Jadan Äovjek, 80 god, bolestan, samo Å”to nije umro, a ti takvo zlo od kÄerke.
Moram ovo opet citirati. Ti sebi previÅ”e dopuÅ”taÅ”. Å ta ti znaÅ” kakva sam ja kÄerka, je li moj otac živ, i imam li uopÄe roditelje?Ā I Å”ta ih uopÄe imaÅ” spominjati? Spominjem li ja tvoje roditelje? To je isto kao da ja tebi ili nekome ovdje napiÅ”em da si zlo od matere. Srami se takvih rijeÄi.Ā BaÅ” si bitch. U istom rangu sa Sayuri i Garawom. Nije ni Äudo Å”to ne možeÅ” zatrudnjeti. š¤®
Evo cure ja mislim da ce ovo biti dovoljno za ovaj ciklus šššš¤Ŗš¾
https://ibb.co/3Fnptwt
Wow, ovo je stvarno full oprema š no želim ti samo da taj jedan iskoristiÅ” š¤
Da, jer zaruÄnik je taj koji to sve podiže i uopÄe ne sumnja ljubi i mazi trbuh svaki dan a mene odmah uhvati tuga jer Å”ta ako na kraju niÅ”ta ne bude š neÄu odugovlaÄiti previÅ”e, nadam se u utorak ali javim svakako sveā¦
Ljubi i mazi trbuh š¤£š¤£š¤£š¤£
Na drugoj temi se vratila ona ludaÄa Niki koja piÅ”a trakice, a joÅ” nije dobila mengu iza poroda....š¤£š¤£š¤£š¤£
Ja imam nekih 70-ak trakica zelenih koje nisam koristila godinu dana veÄ š¤£ ali ne mogu vam poslati jer bi onda znale odakle sam. Å teta š¤ morat Äu ih baciti. š¤·š¼āāļø
Kad mi to napiÅ”u luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, piÅ”aju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s oÄito bogatim druÅ”tvenim životom, to ima posebnu težinu š¤£
pa ti radije provodiÅ” mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiÅ” zadnje dane sa umirajuÄim ocem, to isto ima posebnu težinu.š
Moj otac je ziv i zdrav Bogu hvala. Ja provodim zadnja dva tjedna tu s vama. Prije me nije bilo mjesecima. Opet lažeÅ” š¤£š¤£š¤£
moj otac je ziv i zdrav. A ti nisi normalna majke mi
Tata ti je star i bolestan. Umjesto da provodiÅ” preostalo vrijeme s njime, ti visiÅ” tu, po nekom nebitnom forumu, po plažama, po drugojm forumu, raspitujuÄi se o porodu kod Podobnika. Zamisli, rugaÅ” se Niki kako planira sve unaprijed, a ti se raspitujeÅ” o porodu a niti T od trudna, jer niti S od sexa, niti P od para, luzerice.. Ako veÄ ne valjaÅ” kao prijatelj, kao partner, roditelj iovako neÄeÅ” biti, budi bar kÄer i budi uz tatu. Poz za gospodina!š
S tobom stvarno neÅ”to nije u redu š¤£š¤£š¤£Ā
Niti sam ta sa drugog foruma, niti mi je otac star i bolestan. Puna sam k'o brod. I nemam 40 godina. Jesmo shvatila konaÄno? š¤£
Ostalo su sve izmiÅ”ljotine. Nego ostavi se ti moje familije. Ja niti sam tebe ikad vrijeÄala, niti se u tebe i tvoju familiju dirala. Prema tome ne spominji ni ti moju. Jedine koje ovdje sprdam su garawa i sayuri. Tebe nisam dirala.
Å to se Niki tiÄe, ona je bolesnica koje je tek rodila, oÄito ima psihozu kad veÄ ide na drugo dijete. Nju mi je zao jer je jadna prolupala nakon poroda. Ja svoj nikad nisam planirala. Ako bi ikad rodila naravno da bi to bilo u Podobnika. Ipak sam ja zvijezda. Nisam seljanka kao vi da raÄam u državnim Å”upama. š¤£A i hvala Bogu mogu si to priuÅ”titi bez problema. Jealous much?Ā
Pozdrav iz Dubrovnika....ako me netko zeli upoznati tu sam joÅ” nekoliko dana....š¤
Kad mi to napiÅ”u luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, piÅ”aju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s oÄito bogatim druÅ”tvenim životom, to ima posebnu težinu š¤£
pa ti radije provodiÅ” mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiÅ” zadnje dane sa umirajuÄim ocem, to isto ima posebnu težinu.š
Moj otac je ziv i zdrav Bogu hvala. Ja provodim zadnja dva tjedna tu s vama. Prije me nije bilo mjesecima. Opet lažeÅ” š¤£š¤£š¤£
moj otac je ziv i zdrav. A ti nisi normalna majke mi
do neki dan tugovala za taticom kako te nitko ne razumije, jer tebe su tvoji dobili u kasnim godinama i nja nja, kao da su osvojili Olimpijsko zlato, a ne dobili tebe.šš Kako je tata sada? Mamu ne spominjeÅ” previÅ”e, osim da te rodila u 42godini. Sigurno niste u dobrim odnosima.š¤ PiÅ”i malo..
Sve Å”to sam pisala o sebi su izmiÅ”ljotine da dobijem pažnju. Nisi baÅ” pametna ako to nisi do sad skužila. š¤ Di su tvoja mamica i tatica? Ti ih ne spominjeÅ” uopÄe. Jesi ih strpala u staraÄki dom? Ili su te se odrekli? SiroÄe.. š¢
Btw cure baÅ” bi voljela da vam mogu reÄi svoje prave godine. Ne mogu vam opisati koliko .....š¤£š¤£š¤£
Simba zaÅ”to me vrijeÄaÅ” ako ja tebe nisam nikad uvrijedila? BaÅ” si neka.....a bila si mi dragaš¢
Vjeruj Å”to god hoÄeÅ” o meni. Da napiÅ”em da mi je bivÅ”i muž Brad Pitt ti bi povjerovala. š¤£š¤£
A nemam muža. š¤Nisi mi rekla gdje su ti mamica i tatica? Jesu ponosni na svoju kÄerkicu?Ā
Sramota je ne brinuti o roditeljima š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£š¤£
Koja provala. šSimba draga, sramota je da vi babetine tu ne brinete o svojoj djeci nego visite po cijele dane na forumu i serete kvake. Da vas znam sve bi vas prijavila socijalnoj službi.
Da mi je znati tko vam kuha i Äisti....plise š¤£š¤£š¤£
ObriŔi komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji