jasamja ma cestitkeeee 🫀❤️🥰 samo opušteno sve će to dobro biti .
Greta10 dobreko sam , ja sam pri završetku M , kako si mi ti ? ❤️🫀
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Hvala Vam cure od srca , ja isto navijam već od 2022, ali eto nismo imali sreće :( Al dobro bit će jednom valjda ..🙏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni 👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
Riri a kakvi su bili testici prije nego si procurila ak si mozda pratila?
Jasamjapa ja sam se sjetila da si pisala da vam je sad nekad godisnjica kad i testic. Si pripremila iznenadjenje?
Eni kraj menge je novi pocetak🤞🤞🤞 navijaaam🎉Hej evo ovdje cu staviti nekako po datumima kako je islo sto imam uslikano, radila sam i digitalne i one rane ma svasta ali nemam baš za svaki dan…
https://ibb.co/Zc0392x4.9. To je bio 14 dpohttps://ibb.co/ZLT7p9B6.9. - 16 dpohttps://ibb.co/Zc0392x10.9. - 20 dpo - ovdje sam skuzila da nesto nije dobro iako su me svi ubjedivali da je sve okej i da se po testu ne moze vidjeti pa cak i tete u ljekarni…Moram napomenuti da ja nisam znala kako sve to funkcionira, nisam bila ni upoznata s biokemijskim trudnoćama Itd… ali nekako instinkt mi je govorio iako sam imala sve simptome i sve.
Nebih samo voljela da nekog sad s tim svim zaplašim, ovo je moje iskustvo i ne znaci da ce se ikome dogoditi 🙏🏻
Nezz zas sam mislila da su kod biokemijske testici blazi. Ovi tvoji 14 a posebno 16 su bas jake crte.
Curica 6/23 🩷
Riri kod nas za Betu krv šalju u bolnicu, pa mi se neda s tim zamarat iskreno. Sutra ujutro definitivno ponavljam test, i baš me zanima ako se pojačava, nadam se da hoće.Greta10 u subotu je godišnjica, ali sam test napravila jučer i muž je prvi koji ga je pogledao i rekao, e mislim da se nešto vidi, i nakon toga sam otišla u wc i stvarno se vidjela crta, kao na slici koju sam stavila. Tako da ipak nisam izdržala do subote 😂 ali nije mi žao, pogotovo zbog tog smeđarenja, moram sada nazvat gin.
Eni233 desiti će se kad najmanje budeš očekivala 🤞🤞🤞 nadam se što prije.
Riri ovo su baš konkretni plusevi bili, žao mi je da je kraj bio najgori mogući, nadam se da će sada svw biti uredu 🤞😘
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ririkod nas za Betu krv šalju u bolnicu, pa mi se neda s tim zamarat iskreno. Sutra ujutro definitivno ponavljam test, i baš me zanima ako se pojačava, nadam se da hoće.Greta10u subotu je godišnjica, ali sam test napravila jučer i muž je prvi koji ga je pogledao i rekao, e mislim da se nešto vidi, i nakon toga sam otišla u wc i stvarno se vidjela crta, kao na slici koju sam stavila. Tako da ipak nisam izdržala do subote 😂 ali nije mi žao, pogotovo zbog tog smeđarenja, moram sada nazvat gin.
Eni233 desiti će se kad najmanje budeš očekivala 🤞🤞🤞 nadam se što prije.
Riri ovo su baš konkretni plusevi bili, žao mi je da je kraj bio najgori mogući, nadam se da će sada svw biti uredu 🤞😘Sto se tice bete ne znam ako mozda mozete otici privatno nekih 17 EUR je tu kod mene… koliko sam testova kupila prosli mjesec ovo ispada povoljnija opcija haha
Da i ja se nadam da ce iduci puta sve biti dobro, mnoge zene iskuse tu biokemijsku nazalost, ali nakon toga imaju zdrave trudnoće i bebice pa se i ja nadam da ce tako biti i u našem slucaju. Hvala Zenice moje na potpori i lijepim željama❤️ mi se ne predajemo tako lako 😁
Nema toga u mojoj blizini.
Zvala sam gin ali je na g.o. pa sam se javila zamjeni preko maila. Valjda će dogovorit 🤞
👩 32
👦 34
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
A sta je rekao zasto toliko kasni? Jel ti dao nesto da je potakne?
Mene i dalje cice uopce ne bole, testici lijepo tamne, vadila progesteron i dobar je. U prosloj T cice su mi bile jedini simptom a evo sad ni to. Sutra je dan menge a u pon cu zvat gina za pregled🤞.
Jasamjajel ima jos smedjarenja? Si zvala gina?
Xoxojesam dobro upamtila da ti cekas nalaze?
Eni, Riri kak ste vi?
Zbog dojenja i hormona. Ali, evo stigla je danas 😂
12/2023 dječak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji