Kad mi to napišu luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, pišaju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s očito bogatim društvenim životom, to ima posebnu težinu 🤣
pa ti radije provodiš mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiš zadnje dane sa umirajućim ocem, to isto ima posebnu težinu.😉
Moj otac je ziv i zdrav Bogu hvala. Ja provodim zadnja dva tjedna tu s vama. Prije me nije bilo mjesecima. Opet lažeš 🤣🤣🤣
Jadan čovjek, 80 god, bolestan, samo što nije umro, a ti takvo zlo od kćerke.
moj otac je ziv i zdrav. A ti nisi normalna majke mi
Kamilice,
Hajde ti napisi kad ocekujes sledeci ciklus, neka te Bella stavi na listu i pocni da pisas.
Mislim da je to bolje nego da se*es po cijeli dan.
Imam ja pametnijeg posla od pišanja 🤣
Evo cure ja mislim da ce ovo biti dovoljno za ovaj ciklus 😂😂😂🤪🍾
https://ibb.co/3Fnptwt
Wow, ovo je stvarno full oprema 🙈 no želim ti samo da taj jedan iskoristiš 🤞
Da, jer zaručnik je taj koji to sve podiže i uopće ne sumnja ljubi i mazi trbuh svaki dan a mene odmah uhvati tuga jer šta ako na kraju ništa ne bude 🙁 neću odugovlačiti previše, nadam se u utorak ali javim svakako sve…
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
Moram ovo opet citirati. Ti sebi previše dopuštaš. Šta ti znaš kakva sam ja kćerka, je li moj otac živ, i imam li uopće roditelje? I šta ih uopće imaš spominjati? Spominjem li ja tvoje roditelje? To je isto kao da ja tebi ili nekome ovdje napišem da si zlo od matere. Srami se takvih riječi. Baš si bitch. U istom rangu sa Sayuri i Garawom. Nije ni čudo što ne možeš zatrudnjeti. 🤮
Evo cure ja mislim da ce ovo biti dovoljno za ovaj ciklus 😂😂😂🤪🍾
https://ibb.co/3Fnptwt
Wow, ovo je stvarno full oprema 🙈 no želim ti samo da taj jedan iskoristiš 🤞
Da, jer zaručnik je taj koji to sve podiže i uopće ne sumnja ljubi i mazi trbuh svaki dan a mene odmah uhvati tuga jer šta ako na kraju ništa ne bude 🙁 neću odugovlačiti previše, nadam se u utorak ali javim svakako sve…
Ljubi i mazi trbuh 🤣🤣🤣🤣
Na drugoj temi se vratila ona ludača Niki koja piša trakice, a još nije dobila mengu iza poroda....🤣🤣🤣🤣
Ja imam nekih 70-ak trakica zelenih koje nisam koristila godinu dana već 🤣 ali ne mogu vam poslati jer bi onda znale odakle sam. Šteta 🤭 morat ću ih baciti. 🤷🏼♀️
Kad mi to napišu luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, pišaju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s očito bogatim društvenim životom, to ima posebnu težinu 🤣
pa ti radije provodiš mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiš zadnje dane sa umirajućim ocem, to isto ima posebnu težinu.😉
Moj otac je ziv i zdrav Bogu hvala. Ja provodim zadnja dva tjedna tu s vama. Prije me nije bilo mjesecima. Opet lažeš 🤣🤣🤣
moj otac je ziv i zdrav. A ti nisi normalna majke mi
Tata ti je star i bolestan. Umjesto da provodiš preostalo vrijeme s njime, ti visiš tu, po nekom nebitnom forumu, po plažama, po drugojm forumu, raspitujući se o porodu kod Podobnika. Zamisli, rugaš se Niki kako planira sve unaprijed, a ti se raspituješ o porodu a niti T od trudna, jer niti S od sexa, niti P od para, luzerice.. Ako već ne valjaš kao prijatelj, kao partner, roditelj iovako nećeš biti, budi bar kćer i budi uz tatu. Poz za gospodina!😉
S tobom stvarno nešto nije u redu 🤣🤣🤣
Niti sam ta sa drugog foruma, niti mi je otac star i bolestan. Puna sam k'o brod. I nemam 40 godina. Jesmo shvatila konačno? 🤣
Ostalo su sve izmišljotine. Nego ostavi se ti moje familije. Ja niti sam tebe ikad vrijeđala, niti se u tebe i tvoju familiju dirala. Prema tome ne spominji ni ti moju. Jedine koje ovdje sprdam su garawa i sayuri. Tebe nisam dirala.
Što se Niki tiče, ona je bolesnica koje je tek rodila, očito ima psihozu kad već ide na drugo dijete. Nju mi je zao jer je jadna prolupala nakon poroda. Ja svoj nikad nisam planirala. Ako bi ikad rodila naravno da bi to bilo u Podobnika. Ipak sam ja zvijezda. Nisam seljanka kao vi da rađam u državnim šupama. 🤣A i hvala Bogu mogu si to priuštiti bez problema. Jealous much?
Pozdrav iz Dubrovnika....ako me netko zeli upoznati tu sam još nekoliko dana....🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji