Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mia21998 🔆
    21. Srpanj 2022. 12:39

September

Evo da javim moje novosti :) ja sam jucer imala inseminaciju i sad cekam. Radit cu test tek 1.8. na 12 dpo jer ce tad sigurno izac stoperica iz tijela tako da cu se pokusat strpit do tad. Prosli ciklus sam radila test tek na 11 dpo 😄 sad mi brzo prolazi vrijeme jer budem ili na plazi ili negdje jer se stalno nesto događa. Mia nadam se da uzivas 😊 jako me razvrselio tvoj plus jer je tebi ovo bio 7.ciklus na letrozolu, a meni je ovo 6. pa se sad malo vise nadam. Uvijek kad citam zene s tim letrozolom zatrudne u prva 4.ciklusa pa bas i nisam bila optimisticna ali sad sam super 😃

Obavezno nam javi, držim fige ogromne da ugledaš svoj plusić 🤞🤞🤞Da.. i ja sam tako svugdje pročitala i pitala se što nije u redu i zašto ja ne reagiram. Ali sam si posložila u glavi da želim doći do trudnoće i znala sam da ćemo morat proći sve i svašta ali da ćemo doći do cilja. Vjeruj mi more je čudo i sigurna sam da ćeš uspjeti ovaj mjesec ✨samo se prepusti  i misli pozitivno, uzivaj maksimalno u godišnjem odmoru, isplatit će se 🤗

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Tratinčica123
    21. Srpanj 2022. 12:52

Mia21998 🔆

September

Evo da javim moje novosti :) ja sam jucer imala inseminaciju i sad cekam. Radit cu test tek 1.8. na 12 dpo jer ce tad sigurno izac stoperica iz tijela tako da cu se pokusat strpit do tad. Prosli ciklus sam radila test tek na 11 dpo 😄 sad mi brzo prolazi vrijeme jer budem ili na plazi ili negdje jer se stalno nesto događa. Mia nadam se da uzivas 😊 jako me razvrselio tvoj plus jer je tebi ovo bio 7.ciklus na letrozolu, a meni je ovo 6. pa se sad malo vise nadam. Uvijek kad citam zene s tim letrozolom zatrudne u prva 4.ciklusa pa bas i nisam bila optimisticna ali sad sam super 😃

Obavezno nam javi, držim fige ogromne da ugledaš svoj plusić🤞🤞🤞Da.. i ja sam tako svugdje pročitala i pitala se što nije u redu i zašto ja ne reagiram. Ali sam si posložila u glavi da želim doći do trudnoće i znala sam da ćemo morat proći sve i svašta ali da ćemo doći do cilja. Vjeruj mi more je čudo i sigurna sam da ćeš uspjeti ovaj mjesec✨samo se prepustii misli pozitivno, uzivaj maksimalno u godišnjem odmoru, isplatit će se🤗

September i Mia- koliko ste imale folikula na folikulometrijama( prošli ciklusi) i kakav vam je bio endometrij? 
    Ja sam sada 3 ciklus na letrozolu i doktor je rekao još ovaj i idući mjesec, onda stopiramo i idemo na daljnje pretrage.. ja bih nekako inzistirala barem 6 ciklusa, ali valjda on zna.. 🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Mia21998 🔆
    21. Srpanj 2022. 13:02

Tratinčica123

September i Mia- koliko ste imale folikula na folikulometrijama( prošli ciklusi) i kakav vam je bio endometrij?
    Ja sam sada 3 ciklus na letrozolu i doktor je rekao još ovaj i idući mjesec, onda stopiramo i idemo na daljnje pretrage.. ja bih nekako inzistirala barem 6 ciklusa, ali valjda on zna.. 🤷‍♀️

Zadnja folikulometrija na 11DC sam imala endometrij nikad tanji 3.9 inače mi je znao bit u tom ciklusu 6mm, a što se tiče folikula  desni 12mm, i lijevi 13mm a ostali su svi manji od 8mm. I doslovno smo digle ruke od tog ciklusa najviše zbog endometrija i dogovorile se pauzu do 9 mjeseca, neka obavim prohodnost, cervikalni briseve i onda prelazimo na klomifen. Mislim da ih treba poslušati vjerujem da znaju što rade. 

Jel piješ duplu dozu letrozola? Dvije tabletice navečer? I jesi obavila kakve pretrage prohodnost, muž/dečko spermiogram? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Tratinčica123
    21. Srpanj 2022. 13:08

Mia21998 🔆

Tratinčica123

Zadnja folikulometrija na 11DC sam imala endometrij nikad tanji 3.9 inače mi je znao bit u tom ciklusu 6mm, a što se tiče folikuladesni 12mm, i lijevi 13mm a ostali su svi manji od 8mm. I doslovno smo digle ruke od tog ciklusa najviše zbog endometrija i dogovorile se pauzu do 9 mjeseca, neka obavim prohodnost, cervikalni briseve i onda prelazimo na klomifen. Mislim da ih treba poslušati vjerujem da znaju što rade.

Jel piješ duplu dozu letrozola? Dvije tabletice navečer? I jesi obavila kakve pretrage prohodnost, muž/dečko spermiogram?

Aham. Kužim. Ja idem 4 puta u mjesecu na sredini ciklusa i pred ovulaciju mi bude od 25-30mm dominatni folikul, samo uvijek na desnoj strani.
    Ostali mi svi budu oko 10mm ili manje.
    I dosad je uvijek bila potvrđena ovulacija.
    Endometrij mi bude od 7-7.5mm. Već 3 puta.
    Ne, nismo pravili nikakve pretrage, samo ja briseve i papu- to je sve u redu. 
    Vjerujem da mu daljnje pretrage znače baš to što si ti sad navela.🤷‍♀️

Trudimo se od 9/21.

September
    21. Srpanj 2022. 13:23

Tratinčica123

Mia21998 🔆

Tratinčica123

Zadnja folikulometrija na 11DC sam imala endometrij nikad tanji 3.9 inače mi je znao bit u tom ciklusu 6mm, a što se tiče folikuladesni 12mm, i lijevi 13mm a ostali su svi manji od 8mm. I doslovno smo digle ruke od tog ciklusa najviše zbog endometrija i dogovorile se pauzu do 9 mjeseca, neka obavim prohodnost, cervikalni briseve i onda prelazimo na klomifen. Mislim da ih treba poslušati vjerujem da znaju što rade.

Aham. Kužim. Ja idem 4 puta u mjesecu na sredini ciklusa i pred ovulaciju mi bude od 25-30mm dominatni folikul, samo uvijek na desnoj strani.

S letrozolom se uglavnom dobije manje folikula, a s klomifenom vise ali su s letrozolom navodno kvalitetniji i zene s pcos bolje reagiraju na njega. A klomifen jos dodatno stanjuje endometrij tako da ga ja nikad nisam ni uzimala. Ja u vecini slucajeva dobijem po jedan folikul, a prosli ciklus su mi bila dva pa nista. Ne zelim te plasit i vec smo imali tu temu da ti je folikul bio 30 mm ali ja bi pitala vise doktora da li to znaci da bi tako veliki folikuli mogli bit nekvalitetni. Jer kad nekome puca na cca 14-16mm onda kazu da je moguce da folikul nije dovoljno zreo. I doktori kazu da je normalno do godine dana radit na trudnoci, a mi s pcos uopce nemamo ovulacije. Po meni bi onda bilo ok i pokusat malo duze s letrozolom ali naravno odradit i sve pretrage kao sta su spermiogram i prohodnost jajovoda da se to iskljuci. Nebi to rekla da imamo preko 35 godina pa da smo vremenski ogranicene ali ovako mislim da je pitanje ciklusa kad ce se sve poslozit i ostat cemo trudne. Kao i Mia koja je u 7.ciklusu na letrozolu zatrudnila

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

September
    21. Srpanj 2022. 13:28

Tratinčica123

Mia21998 🔆

Tratinčica123

I jos nesto. Bas me zanima ako ce ti sad 4.ciklus bit drugaciji jer se meni nakon 3 ciklusa s letrozolom, 4.ciklus sve popravilo. Sazrijevanje jajnih stanica traje oko 90 dana i na to utjece prehrana, hormoni, ma sve. I sad kako nasi hormoni s pcos nisu bas najbolji i nemamo ovulacije po nekoj mojoj logici i to utjece na kvalitetu. Pretpostavljam da tri ciklusa na letrozolu malo unormale to sve jer su hormoni stabilniji i onda 4.ciklus kad se krenu izdvajat te druge jajne stanice da su one ipak bolje. Meni je 4., 5. i 6.ciklus na letrozolu ovulacija bila na 15.dan, a to tad je setala između 16. i 18.

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    21. Srpanj 2022. 13:33

Tratinčica123

Upravo tako ti je bilo i kod mene sve ove prijašnje cikluse. Išla sam vaditi 3 mjeseca da se uvjerem za ovulaciju i svaki put je bila potvrđena. Jednostavno se sve mora poslozit, puno strpljena i pozitivnih misli i trudnoća će se ostvariti sigurno 🤞pokušajte možda spermiogram napravit da isključite njega, i onda pokušaj ti odraditi prohodnost a do tada se nikad ne zna držim fige da se posreći🥰

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Tratinčica123
    21. Srpanj 2022. 13:39

Oke, sad mi je sve otprilike jasnije. 
    Da, ja bez neke terapije uopće nemam ovulaciju i menga nebi došla godinu dana.. 😂 ako i tad!

Ja sam sad na zadnjem pregledu pitala doktora sta cemo s mojim velikim folikulima, on kaže to je normalno, nekom puca ranije nekom kasnije, bitno da se potvrdi ovulacija..🤷‍♀️ i kao zasad nema razloga za brigu.
    Pa evo.. baš i mene zanima kako će proći slijedeći mjesec, ali još se nekako nadam da će ovaj biti dobitan!😂

Uglavnom, idemo laganim koracima, jer upravo tako, godine su trenutno na našoj strani..
    Vjerujem da će nas poslati dalje na pretrage jer je tako rekao, pa pretpostavljam da ćemo kroz 2 mjeseca imati sve nalaze.
    Htjeli smo da muž ode privatno odraditi spermiogram međutim u našoj okolici i gradu nitko to ne radi.. Pa smo odustali jer vjerujem da će doktor dati uputnicu i za to..

Trudimo se od 9/21.

• Kamilica2
    21. Srpanj 2022. 15:09

Di ste babe? Kako život? Piša li se šta? 🤣

Joli 🌟
    21. Srpanj 2022. 16:24

Leptir jesi uhvatila peak, koliko ti je trajao ciklus? Ne bi trebalo baš bit neko obilno krvarenje za implantaciju... Ali tko zna 🤷🏼‍♀️
    September bilo je ovdje cura koje su pile suplemente i na prvoj i jedinoj O u godinu dana ostale trudne, tako da mislim da Pcos utječu na kvalitetu, ali da nije nužno pravilo...
    Tratinčice nadam se da ćete oboje dobiti čim prije uputnice, jer ta dosadašnja obrada je baš neozbiljna.

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.