Najbolje da prestanemo joj odgovarati koliko god to bilo teško i da se posvetimo temama prikladnim za ovu temu…
To je jedini način da prestane, njoj je u cilju da joj se odgovara jer joj to imponira.
Slažem se potpuno, od mene samo toliko-rekla sam ono što sam htjela.
Inače, jako slabo sudjelujem na forumu, jer imam dijete kojem sam posvećena, ugodan posao, a na kraju krajeva i ispunjen, normalan život, ali "ONO" onih dana je bilo nemoguće izbjeći, a evo danas i iskomentirati…
Pa moram vrijeđat jer kad sam fina i pristojna me ignoriraju..😞..a tako želim biti dio njihovog društva očajnih luzerica. ...🤣
Da li je neka probala s femisan A kapima ? Da li neka ima iskustva s tim ?
Zadnjih par dana imam i jako neobicne bolove u desnom jajniku 🙄sva sam neka flas u zadnje vrijeme 🤣
Prijateljica jeste, i regulisao se ciklus i brzo je ostala trudna. Jel od kapi ili ne, ne znam…
Ja bih isto voljela ih probati pa me zanimaju iskustva 😁
Ja sam cula pozitivna iskustva…
Ja sam pila 3-4 mjeseca. Nikakvu razliku nisam primijetila niti su pomogle u ičemu.
👧35g 🧔38g
👶🏻5g
Hej hej curke. Nisam bila tu neko vrijeme . Malo godisnji pa se opustili i aktivno radili na bebi. Eh sad ovako , pokrili smo sve dane ovulacije. Prije par dana sam imala smedji iscjedak i jucer sam dobila. Eh ovako , nemam uopste menst bolove a inace umirem od bolova. Krvarenje je dosta tamnije do crno nije extra oskudno ali nije ni obilno kakvo je inace. Sad ne znam da li je moguce da je to implatacijsko krvarenje ili ipak menst ?
Mislim da implatacijsko dode nesto prije nego menstruacija ali nikad ne znas. Sretno. 😌
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Garawa, pokrivas li tog smajlica?
Jučer da..
Danas još nismo.. proveli fenomenalan dan na bazenima.. otišao je sada na rekreaciju malo.. pa kad se vrati vatromet 🤭🤭
Za Femisan A sam čula od sestrične i njoj su zbilja pomogle..al evo ja ih osobno probala nisam..
Joly ima kakvih simptoma??
Nekako sam opuštena i vesela.. još 15 dana me dijeli od novog postupka 😊😊😊😊😬😬😬😬
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Jučer da..
Danas još nismo.. proveli fenomenalan dan na bazenima.. otišao je sada na rekreaciju malo.. pa kad se vrati vatromet 🤭🤭
Za Femisan A sam čula od sestrične i njoj su zbilja pomogle..al evo ja ih osobno probala nisam..
Jolyima kakvih simptoma??
Ma nema na 8 dpo, a kako bi znala kad i sama znaš da si još malo napuhana od stimulacije, "bolna" od aspiracije, jajnici su bili malo povećani jer je izvučeno 12 folikula i kad na to dodaš progesteron, ako i misliš da je nešto, ne znaš od čega je... 😂😂
Ja čekam betu pa da krenem vježbati i malo promijeniti dodatke prehrani, a i prehranu ću malo korigirati.
Kiki gdje si?
Ne mogu promijeniti opis, jednostavno mi neće da spremi promjene, ima li još netko takav problem?
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jučer da..
Ma nema na 8 dpo, a kako bi znala kad i sama znaš da si još malo napuhana od stimulacije, "bolna" od aspiracije, jajnici su bili malo povećani jer je izvučeno 12 folikula i kad na to dodaš progesteron, ako i misliš da je nešto, ne znaš od čega je… 😂😂
Ja čekam betu pa da krenem vježbati i malo promijeniti dodatke prehrani, a i prehranu ću malo korigirati.
Kiki gdje si?
Ne mogu promijeniti opis, jednostavno mi neće da spremi promjene, ima li još netko takav problem?
To mi se jednom dogodilo kad je bio predugacak opis
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Jučer da..
Ma nema na 8 dpo, a kako bi znala kad i sama znaš da si još malo napuhana od stimulacije, "bolna" od aspiracije, jajnici su bili malo povećani jer je izvučeno 12 folikula i kad na to dodaš progesteron, ako i misliš da je nešto, ne znaš od čega je… 😂😂
Kiki gdje si?
Da, predugačko.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Hvala na pomoći
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Jučer da..
Kiki gdje si?
Da, predugačko.
Garawa, trebas mi nesto privatno da ti pokazem, kako da to izvedemo?
Stavi mail u potpis. Pa ti se javim.
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji