Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔
Ma ovo je super, ponovi betu još 2 puta i to bi trebalo biti uredu.
Baš mibke drago da se situacija ipak razvija u dobrom smjeru 🤞😘❤️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔
Nemoguce da je beta bila 16 nesto je tu opako krenuko po krivu u labu bas idem vidjet po nalazima kako mjere koja jedinica
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svakako si trebala dqnas ponoviti betu ...svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje ...napravi betu danas i sretno😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Svakako si trebala dqnas ponoviti betu …svaka 2 dana bi se trebala duplat ako prode 3 neces znat dal je pravilno duplanje …napravi betu danas i sretno😊
Ja sam jucer radila betu , znaci sutra ce onda bi za 48h , iskreno ne znam sto da mislim ali i moj prosli ciklus crtiće na testu su bile jake a uslijedila je biokemijska… sada stavljam utrogeston 1x navecer mozda mi pomogne da se održi plod
Aham sory nisam popratila dane 😅 svakako sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Riri pa ovo je super tamno...drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli.
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
A ja curke evo nisam izdrzala do izostanka M.. pa sam jutros napravila test i nista ni sjenice nema 🥺 tako da mi se cini nista ni ovaj mjesec opet.
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
Evo curke i ja se javljam, stigla M, ravno 28. dan. Više sreće drugi put 😀

Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔Riri pa ovo je super tamno…drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli.
Hej Martha hvala ti, sutra cu vise znati , ali ovaj moja Beta je bas niska , doslovno je potrebno neko cudo 😔
Martha- koji si danas dpo? Moguce da je dosta rano jos, nekim ženama se pokaze tek po izostanku M
Moonchil - zao mi je da je vjestica dosla, sad odradit nju pa u nove pobjede, drzim fige da je iduci ciklus dobitni 🤞❤️
Čuda su uvijek moguća, nemoj gubiti nadu dok stvarno nije kraj 🤞 navijam za tebe i tvoju betu 😁
Martha kako kaže Riri možda je još rano, nadam se da je 🤞
Moonchil tako sam i ja nosila da je M pa je drugi dan popodne prestalo 🤞🤞
Greta kako si? Hoćeš li nam se pridružiti na temi ljetne bebe?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Joj sorry evo ovdje link CB https://ibb.co/YktDqcSnadam se da sam sad dobro učitala, nadam se da će rasti da cemo izgurati ovaj puta 🙏🏻😔Riri pa ovo je super tamno…drzim fige da se beta podupla i da sve bude oke i da ovaj puta to izguras do kraja. Mozda je stvarno kasna impl. Bila. pa je beta tako niska ili du nesto u lab zeznuli.
Hej Martha hvala ti, sutra cu vise znati , ali ovaj moja Beta je bas niska , doslovno je potrebno neko cudo 😔
Martha- koji si danas dpo? Moguce da je dosta rano jos, nekim ženama se pokaze tek po izostanku M
Moonchil - zao mi je da je vjestica dosla, sad odradit nju pa u nove pobjede, drzim fige da je iduci ciklus dobitni 🤞❤️
Čuda su uvijek moguća, nemoj gubiti nadu dok stvarno nije kraj 🤞 navijam za tebe i tvoju betu 😁
A nezz danas je 12dpo , a i sada kad sam se isla tusirat bilo je malo smeckastog iscjedka na gacicama doduse samo par tockica kao. Tako da si sve mislim da se gospodja m sprema da dode. A nista ako i dode , jos ovaj jedan ciklus idemo sa letrozolom i ciljanima a onda ako ne uspije cemo vjerojatno krenuti sa inseminacijom.
Ahhh vec sam se nekako i navikla na te minuse i da nema dvije crtice, ali doci ce valjda i moje vrijeme. Svakako cu ispratit jos koji dan dal cu dobit ili ne.
👩🏼🦰31 PCOS
👨🏻🦱33 oligozoospermia
Pokušavamo od 12/21
A nezz danas je 12dpo , a i sada kad sam se isla tusirat bilo je malo smeckastog iscjedka na gacicama doduse samo par tockica kao. Tako da si sve mislim da se gospodja m sprema da dode. A nista ako i dode , jos ovaj jedan ciklus idemo sa letrozolom i ciljanima a onda ako ne uspije cemo vjerojatno krenuti sa inseminacijom.
Ahhh vec sam se nekako i navikla na te minuse i da nema dvije crtice, ali doci ce valjda i moje vrijeme. Svakako cu ispratit jos koji dan dal cu dobit ili ne.
Sretno, nadam se da ipak neće doć 🤞😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji