Vratim se na forum da vidim je li ima kakvih novosti kod cura i naidjem na vrijedjanja..Boze me oslobodi sta je ovo..samo znam da nije onaj isti forum koji sam znala posjecivati prije nego sam se ukljucila, zalosno..
a šta realno očekuješ? ja sam tu dvije godine, baš na ovoj temi, prvu godinu je tema bila divna, divne cure, aktivna dnevno, kao sad u dva tjedna dana. I onda je ovo zločesto čudo od žene došlo, otjeralo veliku većinu tih cura sa svojim unošenjem nemira jer ko fole nije bila prihvaćena, a zapravo je svako malo ubijala u pojam stare djevojke kao i nove. I to već traje godinu dana sa prekidima. Dođe, komentira samo da unese nemir i opet je nema par dana. Jednostavno je i meni i ostalim curama prekipjelo više. Zamisli da živiš u kući gdje se susjedna prodala. Dođu novi susjedi i danonoćno te maltretiraju sa svojim ponašanjem, zahtjevima i koješta. U početku trpiš radi nekog mira i sklada, ignoriraš ponešto i onda jedan dan ti prekipi.. Eh to je to. Točno da znam tko je ona, zaslužila je koju odgojnu u 40oj godini, jer su je očito i roditelji zapustili u djetinstvu pa nema kodeks ponašanja.
Ma samo je treba ignorirat, previse je koncentracije na nju, a premalo na cure koje traze savjete
Da mene nema ova tema bi bila dosadna za popi....🤣🤣🤣 Samo pišanja i trakice. Boooring 😂
I Simba, nakon šta si mi jučer zaželjela da nikad nemam djecu, nemaš prava nikome reć da je zločest. Ni garawa koja mi je napisala da će mi se naje**** mamice, i da sam nedoje**** kučka.
Fine neke gospođe. . . 🤭 Ne vidite sebe, samo druge napadate i krizitirate. Ccc 😞
_Sayuri_ meni je danas 13 DC, jos nije ovulacija
Tratinčica123 jucer sam piskila prvu trakicu bila je svjetla crtica, nazalost nisam slikala, danas cu drugu popodne pa saljem 😊
Meni je bila svijetla i drugi dan skroz tamna, slikaj pa nam pošalji 😊
Koga to zanima??? 🤣🤣🤣🤣
Kad mi to napišu luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, pišaju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s očito bogatim društvenim životom, to ima posebnu težinu 🤣
Ovo gore se odnosilo na Simbin post da me svi tu kolektivno žalite 🤣🤣🤣
Kad mi to napišu luzerice od 30+ koje po cijele dane vise na forumu, pišaju trakice i pretražuju moje postove od prije godinu dana, s očito bogatim društvenim životom, to ima posebnu težinu 🤣
pa ti radije provodiš mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiš zadnje dane sa umirajućim ocem, to isto ima posebnu težinu.😉
Moj otac je ziv i zdrav Bogu hvala. Ja provodim zadnja dva tjedna tu s vama. Prije me nije bilo mjesecima. Opet lažeš 🤣🤣🤣
https://ibb.co/YPfHVV9
Ovako sam našla na Googlu. Jest da je na njemačkom ali kužim što je pjesnik htio reći.
Ako mi zatreba i sljedeći mjesec onda bi voljela i pomoću toga pratiti.
Kod mene danas 9 dpo (20. dan ciklusa) od simptoma ništa. Trbuh, cice, iscjedak sve nula bodova. Jedino kaj me uho puno manje boli ali temp 37.3 negdje 3. Ili 4. dan ali temp se pojavila i prije nego me uho zaboljelo, ne šmrcam i ne kašljem.
To je Premom aplikacija. Odlična.
S njom možeš pratiti i BBT i trakice.
🦋23
🐻48
👩❤️💋👨 3 mj.
Riječi su besplatne, ali može vas koštati način na koji ih upotrebljavate..
Kamilice,
Hajde ti napisi kad ocekujes sledeci ciklus, neka te Bella stavi na listu i pocni da pisas.
Mislim da je to bolje nego da se*es po cijeli dan.
_Sayuri_ dosta teška odluka, ne znam ni sama s obzirom da mi se niti jedna poliklinika nije javila u Zadru morat cu otići na hitnu nema mi druge, a sada koji dan stvarno ne znam, voljela bi da to nekako bude utorak( jer je to taman tjedan dana od prošlog pregleda) ali mogu rec da mi je užasno strah što će mi reći… okruženi smo prijateljima i obitelji ovdje na moru, i ne znam kako cu se uopće ponašati bude li na žalost nešto pošlo po zlu, takva sam osoba da ne znam sakrit svoje osjećaje. Svaku večer prije spavanja razmišljam i stvarno ne znam kada ću ici ali držite fige da uhvatim hrabrost i odem to obaviti u utorak 🤞
Tratinčica123 ma jesam, stvarno sam dobro svi od simptoma su još uvijek prisutni hvala Bogu. Svako jutro kažem zaručniku hajd ti probaj sise jer ja mislim da već umišljam da su se ispuhale hahaha 🤣
September vidim da trebaš piškiti pa ti držim najveće moguće fige da to bude tooo, sretno!!! 🤞🍀🍀🤞
Bebolina2207 također držim veeeeelike fige 🤞🍀🤞🍀🤞
🙆♀️25g /🙆🏽♂️25g
🔬PCOS
AMH 81.1
LH 12.4
FSH 6.1
Vitamin D 46
🏥 Beta plus
Spermiogram ✔️
💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
18.07 ➕❤️
05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰
" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏
pa ti radije provodiš mjesece, dane i sate na forumu sa luzericama, umjesto da provodiš zadnje dane sa umirajućim ocem, to isto ima posebnu težinu.😉
Hajd molim te je od danas svi ignorisemo…
Kaze se ignoriramo...🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji