Lunolina bome si me nssmijala s ovim za evaporacijsku crtu😂😂
Drago mi je sto si pozitivna! Vidim da se otprilike pratimo u smislu vi pokusavate od 11/2022 a mi od 10/2022 i cak smo i slicno godiste😊 moram priznati da ja nisam pozitivna oko svega… i dalje me slomije negativan test i treba mi 5 dana da dodem sebi i budem bolje…
Btw vidim spominjes inseminaciju. Mi ju planiramo u 2. mjesecu…
Znas li mozda vise info o protokolu? Gin mi nije htio ulaziti u detalje, samo je rekao da se uzima vise hormona nego sto sad uzimam. Sad sam na 50mg klomifena+stoperica za tempirane odnose zbog anovulacijskih ciklusa.
Bome se bas pratimo🤭
Ne znam gdje si planirala inseminaciju, ali ovako je kod nas - javljam se prvi dan ciklusa i komuniciram da su svi nalazi uredni (naravno da nemam sve nalaze i planiram pravo balkanski lagati da imam 😂 ali stvarno mislim da nemam ni sifilis, ni hiv ni hepatitis), 7. dan ciklusa dolazim na UZV sa svim nalazima (tad cu ih vec imati) i tada procjenjujemo kada bi bila O (kod mene je to obicno 13. dan) i dogovaramo sljedeci UZV da potvrdimo da je O blizu. Pred O dobivam stopericu i na dan O rade inseminaciju kada dobivam Folbellu (folnu kiselinu), Utrogestan, Aspirin i imunosupresive. I cekamo 12. DPO za test.
Obzirom da imam redovite O u svakom ciklusu, dogovor je da prvi put idemo bez hormona, drugi put pijem hormone da izbacim 3-4 stanice kako bi bila veca sansa za zacece (ali je to relativno mala kolicina hormona bez nekih velikih nuspojava u odnosu na pikalice koje se daju u ozbiljnim postupcima), a ostalo je isto kao u prethodnom ciklusu.
Ako te 2 inseminacije ne uspiju, tad idemo na IVF.
.
Mislim da se klomifen daje i kod inseminacije tako da pretpostavljam da ce ti dici dozu, mislim da je maksimum 250mg.
Joj hvala ti na detaljnom objasnjenju😘
Jos jedno pitanje…koje si sve nalaze morala vaditi? Osim za hiv, hepatitis i sifilis
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Meni je danas 7dpo. Ovaj ciklus sam definitivno odlucila da vise nema testova prije nego m bude kasnila. Jednostavno psihicki vise ne mogu podnijet gledat u negativne testove. U ovih par godina pokusavanja sam toliko puta umislila i sebe uvjerila da sam trudna a naravno nikad nisam bila, tako da moja novogodišnja odluka je nema više testiranja prije nego m kasni i nema više pridavanja pažnje nikakvim simptomima. (baš me zanima koliko će me ovo držat)
28💃
37🦸🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
Lunolina samo pozitivno tako i treba 💪🏻💪🏻🥰
Od mene isto ništa bijeli se da bijelji ne može bit 😂🤣 al dobro idemo dalje, ipak mi je ovo prvi ciklus di sam O uhvatila .. sad čekam M kroz dva tri dana i idemo u 2024 sa novim akcijama 😅
A steeeta! Nadala sam se da ces ti izvuci bolji kraj ☹️
Nema veze idemo dalje 😅😄
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Lunolina bome si me nssmijala s ovim za evaporacijsku crtu😂😂
Drago mi je sto si pozitivna! Vidim da se otprilike pratimo u smislu vi pokusavate od 11/2022 a mi od 10/2022 i cak smo i slicno godiste😊 moram priznati da ja nisam pozitivna oko svega… i dalje me slomije negativan test i treba mi 5 dana da dodem sebi i budem bolje…
Btw vidim spominjes inseminaciju. Mi ju planiramo u 2. mjesecu…
Znas li mozda vise info o protokolu? Gin mi nije htio ulaziti u detalje, samo je rekao da se uzima vise hormona nego sto sad uzimam. Sad sam na 50mg klomifena+stoperica za tempirane odnose zbog anovulacijskih ciklusa.
Bome se bas pratimo🤭
Ne znam gdje si planirala inseminaciju, ali ovako je kod nas - javljam se prvi dan ciklusa i komuniciram da su svi nalazi uredni (naravno da nemam sve nalaze i planiram pravo balkanski lagati da imam 😂 ali stvarno mislim da nemam ni sifilis, ni hiv ni hepatitis), 7. dan ciklusa dolazim na UZV sa svim nalazima (tad cu ih vec imati) i tada procjenjujemo kada bi bila O (kod mene je to obicno 13. dan) i dogovaramo sljedeci UZV da potvrdimo da je O blizu. Pred O dobivam stopericu i na dan O rade inseminaciju kada dobivam Folbellu (folnu kiselinu), Utrogestan, Aspirin i imunosupresive. I cekamo 12. DPO za test.
Obzirom da imam redovite O u svakom ciklusu, dogovor je da prvi put idemo bez hormona, drugi put pijem hormone da izbacim 3-4 stanice kako bi bila veca sansa za zacece (ali je to relativno mala kolicina hormona bez nekih velikih nuspojava u odnosu na pikalice koje se daju u ozbiljnim postupcima), a ostalo je isto kao u prethodnom ciklusu.
Ako te 2 inseminacije ne uspiju, tad idemo na IVF.
.
Mislim da se klomifen daje i kod inseminacije tako da pretpostavljam da ce ti dici dozu, mislim da je maksimum 250mg.
Joj hvala ti na detaljnom objasnjenju😘
Jos jedno pitanje…koje si sve nalaze morala vaditi? Osim za hiv, hepatitis i sifilis
Naravno, evo nalaza s uputama sto sve treba :)
https://ibb.co/FKg1nks
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Meni je danas 7dpo. Ovaj ciklus sam definitivno odlucila da vise nema testova prije nego m bude kasnila. Jednostavno psihicki vise ne mogu podnijet gledat u negativne testove. U ovih par godina pokusavanja sam toliko puta umislila i sebe uvjerila da sam trudna a naravno nikad nisam bila, tako da moja novogodišnja odluka je nema više testiranja prije nego m kasni i nema više pridavanja pažnje nikakvim simptomima. (baš me zanima koliko će me ovo držat)
Svaka čast ako uspiješ 🤣 meni je i 10 dpo bilo dugo
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
BikMik nemam graf za ovaj mjesec jer sam prvu temp mjerila jučer.
Lunolina ne broje ništa na samom početku ciklusa ni u prošloj bolnici niti ovoj. Samo 1.dc se javljam da znaju da krećem i kažu mi kada doći na 1.UZV, na prvi UZV se dolazi oko 6.dc da vide koliko ih ima i da vide što treba još dodati od terapije.
Ja stvarno ne znam di se fulalo na ovom UZV ali meni skroz djeluje da je O tek nastupila jučer ili bude. Sad ću vidjeti kad dođe M najbolje kad je bila O. Jer će doći ipak prije ako je već prošla kao što je ona rekla.
U Douglasu je napisala nema slobodne tekućine. Ja stvarno ne znam kad je treba biti ili ne treba.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Bebolina mislom da kada vide slobodnu tekucinu/sadrzaj da je to jedna od znacajka ovulacije, uz zuto tijelo odnosno rupturirani folikul. Bas mi je na zadnjem uzv pokazivala do se vidi puknuti folikul i malo tekucine. Tako sam ja razumjela.
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Bebolinamislom da kada vide slobodnu tekucinu/sadrzaj da je to jedna od znacajka ovulacije, uz zuto tijelo odnosno rupturirani folikul. Bas mi je na zadnjem uzv pokazivala do se vidi puknuti folikul i malo tekucine. Tako sam ja razumjela.
Taj dio stvarno ne znam kako treba biti.
Na kraju ako je O tek bila jučer ili danas na kraju smo i dobro pokrili. Danas mi je 17.dc mi smo pokrili 14.,15. i 17.dc.
Mužu još nisam ni rekla da su mi izgleda plodni dani tek bili.
Ovako nam je bio veći gušt, bar smo se keksnuli bez stresa 😀. Jer ja sam nakon pregleda odmah mu rekla da je prošla O.
Kod nas prošle temp pa nema hot doga 🤣
A sad kako god bilo čekam M i da krenem s pikanjem. Kako se to bliži hvata me uzbuđenje.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drage moje imam mali update, povukao mi se cerviks. Pipala sam jutros i sad poslije tuširanja i moram vam odma pisat. Definitivno je više, tek vrhom prsta ga napipam i mekan je! Danas sam dvaput morala prileći jer me slomilo. Bio je naporan tjedan na poslu, pogotovo zadnja dva dana pred vikend, ali nekako sam suspicious. Sutra mi je 10 dpo i piškit ću trakicu, imam onih jeftinih s aliexpressa valjda 20 😂
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Drage moje imam mali update, povukao mi se cerviks. Pipala sam jutros i sad poslije tuširanja i moram vam odma pisat. Definitivno je više, tek vrhom prsta ga napipam i mekan je! Danas sam dvaput morala prileći jer me slomilo. Bio je naporan tjedan na poslu, pogotovo zadnja dva dana pred vikend, ali nekako sam suspicious. Sutra mi je 10 dpo i piškit ću trakicu, imam onih jeftinih s aliexpressa valjda 20 😂
Ovo zvuci jako dobro!!!😊😊 javi nam sutra! Drzim palceve!!
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji