Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    22. Veljača 2024. 16:35

Lunolina ja sam bas danas po tik toku gledala, testiranja nakon IUI i sad zene su saznale da su trudne tipa 10 dana nakon IU, ima i nekih kojima je na 4,5 dpo vec kao nestala crtica pa se na 8,9 dpo opet pojavila i tako su znale 
    Necu ti davati laznu nadu, ali nadam se da je ipak bebica tu umjesana🤞🤞🤞🤞🤞 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

• sanya123
    22. Veljača 2024. 17:10

queeqa32

Lunolina

sanya123

Pokušavam naći tu među postovima ali ima ih puno. Imam trakice s Aliexpresa, u koje doba dana ih je najpametnije radit? Jutro ili može kroz dan ? U pon vadim hormone, probavamo već neko vrijeme. Bila sam kod doktorice i poslala me vadit hormone vidjet ćemo je li sve ok. Imam pcos i miom al kaže doktor da miom nebi smio smetat, nije toliko velik. Kaže prvo 6 mj redovnog pokušavanja a onda ako treba daljnja obrada. Koliko je to točno redovno ? Svaki dan do ovulacije ili rjeđe ? 🤔🤔🤔 Pretpostavljam da nakon ovulacije nije toliko bitno…

Idealno bi bilo raditi trakice izmedju 11 i 15 sati, po mogucnosti svaki dan u isto vrijeme. Medjutim, ja sam prva koja tako ne radi😬 ja se testiram svaki dan u 17 sati i kad krene tamniti onda 2-3x dnevno.

Meni je rekao ginekolog svaki 2. dan od recimo 8.dana ciklusa do O. O ti je inace 12-48 sati nakon peaka kojeg ulovis trakicom, a ako ga ulovis, probajte pokrriti taj dan, sutradan i onaj iza toga🤭

Vidis, ovo sa testiranjem više puta na dan nakon šta počne tamniti mi je baš dobra "fora". Ja se inače testiram uvijek u 17 popodne i desi se da pratim kako postaje sve tamnija ali nikako da uhvatim "peak". Sad shvaćam i zašto… Ako ovaj mjesec ne uspije, definitivno ću ovo primjenjivati od danas na dalje, hvala ti 😊

Peak bi bio obje baš baš tamne crtice jel tako ?

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

Bebolina2024
    22. Veljača 2024. 17:20

sanya123

queeqa32

Lunolina

sanya123

Pokušavam naći tu među postovima ali ima ih puno. Imam trakice s Aliexpresa, u koje doba dana ih je najpametnije radit? Jutro ili može kroz dan ? U pon vadim hormone, probavamo već neko vrijeme. Bila sam kod doktorice i poslala me vadit hormone vidjet ćemo je li sve ok. Imam pcos i miom al kaže doktor da miom nebi smio smetat, nije toliko velik. Kaže prvo 6 mj redovnog pokušavanja a onda ako treba daljnja obrada. Koliko je to točno redovno ? Svaki dan do ovulacije ili rjeđe ? 🤔🤔🤔 Pretpostavljam da nakon ovulacije nije toliko bitno…

Idealno bi bilo raditi trakice izmedju 11 i 15 sati, po mogucnosti svaki dan u isto vrijeme. Medjutim, ja sam prva koja tako ne radi😬 ja se testiram svaki dan u 17 sati i kad krene tamniti onda 2-3x dnevno.

Meni je rekao ginekolog svaki 2. dan od recimo 8.dana ciklusa do O. O ti je inace 12-48 sati nakon peaka kojeg ulovis trakicom, a ako ga ulovis, probajte pokrriti taj dan, sutradan i onaj iza toga🤭

Vidis, ovo sa testiranjem više puta na dan nakon šta počne tamniti mi je baš dobra "fora". Ja se inače testiram uvijek u 17 popodne i desi se da pratim kako postaje sve tamnija ali nikako da uhvatim "peak". Sad shvaćam i zašto… Ako ovaj mjesec ne uspije, definitivno ću ovo primjenjivati od danas na dalje, hvala ti 😊

Peak bi bio da je testna crtica tamnija od kontrolne. Taman da su i jednake i da sljedeći put kad provjeriš testna bude svijetlija onda znači da je peak prošao pa možeš otprilike znati kad je bio peak. Sretno u pokrivanju. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    22. Veljača 2024. 17:29

Lunolina prije koji dan stala M pa smo krenuli malo s akcijama sad je to sve bezbrižno i sa željom, sljedeći tjedan će biti kao da idemo na streljanje 🤣. Danas mi je 8.dc.
    freya on ti redovito hladi se dolje, svaku večer nakon tuširanja stavi hladne vode u posudu i jedno 10, 15 min ih drži u tome.
    Wildflower  🤞🤞 da te iznenadi jedan plusić tako i Lunolinu, da popravite malo statistiku inseminacija.
    queeqa sutra onda iščekujemo testić i nadamo se plusiću.
    Eni sretno sutra neka ih ipak bude nekoliko pa da znaš zašto si koristila lijekove. 🤞🤞
    Meni je u zadnjoj stimulaciji bilo toliko stalno sila na WC. Onako svakih 20 min bi ono već jurila kao da nisam bila satima i nakon punkcije sve srećom prošlo.
    Ako sam koga zaboravila nije namjerno, sretno svima.
    .
    Netko je pitao za Anchyyy ona čeka još nalaze pape da bi mogla sa sljedećim ciklusom na FET.

08/24 spontani pobačaj

• sanya123
    22. Veljača 2024. 17:45

Bebolina2024

sanya123

queeqa32

Lunolina

sanya123

Peak bi bio da je testna crtica tamnija od kontrolne. Taman da su i jednake i da sljedeći put kad provjeriš testna bude svijetlija onda znači da je peak prošao pa možeš otprilike znati kad je bio peak. Sretno u pokrivanju.

Hvalaaaa 🤞🤞🤞

16.03.2024. +
    11.04.2024. ♥️
    25.04.2024. 22 mm
    13.05.2024. 52 mm
    17.05.2024. nipt ✅ curica ♥️
    15.07.2024. 391 gram 🌞
    26.08.2024. 1100 g 🌞
    27.09.2024. 1800 g 🌞
    14.10.2024. 2100 g 🌞
    08.11.2024. 2775 g ☀️
    Termin 27.11.2024.

Bebolina2024
    22. Veljača 2024. 18:55

queeqa32

Bebolina2024

sanya123

queeqa32

Lunolina

sanya123

Tako je.
    Ja nažalost još nisam uspjela uhvatit da lh linija bude jača od kontrolne… Uvijek uspijem uhvatit istu jačinu i onda drugi dan slabije… Ali sad sam skužila da je to možda zbog toga što se testiram samo taj jedan put na dan… Čim počinje tamniti (a i tome svedocujem😊) trebalo bi se više puta na dan testirati kako bi se uhvatila tamnija lh od kontrolne… U svakom slučaju, bez obzira na 50 nijansi lh linije, mi pokrivamo svaki drugi dan 😊

Ja znam po 2,3 u danu kad bude tamnija pa opet ne uspijem uhvatiti baš sami peak. Opet mi negdje zbriše jer kod mene kad krene tamniti to onda ide brzo nekako, dođe i prođe.

08/24 spontani pobačaj

djetelina13
    22. Veljača 2024. 19:44

Kawa

lunolina a mozemo li kako saznati jel hcg od stoperice ili je ipak beba sada preuzela?ili ce samo vrijeme i beta pokazati? imas kakve simptome?
    wildflower kako si ti, jesi mozda danas testirala ili ipak cekas sutra ?
    cure sa dijagnozom oligo, odnosno smanjenim brojem spermija, preporuca se spermio raditi nakon 3 ili 4 dana apstinenicije, da se vise spermija akumulira, pa mozda da tako probate.. nama je bila oligozoospermia sa 2 dana apstinencije. nakon mjesec ipo uz fertilup smo ponovili sa 3 dana i bila je normo.
    enii sorry nisam upratila u kojoj si ti fazi ciklusa, ,jesi uhvatila peak?
    Ja sam na 12dc, po kalendaru bi O trebala doci 16dc ali još nemam nikakve simptome., danas popodne ću početi s trakicama..

Kawa odlicnooo, bas ne utješilo ovo sta si napislaa da ne nakon mjesec i pol dana spermiogram bio bez dijagnoze. Partner je radio spermiogram nakon 3 dana apstinencije ali stvarno mislim da ga je radio u bas krivo vrijeme. Nakon kupanja u vrelim termamama koje su mu poubijale pokretne spermije. Da za mjesec dana idemo raditi novi spermio bio bi sigurno bolji. Morat ce privatno otici izvaditi za mjesec dana da vidimo malo stanje, jer nemozemo preko KBC-a prije 3 mjeseca. Sad ce poceti piti FertilUp premium neki, ima jako puno vitamina i velike postotke vitamina, pa se nadamo da ce stanje krenuti na bolje 🙂 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

Lunolina
    23. Veljača 2024. 06:37

Eni sretno na UZV! Kad ti je? Da znam kad da krenem osvjezavati forum svako malo😂
    .
    Ivy kod mene na zalost bebica ipak nije preuzela betu (barem za sad). Danas je test negativan. Napravit cu jos jedan u nedjelju i ako bude negativan onda necu raditi do bete koja je u srijedu. 
    .
    Idem u ponedjeljak na trening ako test ostane negativan, ja vam sam od proslog tjedna tako nesretna sto su mi ukinuli treninge😂🙈 znam da je to mala zrtva za bebicu, ali je problem sto nisam karakter i zivim za hranu, od kad znam za sebe to mi je fokus zivota i ne kocim se previse u tome, ali balansiram vjezbanjem i pazim da mi BMI ne prelazi 21 i ako se odreknem vjezbanja, bit cu tenk, a to nije dobro🙈

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Xoxo23
    23. Veljača 2024. 06:37

Eni javi kako je prošlo 🤞🏼🤞🏼
    Lunolina meni isto pari da ti je dugo pozitivno .. 🤭🤭

29yo👩🏼‍🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
    32yo 👱🏼‍♂️10/24 spermiogram uredan ✅
    01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
    1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
    FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
    FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016, 5+6 💔

• BikMik
    23. Veljača 2024. 06:59

Lunolina

Eni sretno na UZV! Kad ti je? Da znam kad da krenem osvjezavati forum svako malo😂
    .
    Ivy kod mene na zalost bebica ipak nije preuzela betu (barem za sad). Danas je test negativan. Napravit cu jos jedan u nedjelju i ako bude negativan onda necu raditi do bete koja je u srijedu.
    .
    Idem u ponedjeljak na trening ako test ostane negativan, ja vam sam od proslog tjedna tako nesretna sto su mi ukinuli treninge😂🙈 znam da je to mala zrtva za bebicu, ali je problem sto nisam karakter i zivim za hranu, od kad znam za sebe to mi je fokus zivota i ne kocim se previse u tome, ali balansiram vjezbanjem i pazim da mi BMI ne prelazi 21 i ako se odreknem vjezbanja, bit cu tenk, a to nije dobro🙈

Ista sam ti, a evo vec 3 pune sedmice treninga, zbog prehlade necu ni ovu to je 4, a sljedecu idem na odmor u Bosnu, znaci 5 😭 a cim se vratim krecu pikalice (daj Boze da ne 😅) znaci 😭😭😭

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.