je bio znak da je T u pitanju.. sretno u nedjelju…
Tratincica taj grc je jaako dobar znak, nije jajnik vjerovatno je kruzni ligament, proguglaj malo to 😜
Bebolina sretno i tebi , da vas sve skupa preselimo na trudnicku temu..🤞
September nek si se i ti vratila, jos Simba da dodje iako me mrzi, doduse opravdano🫣
Nove cure dobrodosle, zelim vam plusice sto prije. Ko nije pratio forum, ja sam dezurna babaroga buuuuu…😎
Gdje mi je Mia? Jel sve ok da ne rovim po proljetnim bebama…
💃 36
🏃♂️44
10.21 Missed ab.
08.22 Biohemijska
“ Moje srce tesko suzu pusta
I pumpa sa smjeskom,
Jer ja cu pjevati i evo pjevam,
Ja ne svjetlim, ja sijevam..”
Sortiraj odgovore
Najstariji