Sayuri,
Stvarno misliš da ako imaš djecu da će te oni služiti u starosti? 🤣🤣🤣 U većini slučajeva, a u tvom pogotovo jer si zločesta 🤭, djeca će te strpati u starački dom i neće ti ne posjećivati. Vjeruj mi da je nekima bolje da djecu nemaju. A ja imam love, mene će služiti ljudi koje platim kad ostarim, bez brige. 🤗
Ma sta kazes??? Nego reci ti meni jel tebe neko sekira? Ko je tebe dirao da ga Sayuri odmah tuce?
Aj ne ulizuj se, vidimo se na sudu. Pa pa 🤗
Bella ajd molim te novu temu otvori..
Ovdje pisati više nema smisla..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Garawa da mi prestanemo prestala bi i ona, ali očito to ne ide, a došla bi i na novu temu, realno. Ja ne znam koga ova prepucavanja vesele, ali meni samo dođe da odem odavde konačno
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Bellaajd molim te novu temu otvori..
Ovdje pisati više nema smisla..
Misliš da ja neću doć na novu temu? 🤣🤣🤣
A nova tema bi se trebala zvati: za jalove babe koje žele na umjetnu ili veštačku (za ove preko granice) 🤭
Garawa da mi prestanemo prestala bi i ona, ali očito to ne ide, a došla bi i na novu temu, realno. Ja ne znam koga ova prepucavanja vesele, ali meni samo dođe da odem odavde konačno
Ja neću prestat pa da mi nitko ne odgovara 🤣🤣🤣
Mene veseli ovo jako 🤗🤗
A ti slobodno aj ća, nećeš nikome faliti. 🤣🤣🤣Ionako si rekla da ideš na umjetnu. Nije ova tema više za tebe 🤭
U pravu si skroz. Ja evo obecavam vise necu…
Ajde ulizuj se svojim "drugaricama" da te prime u društvo 🤣🤣🤣
Zapravo kad pogledam ovde ih više od pola ide na umjetnu, šta radite na temi za pišanje trakica? Imate temu za umjetnu pa stavljajte one 🐧 u potpis🤷🏼♀️
Šta god to značilo 🤣🤣
Vi ste toliko zastranile sa tom opsesijom sa trudnoćom već godinama, da vam ja zapravo činim uslugu da shvatite koliko vam škodi ovaj forum. I što prije s njega odete to bolje za vas. Hope se spasila. Spasite se i vi. 😁
Baš me zanima jel imaš muda otići na temu potpomognute pa pitati što to znači?
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Baš me zanima jel imaš muda otići na temu potpomognute pa pitati što to znači?
Aj fakat da je sve sada ignorisemo…barem dok opet blok ne dobije…
Fakat? Nisam znala da je to srpska riječ 🤣
Fakat se ulizuješ 🤭
Sortiraj odgovore
Najstariji