Nisam danas vadila betu. Bila sam sigurna da rade do 10, cak sam nasla na proslim nalazima vrijeme vadjenja krvi 9:20. Kad sam dosla tamo sam saznala da vade krv do 9. Bez veze sam potrosila 2h zivota i namucila i sebe i bebu 😔
Onda sam odlucila da cu ici privatno jer s bebom nema sanse da igdje stignem prije 9. Pa sam zaspala popodne s njom i probudila se u 17h 😂
Ici cu u ponedjeljak privatno, vozit ce me muz nakon posla.
Kako si ti? Jel imaš neke bolove? Kad ti je prvi pregled?
Prvi pregled je 28.2.
Ok sam, nesto malo me na vecer dolje bole ledja i to je to. Jedino sam jako umorna i puno spavam
Ma mislim da onda nemaš razloga za brigu 🤞 opusti se za vikend i pripremi se na dobru betu u ponedjeljak 😁😁😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Nisam danas vadila betu. Bila sam sigurna da rade do 10, cak sam nasla na proslim nalazima vrijeme vadjenja krvi 9:20. Kad sam dosla tamo sam saznala da vade krv do 9. Bez veze sam potrosila 2h zivota i namucila i sebe i bebu 😔
Onda sam odlucila da cu ici privatno jer s bebom nema sanse da igdje stignem prije 9. Pa sam zaspala popodne s njom i probudila se u 17h 😂
Ici cu u ponedjeljak privatno, vozit ce me muz nakon posla.
Kako si ti? Jel imaš neke bolove? Kad ti je prvi pregled?
Prvi pregled je 28.2.
Ok sam, nesto malo me na vecer dolje bole ledja i to je to. Jedino sam jako umorna i puno spavam
Kako uspijes spavati uz bebu? Daj mj recept neki. Mene iskreno to brine kad cu zatrudnit kako ce mi biti uz ovog mojeg malisana. U prvoj trudnoci sam spavala svaki dan popodne 😂😂
A evo, otisla sam s njom spavati u pola devet i do sad se budila valjda 5 puta 😂
A ona spava u jutro i popodne cca sat vremena pa u zadnje vrijeme zaspim dok je uspavljujem
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
A evo, otisla sam s njom spavati u pola devet i do sad se budila valjda 5 puta 😂
A ona spava u jutro i popodne cca sat vremena pa u zadnje vrijeme zaspim dok je uspavljujem
Izdrži, moj je počeo malo bolje spavati noću iza godine dana. Da ga ne ureknem, ja sam s dva buđenja zadovoljna nakon godine dana buđenja na 2 sata max 😂
Izdrži, moj je počeo malo bolje spavati noću iza godine dana. Da ga ne ureknem, ja sam s dva buđenja zadovoljna nakon godine dana buđenja na 2 sata max 😂
Evo, nocas budjenja svakih pola sata… Zato se i jesam tako brzo odlucila na drugo, kad i tako ne spavam, da to odradim u komadu 😂
Ali lakse zaspim od kad sam trudna 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
eni233 malo sam samo uspjela pohvatati tvoju situaciju, jesi si ikad mjerila vitamin D. Ja kad sam rekla svojoj ginekologici da radimo na bebi, to je prvo što sam vadila od nalaza i bio mi je na donjoj granici, pa je rekla da ga počnem piti, jer sve studije pokazuju da je usko vezan s progesteronom i plodnošću i da žene lakše zatrudne ako imaju veće razine tog vitamina.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Lista ne(dolaska M) :
-EllaMS 12.2
-eni233 14.2
-jasamja 14.2
-Makarena 19.2
-uniqlo7 23.2
-Blondy 21.2
.
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
eni233 malo sam samo uspjela pohvatati tvoju situaciju, jesi si ikad mjerila vitamin D. Ja kad sam rekla svojoj ginekologici da radimo na bebi, to je prvo što sam vadila od nalaza i bio mi je na donjoj granici, pa je rekla da ga počnem piti, jer sve studije pokazuju da je usko vezan s progesteronom i plodnošću i da žene lakše zatrudne ako imaju veće razine tog vitamina.
Jesam vadila sam ga i meni je bio ispod granice , i pijem ga sad već nekih 3 mjeseca pa ćemo vidjeti dal je vitamin D problem ili jednostavno nije ni to 🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Jesam vadila sam ga i meni je bio ispod granice , i pijem ga sad već nekih 3 mjeseca pa ćemo vidjeti dal je vitamin D problem ili jednostavno nije ni to 🤷♀️
Super, svakako može samo pomoći 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Super, svakako može samo pomoći 😊
Meni kasni M , ako ne dobijem do sutra ću u pon, napraviti test 😏 , jer ja uopće nisam sigurna kad sam Ovulirala , kad je nisam uspjela uhvatiti . A po aplikaciju sam morala dobiti jučer , a ako je mi je bila kasnija onda neznam🤷♀️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia