okei hvala punoo
Ništa i sretno 😁 naravno očekujemo sliku testa 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
da tu smo svakako prtim vas stalno
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Makarena, Anica88, EllaMS, Zamia, Greta10 cure hvala na podršci, javim se u ponedjeljak sa pozitivnim testom nadam se 😉🤞😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Makarena, Anica88, EllaMS, Zamia, Greta10 cure hvala na podršci, javim se u ponedjeljak sa pozitivnim testom nadam se 😉🤞😁
Sretno u ponedjeljak! Nek se nastavi niz koji je Anica pokrenula 🥰
Anice, jesi vadila betu danas? Sorry ako sam krivo zapamtila, cini mi se da si rekla da ces danas
Sretno u ponedjeljak! Nek se nastavi niz koji je Anica pokrenula 🥰
Hvala ti😘 zaboravih te napisat jer ekran ode u desno 🙄🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Tu smo da se međusobno bodrimo. 🤗
Ja sam baš napeta dosta. Kad krenem razmišljati o onom testu i kako mi kasni pomislim ma to mora biti to. A onda taj osjećaj da trebam dobiti me nekako obeshrabri. Strepim svaki put kad odem na wc. I ja ću ponoviti svoj test u pon, ako glupaca već ne dođe. 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Tu smo da se međusobno bodrimo. 🤗
Ja sam baš napeta dosta. Kad krenem razmišljati o onom testu i kako mi kasni pomislim ma to mora biti to. A onda taj osjećaj da trebam dobiti me nekako obeshrabri. Strepim svaki put kad odem na wc. I ja ću ponoviti svoj test u pon, ako glupaca već ne dođe. 😂
Pozitivne vibracije do ponedjeljka 😁😁🤞
Koji test imaš, opet CB?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ma da, imam onaj isti. Ja sam se testirala na 9dpo, a u pon sam na 14dpo.
Ajde ja se nadam da će nam objema biti najbolji ponedjeljak ikad 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ma da, imam onaj isti. Ja sam se testirala na 9dpo, a u pon sam na 14dpo.
Ajde ja se nadam da će nam objema biti najbolji ponedjeljak ikad 😂
I ja se testiram u pon. Imam od 10 osjetljivost 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji