Xoxo bravo za folikulic! Neka lijepo nastavi rasti i bude lijepi debeli i uzgoji divnu jajnu stanicu 🥰
Alsuncokret potpisujem sve sto je Karlwa rekla za prohodnost jajovoda. To je dobro napraviti. Moji jajovodi su bili prohodni, ali me jako bolilo, ali brzo zaboravis na to iskustvo i krenes dalje sa zivotom 🙈ja bih rekla da nije to tako velika bol koliko te iznenadi vrsta boli. Recimo kao prvi odlazak na brazilku - boli uzasno, a kad ides drugi put skuzis da zapravo nije tako strasno ☺️
.
I da javim, ja sam vam PUPO 🙈🥰 vratili su danas malu trodnevnu mrvu (ima 8 stanica sto je u skladu sa njenom starosti) i molim cijeli svemir da se ovaj put zadrzi i ucini me najsretnijom na svijetu ☺️
Ovaj put sam odlucila ne uzimati godisnji/bolovanje, cak sam na transfer otisla s posla i vratila se kao da nista nije bilo. I rekla sam direktoru da smo u postupku MPO i mogu priznati da mi je bas pao veliki kamen s leđa
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Xoxo bravo za folikulic! Neka lijepo nastavi rasti i bude lijepi debeli i uzgoji divnu jajnu stanicu🥰
Alsuncokret potpisujem sve sto je Karlwa rekla za prohodnost jajovoda. To je dobro napraviti. Moji jajovodi su bili prohodni, ali me jako bolilo, ali brzo zaboravis na to iskustvo i krenes dalje sa zivotom🙈ja bih rekla da nije to tako velika bol koliko te iznenadi vrsta boli. Recimo kao prvi odlazak na brazilku - boli uzasno, a kad ides drugi put skuzis da zapravo nije tako strasno☺️
.
I da javim, ja sam vam PUPO🙈🥰vratili su danas malu trodnevnu mrvu (ima 8 stanica sto je u skladu sa njenom starosti) i molim cijeli svemir da se ovaj put zadrzi i ucini me najsretnijom na svijetu☺️
Ovaj put sam odlucila ne uzimati godisnji/bolovanje, cak sam na transfer otisla s posla i vratila se kao da nista nije bilo. I rekla sam direktoru da smo u postupku MPO i mogu priznati da mi je bas pao veliki kamen s leđa
Divno Lunolinka naša , Želim vam svu srecu ovog svijeta i da se mrva čvrsto primi ❤️❤️❤️🤞🤞🤞 odmori od svega i javi nam uskoro sretne vjesti ❤️❤️🥰🥰🥰🥰🫂
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Xoxo bravo za folikulic! Neka lijepo nastavi rasti i bude lijepi debeli i uzgoji divnu jajnu stanicu🥰
Alsuncokret potpisujem sve sto je Karlwa rekla za prohodnost jajovoda. To je dobro napraviti. Moji jajovodi su bili prohodni, ali me jako bolilo, ali brzo zaboravis na to iskustvo i krenes dalje sa zivotom🙈ja bih rekla da nije to tako velika bol koliko te iznenadi vrsta boli. Recimo kao prvi odlazak na brazilku - boli uzasno, a kad ides drugi put skuzis da zapravo nije tako strasno☺️
.
I da javim, ja sam vam PUPO🙈🥰vratili su danas malu trodnevnu mrvu (ima 8 stanica sto je u skladu sa njenom starosti) i molim cijeli svemir da se ovaj put zadrzi i ucini me najsretnijom na svijetu☺️
Sretno @Lunolina, vjerujem da je to to.. 🥰
Btw cure sta nam je sa BikMik
Cure pomjerila sam termin za sutra, tako da uputite koju molitvu vcrs..
.
Sretno @Lunolina, vjerujem da je to to.. 🥰
Btw cure sta nam je sa BikMik
Cure pomjerila sam termin za sutra, tako da uputite koju molitvu vcrs..
Pa neznam , bila je aktivna odjednom više ne :( .. možda si je uzela pauzu od svega , foruma i svega ..puno cura tako rade . Ali ja se iskreno duboko i sebi nadam da ce nas inenaditi s nekim plusicem 🥰🥰❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Hvala ti enice❤️ nadam se da ce biti uspjesno. Zar nisi ti u travnju isla u Vinogradsku na dogovor za IUI. Bas me zbunilo kad sam vidjela da ides sad u svibnju. I uzivaj u inseminacijama, da ih nisam placala ispucala bih sva 4 komada, stvarno je neinvazivan postupak i kod vas bi mogao uspjeti obzirom da je s vama sve u savrsenom redu🥰
Freya hvala ti, sretno i tebiii danas 🩷🩷🩷
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Cure hvala vam na odogovorima 🥰
Ja cu poslije ovog cetvrtog ciklusa folikulometrije napraviti pauzu, svakako se ne smije raditi odmah propuhivanje jer mora proci bar 2 mjeseca.Ipak je i ovo zracenje, nije malo 4 ciklusa folikulometrije, a znate same koliko se ultrazvuk radi na samo jednom.
Vama svima od srca zelim svu srecu i da uspijete 🩷🩷🩷🩷
Treba mi pauza od svega, i da se psihicki pripremim za dalje…
Cuvajte se 🌹
Lunolina joooj, super vijesti, držim fige da se primi ❤️❤️❤️🥰🥰🥰 neka si se rješila tog tereta, ja isto uvik nešto muljam valjam na poslu kada imam neke pretrage ali mislim da bi mi bilo lakše da se zna 🙄🙈
freya ❤️❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔
Cure hvala vam na odogovorima 🥰
Ja cu poslije ovog cetvrtog ciklusa folikulometrije napraviti pauzu, svakako se ne smije raditi odmah propuhivanje jer mora proci bar 2 mjeseca.Ipak je i ovo zracenje, nije malo 4 ciklusa folikulometrije, a znate same koliko se ultrazvuk radi na samo jednom.
Vama svima od srca zelim svu srecu i da uspijete 🩷🩷🩷🩷
Treba mi pauza od svega, i da se psihicki pripremim za dalje…
Cuvajte se 🌹
Napravi pauzu ako misliš da ti je potrebna u psihičkom smislu, mislim da ti ne mora ništa prolaziti od UZV, UZV nije štetan .. mislim da ti je bolje propuhivanje napravit odma pa onda radije pauzu jer RTG zrači .. sretno svakako kako god odlučiš 🤞🏼🥰🥰❤️
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
xoxo super za folikul i da izgleda da je i tebi 8dc rano, meni je na 11dc folikul bio tek 10mm a endo 4. tako da virujem da ce u petak bit neki napredak
i kod mene zadnja 3 ciklusa otkad idem na uzv je O na desni jajnik. ali jednom me pregledala dr Šunj sa humane i rekla da je baš ona pisala doktorat na tu temu i imala istraživanje da se neki veliki postotak trudnoća ostvari baš iz ovulacije na desnom jajniku
lunolina pupice nasa, drzim fige od srca da je ovaj put to to kako ti je direktor reagirao? jeste velika firma ili? ja sam isto svojim direktorima rekla prosli mjesec jer sam morala stalno kasniti zbog folikulometrija i tocno znam taj osjecaj padanja kamena sa leđa
freya, bikmik je morala otkazati zadnji fet ne sjecam se iz kojeg razloga, i mislim da je taman sad nekad otputovala kod svojih na godisnji. nadam se da se odmara i puni baterije za nove pobjede
alsuncokret potpisujem sve sto ti je xoxo napisala... uzv nije štetan , ali rtg je. svakako ne bi radili tolike folikulometrije da ima nešto štetno. ultrazvuk zapravo radi na principu zvuka koji se odbija i na taj način čini sliku koju doktori vide, malo proguglaj svakako kazu da je 6mj nakon propuhivanja jajovoda puno veca sansa za zacece
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
xoxosuper za folikuli da izgleda da je i tebi 8dc rano, meni je na 11dc folikul bio tek 10mm a endo 4. tako da virujem da ce u petak bit neki napredak
i kod mene zadnja 3 ciklusa otkad idem na uzv je O na desni jajnik. ali jednom me pregledala dr Šunj sa humane i rekla da je baš ona pisala doktorat na tu temu i imala istraživanje da se neki veliki postotak trudnoća ostvari baš iz ovulacije na desnom jajniku
lunolinapupice nasa, drzim fige od srca da je ovaj put to to
kako ti je direktor reagirao? jeste velika firma ili? ja sam isto svojim direktorima rekla prosli mjesec jer sam morala stalno kasniti zbog folikulometrija i tocno znam taj osjecaj padanja kamena sa leđa
freya, bikmik je morala otkazati zadnji fet ne sjecam se iz kojeg razloga, i mislim da je taman sad nekad otputovala kod svojih na godisnji. nadam se da se odmara i puni baterije za nove pobjede
alsuncokret potpisujem sve sto ti je xoxo napisala… uzv nije štetan , ali rtg je. svakako ne bi radili tolike folikulometrije da ima nešto štetno. ultrazvuk zapravo radi na principu zvuka koji se odbija i na taj način čini sliku koju doktori vide, malo proguglaj
svakako kazu da je 6mj nakon propuhivanja jajovoda puno veca sansa za zacece
Meni je jučer vodeći 9mm a ostali 5 mm, endo 4 .. na livom nema ništa .. 🙈 ma ja otkad sam krenila san 18 god na te preglede da je uvik na desnom jajniku.. Znam da mi je vanmaternicna trudnoća isto iz desnog pa mi to malo ide na živce jer se bojim tog jajovoda desnog .. ali mislim da moram samo pozitivno razmišljati .. šta ima s tobom ima li kakvih simptoma ? 😁😁😁😁😁
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
Sortiraj odgovore
Najstariji