Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • greta10
    14. Listopad 2024. 15:08

Riri

Ovo je sada vec druga za redom, sto ukazuje da imamo nekakav dublji problem nazalost :( Morat cu vidjeti sa svojom doktoricom sto dalje… ovaj put mi je jos teže palo , mislim da cu se malo odjaviti s svih foruma i svega da probistrim glavu.
    Vama cure svima zelim srecuuuu i puno bebica ❤️🙏🏻

Draga Riri, strasno mi je zao. Znam da sad sve rijeci zvuce glupo i samo si uzmi svo vrijeme koje trebas. Samo skupi snage isprati betu do kraja, u srijedu i svakako pricaj sa gin o dodatnom pretragama tipa trombofilija. Mozda ti treba nesto glupo kao andol a mozda i heparin. Drzi se i javi se kad nadodjes🥰

Curica 6/23 🩷

• eni233
    14. Listopad 2024. 15:27

Jaooo Riri baš mi je žao radi svega 😭 nemoj gubiti nadu , odjavi se ako ti tako srce kaže , uzmi vremena koliko ti treba i dalje samo jako u borbu nema odustajanja 💪 sad neznam kako su ti inače ciklusi i na koji si dpo ? Al svakako treba ispratiti betu do kraja, tko zna možda je kasna implantacija bila 🙏❤️‍🩹❤️ drži nam se, i grlimo te preko ekrana 😘😘😘😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

• Grasshopper
    14. Listopad 2024. 15:32

Riri, prvo jako mi je žao zbog još jedne biokemijske.  
    A drugo, ova opaska na nalazu je samo metoda s kojom određuju razinu bete u krvi, nema veze s nikakvim bolestima nit s icim drugim. Različiti laboratoriji koriste različite metode, tako da moraju u opaskama napisati koja se metoda koristila. 

• greta10
    15. Listopad 2024. 09:14

Riri kako si? Jesi li mozda ponovila testic, da li tamni? Mislim na tebe i nadam se da beta raste🙏🤞

Curica 6/23 🩷

• greta10
    15. Listopad 2024. 09:59

Riri

Napravila sam sada ponovno i CB crta je jakahttps://ibb.co/PFsvYQbne preostaje nista samo čekati :(

Jeeei🎉🎉🎉 stavila si isti link pa ne vidim cb al na first sign ne super crta🤞🤞🤞
    Betuska neka samo raste i sreetno sutra

Curica 6/23 🩷

• greta10
    15. Listopad 2024. 10:20

Wow odlican je cb!! To je nemoguce da je beta manja od 16 tako da samo hrabro sutra i da se dupla  (a to je sigurno brijem) i onda jos ako mozes i ako zelis normalno odi i u petak da si sigurna🤞🤞

Curica 6/23 🩷

jasamja
    15. Listopad 2024. 11:51

Riri

Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔

Ma ovo je super, ponovi betu još 2 puta i to bi trebalo biti uredu. 
    Baš mibke drago da se situacija ipak razvija u dobrom smjeru 🤞😘❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:03

Riri

Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔

Nemoguce da je beta bila 16 nesto je tu opako krenuko po krivu u labu bas idem vidjet po nalazima kako mjere koja jedinica

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:08

Svakako si trebala dqnas ponoviti betu ...svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje ...napravi betu danas i sretno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:34

Riri

Mareeeee3112

Svakako si trebala dqnas ponoviti betu …svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje …napravi betu danas i sretno😊

Ja sam jucer radila betu , znaci sutra ce onda bi za 48h , iskreno ne znam sto da mislim ali i moj prosli ciklus crtiće na testu su bile jake a uslijedila je biokemijska… sada stavljam utrogeston 1x navecer mozda mi pomogne da se održi plod

Aham sory nisam popratila dane 😅 svakako sretno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.