Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kamilica2
    30. Srpanj 2022. 21:56

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

😎
    Hellou…
    Jeste li za nesto popit’? Ovo 🍺 ili ovo 🍷 ili mozda ovo 🥃 ili pak ovo 🍾 a ja preporucujem ovo 🍸😎
    Ne trosite vise snagu na Kamilicu zivota vam, sta god ona pisala i rekla, sta god istina bila, cinjenica je da ona na kraju dana ostaje sama, usamljena, ucviljena, nedojebana, iskompleksirana, nezadovoljna, neispunjena kao zena, majka i covjek…. Njoj nema lijeka….. samo privremeno lijeci komplekse na vama…nek laprda u prazno…
    Gdje su mi piskilice? Sta se desava?

Gde si bre Srpkinjo? Kako život? Deca? Piša li se šta? 🤗

Jedi govna

Bravo srpkinjo, to je tvoj način izražavanja 🤗🤗🤗

• Kamilica2
    30. Srpanj 2022. 21:57

_Sayuri_

_Sayuri_

_

Sayuri ovo mi je baš dobro došlo.. antistres terapija..
    Muž na tenisu.. pa mi mrvu dosadno..

Moj na golfu 😂😂😂😂

Napunio me ko puricu, i ode praznih mosnjica da se druzi sa rajom, nece mu zenska pasti na pamet…

A jadna misliš da si takva razvaljena od dvoje djece i sa 36 godina ikome poželjna? Samo gaboru koji te oženio jer nije mogao bolju🤣

Garawa¤
    30. Srpanj 2022. 21:58

Kamilica2

_

_Sayuri_

_Sayuri_

_

Moj na golfu 😂😂😂😂

Napunio me ko puricu, i ode praznih mosnjica da se druzi sa rajom, nece mu zenska pasti na pamet…

Nije igrao par mjeseci, nešto ga rame boljelo..
    Preko puta kuće nam je rekreacijski centar.. išla malo pogledati kako igra.. sretan ko malo dijete 🤣
    Sad pivica i klopa..taman da malo nadođe.. za desert 🤣🤣

Nije ni čudo da si debela prasica, samo trpaš 🤣🤣🤣
    A jadan taj tvoj šonjo kad je oženio babetinu od 40 godina sa dva privjeska od prije. I još debelu prodavačicu. Drzi ga se, jer drugu takvu budalu nećeš lako nać 🤣🤣🤣

Ne trpam ja, on trpa 🤣
    Zbilja pojma o životu nemaš 😵‍💫
    I opet se ponavljaš..  nemaš ništa zanimljivije? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Kamilica2
    30. Srpanj 2022. 21:59

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

Kamilica2

_Sayuri_

😎
    Hellou…
    Jeste li za nesto popit’? Ovo 🍺 ili ovo 🍷 ili mozda ovo 🥃 ili pak ovo 🍾 a ja preporucujem ovo 🍸😎
    Ne trosite vise snagu na Kamilicu zivota vam, sta god ona pisala i rekla, sta god istina bila, cinjenica je da ona na kraju dana ostaje sama, usamljena, ucviljena, nedojebana, iskompleksirana, nezadovoljna, neispunjena kao zena, majka i covjek…. Njoj nema lijeka….. samo privremeno lijeci komplekse na vama…nek laprda u prazno…
    Gdje su mi piskilice? Sta se desava?

Gde si bre Srpkinjo? Kako život? Deca? Piša li se šta? 🤗

Jedi govna

Bravo srpkinjo, to je tvoj način izražavanja 🤗🤗🤗

Jeste, tako je.

Tako piši na srpskom forumu. Mi Hrvati smo kulturan narod 🤗

• Kamilica2
    30. Srpanj 2022. 22:00

_

Kamilica2

_

_Sayuri_

_Sayuri_

_

Moj na golfu 😂😂😂😂

Preko puta kuće nam je rekreacijski centar.. išla malo pogledati kako igra.. sretan ko malo dijete 🤣

A jadan taj tvoj šonjo kad je oženio babetinu od 40 godina sa dva privjeska od prije. I još debelu prodavačicu. Drzi ga se, jer drugu takvu budalu nećeš lako nać 🤣🤣🤣

Ne trpam ja, on trpa 🤣
    I opet se ponavljaš.. nemaš ništa zanimljivije?

Garawa di su pingvini 🐧🐧🐧🐧🤣🤣🤣🤣

Garawa¤
    30. Srpanj 2022. 22:04

Kamilica2

_

Kamilica2

_

_Sayuri_

_Sayuri_

_

Moj na golfu 😂😂😂😂

Ne trpam ja, on trpa 🤣
    I opet se ponavljaš.. nemaš ništa zanimljivije?

Garawa di su pingvini 🐧🐧🐧🐧🤣🤣🤣🤣

Na Madagaskaru 🤣🤣

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

September
    30. Srpanj 2022. 23:02

Kiki koristim Utrogestan. Meni je sve ok, ne znam po cemu si to skuzila. Mozda to mislis jer se tableta rastopi pa bude po gacicama 😅 ili je nesto drugo problem?

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    30. Srpanj 2022. 23:14

Simba2

September

Kiki koristim Utrogestan. Meni je sve ok, ne znam po cemu si to skuzila. Mozda to mislis jer se tableta rastopi pa bude po gacicama 😅 ili je nesto drugo problem?

e kako tvoj iscjedak? imal još kakvih simptoma? nisam shvatila sad najbolje. koristiš cijelo vrijeme utrogestan pa su ti zato gacice mokre?😅

Do prekjucer sam imala bas vodeni ali sad nista, a ni ne primjecujem jer sam stalno na plazi. Koristim Utrogestan vec mjesecima i s njim mi bude onako neki krem iscjedak ili ga uopce ne bude ali naravno izađe tableta. A ovih par dana je bilo skroz drugacije, bas kao voda tako da nije zbog progesterona. Nema nikakvih simptoma 😄 cekam da napravim test i pokusavam bit strpljiva

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Lulamira
    30. Srpanj 2022. 23:47

Kami ili Bossa Nova,
    Ne vadi se da si tada lagala. 🤣
    Koga zanima na drugom forumu neka cita, iste stvari je pisala. 

• Kamilica2
    31. Srpanj 2022. 07:14

Lulamira

Kami ili Bossa Nova,
    Ne vadi se da si tada lagala. 🤣
    Koga zanima na drugom forumu neka cita, iste stvari je pisala.

🤣🤣🤣 Koga to pobogu zanima osim vas par luzerica tu?  😂 Mene ne zanima šta ste pisale na ovom forumu, a makar da vas tražim po drugim. I zaboli me jeli lažete ili pišete istinu. 🤣To dovoljno govori koliko ste opsjednute sa mnom i s foruma općenito. I kako nemate život. Baš vas žalim.😢 Ja sam tu samo da se sprdam. Što je očito ikome sa zrnom pameti u glavi.🤣 A šta je istina od onoga što sam pisala samo ja znam. A vi vjerujte što hoćete.🤗
    Odoh sad u Dubrovnik. Bye byeee luzers😂🙋🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.