Leptirjesi uhvatila peak, koliko ti je trajao ciklus? Ne bi trebalo baš bit neko obilno krvarenje za implantaciju… Ali tko zna 🤷🏼♀️
September bilo je ovdje cura koje su pile suplemente i na prvoj i jedinoj O u godinu dana ostale trudne, tako da mislim da Pcos utječu na kvalitetu, ali da nije nužno pravilo…
Tratinčicenadam se da ćete oboje dobiti čim prije uputnice, jer ta dosadašnja obrada je baš neozbiljna.
Da, imas pravo. Znam i ja puno takvih slucajeva i eto valjda se sve poklopi nekim cudom. Ja vidim razliku od kad sam uvela neke suplemente ali jedino kad dodjes na ivf mozes znat kakva je zapravo kvaliteta, kao sta si i ti saznala. Sve se moze popravit samo treba strpljenja 😊 a ti si vec 8 dpo, pa kud prije 😅 drzim 🤞🏻 da ova jedna kvalitetna bude dobitna
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Na ovoj stranici samo ja ne idem na umjetnu, a tema se zove pišanje trakica....wtf?! 😂
Evo da vam javim kako je prošao UZV. 16 dc. Endometrij 7.2mm.. U douglasu slobodna tečnost. Na desnom jajniku mali folikuli, ali ih je bilo vise nego prethodnih puta. Na lijevom jajniku koji je jedva nasao, inače teško se nalazi jer je skroz uz maternicu, prisutno kao zuto tijelo, medjutim nije ga mogao ni uslikati 😂 (ni on nije bio nesto velik). Tako da ništa ni od ovog ciklusa.. ali je pogledao sve nalaze u zadnjih nekoliko mjeseci i kao vidi se poboljšanje.. i on je isto rekao da sacekam 9 mjesec, pa da onda odradim hsg I muz spermiogram. I kao opusti se ovaj mjesec, nemoj misliti na to. Mislim da ću se malo odmoriti I od trakica I svega, dzaba ovulacija kad je sve premalo
Na ovoj stranici samo ja ne idem na umjetnu, a tema se zove pišanje trakica….wtf?! 😂
Inače, na "umjetnoj" se također "pišaju trakice".
Tužan li je tvoj život 😦 iz svakog upisa vrišti zakopano nezadovoljstvo😔
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
3/2022 - 1. IVF, ET 2 blastociste-biokemijska, 3 blastociste smrznute
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
8.8. UZV ❤️ i manji hematom
Termin 2.4. I gestacijski dijabetes...
Na ovoj stranici samo ja ne idem na umjetnu, a tema se zove pišanje trakica….wtf?! 😂
Moj život je ludilo. 🤩Evo taman lezim na plazi s koktelom u ruci bez ijedne brige, dok vi muku mučite s umjetnom i hoćete li ikad zatrudnjeti. 🤭
Moj život je ludilo. 🤩Evo taman lezim na plazi s koktelom u ruci bez ijedne brige, dok vi muku mučite s umjetnom i hoćete li ikad zatrudnjeti. 🤭
Upravo sam to rekla.
(btw. ja sam sa svojim djetetom jutros bila na plaži. Doduše, nisam pila koktel, nego vodu jer sam trudna. Nikad ne generaliziraj.)
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
FET prirodni 13.7. 2 blastociste 👉 beta 25.7. 🤞🤞🤞 8.dpt - plus ko kuća 😂, 12. dpt beta 508👌, 15. dpt beta 2457
Upravo sam to rekla.
(btw. ja sam sa svojim djetetom jutros bila na plaži. Doduše, nisam pila koktel, nego vodu jer sam trudna. Nikad ne generaliziraj.)
Neka si ti bila na plazi. Meni ne plaču dječurlija pa se mogu opustiti i piti alkohol 🤣🥳🥂
Najbolje da prestanemo joj odgovarati koliko god to bilo teško i da se posvetimo temama prikladnim za ovu temu…
To je jedini način da prestane, njoj je u cilju da joj se odgovara jer joj to imponira.
Pa to i govorim. Priče o umjetnoj oplodnji nisu tema ove teme 🤭 a ja ću pisati i ako mi ne odgovarate 🤣
Najbolje da prestanemo joj odgovarati koliko god to bilo teško i da se posvetimo temama prikladnim za ovu temu…
To je jedini način da prestane, njoj je u cilju da joj se odgovara jer joj to imponira.
Slažem se potpuno, od mene samo toliko-rekla sam ono što sam htjela.
Inače, jako slabo sudjelujem na forumu, jer imam dijete kojem sam posvećena, ugodan posao, a na kraju krajeva i ispunjen, normalan život, ali "ONO" onih dana je bilo nemoguće izbjeći, a evo danas i iskomentirati...
👰34,
🤵37,
2 x vanmaternička,
Za nasu drugaricu…
https://ibb.co/SfZ6V4s
Na bazenu, jaaaaadna, nema mora kod nje...🤣🤣
Imaš ružna stopala i debela si. 🤭🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji