Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    15. Listopad 2024. 11:51

Riri

Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔

Ma ovo je super, ponovi betu još 2 puta i to bi trebalo biti uredu. 
    Baš mibke drago da se situacija ipak razvija u dobrom smjeru 🤞😘❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:03

Riri

Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔

Nemoguce da je beta bila 16 nesto je tu opako krenuko po krivu u labu bas idem vidjet po nalazima kako mjere koja jedinica

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:08

Svakako si trebala dqnas ponoviti betu ...svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje ...napravi betu danas i sretno😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    15. Listopad 2024. 12:34

Riri

Mareeeee3112

Svakako si trebala dqnas ponoviti betu …svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje …napravi betu danas i sretno😊

Ja sam jucer radila betu , znaci sutra ce onda bi za 48h , iskreno ne znam sto da mislim ali i moj prosli ciklus crtiće na testu su bile jake a uslijedila je biokemijska… sada stavljam utrogeston 1x navecer mozda mi pomogne da se održi plod

Aham sory nisam popratila dane 😅 svakako sretno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Martha31
    15. Listopad 2024. 13:44

Riri

Riri pa ovo je super tamno...drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli. 

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

• Martha31
    15. Listopad 2024. 16:51

A ja curke evo nisam izdrzala do izostanka M.. pa sam jutros napravila test i nista ni sjenice nema 🥺 tako da mi se cini nista ni ovaj mjesec opet. 

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

• moonchild
    15. Listopad 2024. 17:23

Evo curke i ja se javljam, stigla M, ravno 28. dan. Više sreće drugi put 😀 

jasamja
    15. Listopad 2024. 19:22

Riri

Martha31

Riri

Riri pa ovo je super tamno…drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli.

Hej Martha hvala ti, sutra cu vise znati , ali ovaj moja Beta je bas niska , doslovno je potrebno neko cudo 😔

Martha- koji si danas dpo? Moguce da je dosta rano jos, nekim ženama se pokaze tek po izostanku M

Moonchil - zao mi je da je vjestica dosla, sad odradit nju pa u nove pobjede, drzim fige da je iduci ciklus dobitni 🤞❤️

Čuda su uvijek moguća, nemoj gubiti nadu dok stvarno nije kraj 🤞 navijam za tebe i tvoju betu 😁
    Martha kako kaže Riri možda je još rano, nadam se da je 🤞
    Moonchil tako sam i ja nosila da je M pa je drugi dan popodne prestalo 🤞🤞
    Greta kako si? Hoćeš li nam se pridružiti na temi ljetne bebe? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Martha31
    15. Listopad 2024. 19:34

jasamja

Riri

Martha31

Riri

Riri pa ovo je super tamno…drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli.

Hej Martha hvala ti, sutra cu vise znati , ali ovaj moja Beta je bas niska , doslovno je potrebno neko cudo 😔

Martha- koji si danas dpo? Moguce da je dosta rano jos, nekim ženama se pokaze tek po izostanku M

Moonchil - zao mi je da je vjestica dosla, sad odradit nju pa u nove pobjede, drzim fige da je iduci ciklus dobitni 🤞❤️

Čuda su uvijek moguća, nemoj gubiti nadu dok stvarno nije kraj 🤞 navijam za tebe i tvoju betu 😁

A nezz danas je 12dpo , a i sada kad sam se isla tusirat bilo je malo smeckastog iscjedka na gacicama doduse samo par tockica kao. Tako da si sve mislim da se gospodja m sprema da dode. A nista ako i dode , jos ovaj jedan ciklus idemo sa letrozolom i ciljanima a onda ako ne uspije cemo vjerojatno krenuti sa inseminacijom.
    Ahhh vec sam se nekako i navikla na te minuse i da nema dvije crtice, ali doci ce valjda i moje vrijeme. Svakako cu ispratit jos koji dan dal cu dobit ili ne.

👩🏼‍🦰31 PCOS
    👨🏻‍🦱33 oligozoospermia
    Pokušavamo od 12/21

jasamja
    15. Listopad 2024. 20:05

Martha31

jasamja

Riri

Martha31

Riri

A nezz danas je 12dpo , a i sada kad sam se isla tusirat bilo je malo smeckastog iscjedka na gacicama doduse samo par tockica kao. Tako da si sve mislim da se gospodja m sprema da dode. A nista ako i dode , jos ovaj jedan ciklus idemo sa letrozolom i ciljanima a onda ako ne uspije cemo vjerojatno krenuti sa inseminacijom.
    Ahhh vec sam se nekako i navikla na te minuse i da nema dvije crtice, ali doci ce valjda i moje vrijeme. Svakako cu ispratit jos koji dan dal cu dobit ili ne.

Sretno, nadam se da ipak neće doć 🤞😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI