Wildflower sretno 🤞🤞
Kakve su upute radiš test ili vadiš betu?
Lunolina pa još ti je i najbolje ispalo, bar nisi trebala danima hodati u bolnicu. Bitno da je endometrij dobar a još će on i zadebljati do inseminacije i bit će sve to super. Sretno!
Ovi naši muški, meni na kraju cijele priče bude najveći stres hoće li on moći ili neće moći dati uzorak.
.
Meni danas 24.dc lagano temp pala, bilo bi super da dođe oko 27., 28. dana, samo da ne zakasni onako 32., 33.dan jer mi smanjuje šanse da ću stići u 4. mj u postupak. Idealno bi bilo da M u 4.mj dobijem oko 10., 12.4. i onda ću bez brige stići obaviti postupak na račun HZZO-a. Valjda će ići sve po planu. Rekli su možda bi me dr i pustili u 3.mj, ali mislim si možda bolje 4. da se mužu malo popravi spermiogram.
Aha, zbog spermiograma tek tad. Joj i meni je moj briga, danas izasao biciklom i kad se krenuo vratiti kilometrima kuco krenuo pljusak. Reko ako pokisnes, prehladis se i dobijes temp 4 sedmice pred ICSI razvodim se :D. Onda ga drug zajedno sa bicom dovezao kuci, jer nije prestala :D

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina malo me muci sto mi je O tako rano, bez obzira sto dr kaze da je to sve ok. I malo mi je zao sto si veceras dajem stopericu jer mi na trakicama nije peak, a citala sam da je sansa dosta veca kada se za inseminaciju stoperica da kada se ulovi peak. No dobro, valjda doktor zna.
I malo mi je nezgodno zbog posla jer sam u zadnjih mjesec dana svako malo na bolovanju/godisnjem zbog pretraga koje sam radila + neke privatne obveze, i sad opet moram uzeti slobodno u srijedu i muljati, ali necemo biti negativni. Mozda se sve to isplati na kraju🥰🤭
.
Hoces ostati u Vinogradskoj ili ides privatno jos taj zadnji ciklus?

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Wildflower sretno 🤞🤞
Kakve su upute radiš test ili vadiš betu?
Lunolina pa još ti je i najbolje ispalo, bar nisi trebala danima hodati u bolnicu. Bitno da je endometrij dobar a još će on i zadebljati do inseminacije i bit će sve to super. Sretno!
Ovi naši muški, meni na kraju cijele priče bude najveći stres hoće li on moći ili neće moći dati uzorak.
.
Meni danas 24.dc lagano temp pala, bilo bi super da dođe oko 27., 28. dana, samo da ne zakasni onako 32., 33.dan jer mi smanjuje šanse da ću stići u 4. mj u postupak. Idealno bi bilo da M u 4.mj dobijem oko 10., 12.4. i onda ću bez brige stići obaviti postupak na račun HZZO-a. Valjda će ići sve po planu. Rekli su možda bi me dr i pustili u 3.mj, ali mislim si možda bolje 4. da se mužu malo popravi spermiogram.
Aha, zbog spermiograma tek tad. Joj i meni je moj briga, danas izasao biciklom i kad se krenuo vratiti kilometrima kuco krenuo pljusak. Reko ako pokisnes, prehladis se i dobijes temp 4 sedmice pred ICSI razvodim se :D. Onda ga drug zajedno sa bicom dovezao kuci, jer nije prestala :D
Ja bi radije tada radi spermiograma. Za 3.mj vidjet ćemo kada će doći ova sad M pa ćemo dalje dogovarati. Jer ako rano dođu onda ćemo svakako u 4.mj. Sestra je rekla da ćemo putem sve vidjeti s dr. Jer kaže sestra da dr vole bar 2 mj pauze kad je stimulirani postupak, a još kaže da sam bila na najjačim dozama hormona pa da se malo tijelo očisti. Kaže ona najbolje bi bilo da vam ciklusu pada negdje na 31.3., a meni za sada po kalendaru su 18.2. i 18.3., vidjet ću sve kad gospođa odluči doći.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina malo me muci sto mi je O tako rano, bez obzira sto dr kaze da je to sve ok. I malo mi je zao sto si veceras dajem stopericu jer mi na trakicama nije peak, a citala sam da je sansa dosta veca kada se za inseminaciju stoperica da kada se ulovi peak. No dobro, valjda doktor zna.
I malo mi je nezgodno zbog posla jer sam u zadnjih mjesec dana svako malo na bolovanju/godisnjem zbog pretraga koje sam radila + neke privatne obveze, i sad opet moram uzeti slobodno u srijedu i muljati, ali necemo biti negativni. Mozda se sve to isplati na kraju🥰🤭
.
Pod zadnji ciklus mislim zadnji preko hzzo-a, a bome se i nadam da ce biti zadnji i da ces ostati trudna🥰

👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
.
Ali sad se ne gleda ni dan ciklusa nego se gleda veličina folikula, i ja sam dobivala štopericu na nekih 17, 18mm tako da je ovo skroz ok kod tebe.
Ne znam to za peak i štopericu.
Znam da ti je to već problem jer sam sve to prolazila prije 2 tjedna. Treba samo pozitivno, jer ionako ne možemo na ništa utjecati. Sretno!
Ostajem u Vinogradskoj i ovaj zadnji postupak.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
.
Zna skvorc što radi ne brini .. ima jedna poznanica kojoj je iz prve uspjela inseminacija kod skvorca , a drugoj ivf iz prve .. u jako dobrim rukama si ❤️❤️❤️ tako da ne brini sve će biti kako treba i uspješno imam jako dobar osjećaj i za vas i za wildflower navijam od srca i očekujem plus ❤️🥰 Uglavnom samo pozitvno i hrabro i mirne glave i naravno da će biti uspješno 😍🙏🤞

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Hvala vam cure drage
I sretno nam svima da ugledamo plusice!❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Upute sam dobila da ako mi bude kasnila M, prvo test pa beta.
Za 2 tjedna plus jos koji dan

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Jutro cure , da Vam javim da je test negativan , al se pojavio bijeli iscjedak gusti .. pa cemo vidjet sta ce bit na kraju od svega .. preskocila sam Macu jutros jer pise da se ne preporuca trudnicama pa ajd reko par dana dok ne vidim 1/1 sta je .. cijelo vrijeme me prati taj osjecaj da curim al u stvari je taj iscjedak
nisam do sad primjecivala da se pojavi .. plus bol u donjem dijelu ledja me ubija . jel smijem popit ista za to ?
tipa lupocet il nesto ..

Boy - 2019
TTC 12/2023
+ 23.12.2024
.
Tako je i meni bila orva stoperica, ali bez inseminacije. Dosla 9dc i boom odmah sve odlicno i dala mi stopericu, sa tim da sam ja to jutro vec imala blagi porast LH.
A za posao stvarno jeste nezgodno i neugodnk nesto muljati stalno, necu def biti omiljena radnica ikome nakon ovoga 😅

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji