Jelena neka je uredna trudnoca do kraja! 🥳
Petra 😂 svaka cast! Bilo bi fer da se uhvati 😃 Meni je danas ili sutra ovulacija ali tolko sam bolesna da nemrem ni noge posteno rasirit 😅
👩🏻 36
👱🏻♂️ 36
Trudimo se od kraja 2022.
Vidim da je veselo na temi i da će biti hot doga 😀
Jelena čestitam na plusiću i želim da bude sve u redu 🤞🙏
.
Meni je danas 16.dc, na UZV 14.dc dr rekla da je O prošla. Kako sam danas bila dolje vlažnija i sve nekako mekano, cerviks viši onda sam pišnula trakicu. Meni djeluje kao da je sinoć bio peak a da je O ili nastupila ili će uskoro. Na 12. I 13. DC cerviks bio baš nisko i skroz tvrd. Tako da stvarno ne kužim kako nije vidjela folikul na UZV. Ili je možda anovulatorni ciklus, a onda ne znam jel bi trakice tamnile ili ne. Jutros bazalna temp 36.31.
https://ibb.co/3rTKK9M
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Vidim da je veselo na temi i da će biti hot doga 😀
Jelena čestitam na plusiću i želim da bude sve u redu 🤞🙏
.
Meni je danas 16.dc, na UZV 14.dc dr rekla da je O prošla. Kako sam danas bila dolje vlažnija i sve nekako mekano, cerviks viši onda sam pišnula trakicu. Meni djeluje kao da je sinoć bio peak a da je O ili nastupila ili će uskoro. Na 12. I 13. DC cerviks bio baš nisko i skroz tvrd. Tako da stvarno ne kužim kako nije vidjela folikul na UZV. Ili je možda anovulatorni ciklus, a onda ne znam jel bi trakice tamnile ili ne. Jutros bazalna temp 36.31.
https://ibb.co/3rTKK9M
Trakice tamne i kod anovulatornog koliko znam, tako da mi najprije tako zvuci, ma da zar ono kod toga folikul samo ne pukne i stvori se cista? Bas cudno, mozda da postavis graf i on nesto otkrije nam?
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Bebolina ako ti je doktorica tako fulala za ovulaciju onda je to veliki propust. Jer ako je ovulacija friska i ne vidi se zuto tijelo, trebala bi se vidjeti rupa gdje je bio folikul koji je pukao.
Btw jel tebi na pocetku ciklusa kad ti skupljaju stanice za oplodnju broje folikule? Skvorc je rekao da oni dan prije M izbroje broj folikulica koje imas da znaju s koliko raspolazes i (ako sam dobro shvatila) prema tome daju ljekove. Recimo, na mom proslom pregledu mi je izbrojao 18 folikula i rekao da smo isli u prikupljanje stanica za oplodnju da je to maksimalan broj koji bih mogla dobiti iako je izglednije da bih dobila recimo do 10-12 ili naravno manje.
Taj broj folikula je dobra informacija doktoru, ali i pacijentu da ipak bude realan u ocekivanjima od starta.
.
Cure, ovaj progesteron je sranje. Dignuo mi je temperatur, cice me bole po rubovima, zivcana sam ko pas, a na zalost test je bijel ko kuca. Cak sam ga pustila da izbaci evaporacijsku crtu da se njoj veselim, ali ni to nisam dobila😂
Nema veze! Idemo u nove pobjede iduci ciklus s inseminacijom. Ja sam vam, cure moje, do ljeta trudna pa vi vidite 😉
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Lunolina bome si me nssmijala s ovim za evaporacijsku crtu😂😂
Drago mi je sto si pozitivna! Vidim da se otprilike pratimo u smislu vi pokusavate od 11/2022 a mi od 10/2022 i cak smo i slicno godiste😊 moram priznati da ja nisam pozitivna oko svega… i dalje me slomije negativan test i treba mi 5 dana da dodem sebi i budem bolje…
Btw vidim spominjes inseminaciju. Mi ju planiramo u 2. mjesecu…
Znas li mozda vise info o protokolu? Gin mi nije htio ulaziti u detalje, samo je rekao da se uzima vise hormona nego sto sad uzimam. Sad sam na 50mg klomifena+stoperica za tempirane odnose zbog anovulacijskih ciklusa.
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Lunolina samo pozitivno tako i treba 💪🏻💪🏻🥰
Od mene isto ništa bijeli se da bijelji ne može bit 😂🤣 al dobro idemo dalje, ipak mi je ovo prvi ciklus di sam O uhvatila .. sad čekam M kroz dva tri dana i idemo u 2024 sa novim akcijama 😅
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Drago mi je sto si pozitivna! Vidim da se otprilike pratimo u smislu vi pokusavate od 11/2022 a mi od 10/2022 i cak smo i slicno godiste😊 moram priznati da ja nisam pozitivna oko svega… i dalje me slomije negativan test i treba mi 5 dana da dodem sebi i budem bolje…
Znas li mozda vise info o protokolu? Gin mi nije htio ulaziti u detalje, samo je rekao da se uzima vise hormona nego sto sad uzimam. Sad sam na 50mg klomifena+stoperica za tempirane odnose zbog anovulacijskih ciklusa.
Da li klomifen i štoperice i tempirane odnose prati dodijeljeni ginekolog ili na humanoj ?
29yo👩🏼🦰 PCOS, IR , AMH 33, lijevi jajovod prohodan, desni neprohodan (sumnja na hydrosalpinx ?)
32yo 👱🏼♂️10/24 spermiogram uredan ✅
01/23- ectopic 👼🏻 (mtx)
1.KBC Split - IVF 12/24 - 16 js, 12 oplođeno, 8 ❄️ (hiper, freeze all)
FET 01/25 - 7dpt ➕.. 11dpt beta 26💔
FET 04/25 - 7dpt ➕… 13dpt beta 580, 15 dpt 1016 🫶🏻 14.05 (5+6) UZV ⌛️
Da li klomifen i štoperice i tempirane odnose prati dodijeljeni ginekolog ili na humanoj ?
Specalijst humane.
Idem privatno
'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
'86, oligozoospermia
Repromed:
2mj/2024 - 1. AIH ❌
4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵
Bome se bas pratimo🤭
Ne znam gdje si planirala inseminaciju, ali ovako je kod nas - javljam se prvi dan ciklusa i komuniciram da su svi nalazi uredni (naravno da nemam sve nalaze i planiram pravo balkanski lagati da imam 😂 ali stvarno mislim da nemam ni sifilis, ni hiv ni hepatitis), 7. dan ciklusa dolazim na UZV sa svim nalazima (tad cu ih vec imati) i tada procjenjujemo kada bi bila O (kod mene je to obicno 13. dan) i dogovaramo sljedeci UZV da potvrdimo da je O blizu. Pred O dobivam stopericu i na dan O rade inseminaciju kada dobivam Folbellu (folnu kiselinu), Utrogestan, Aspirin i imunosupresive. I cekamo 12. DPO za test.
Obzirom da imam redovite O u svakom ciklusu, dogovor je da prvi put idemo bez hormona, drugi put pijem hormone da izbacim 3-4 stanice kako bi bila veca sansa za zacece (ali je to relativno mala kolicina hormona bez nekih velikih nuspojava u odnosu na pikalice koje se daju u ozbiljnim postupcima), a ostalo je isto kao u prethodnom ciklusu.
Ako te 2 inseminacije ne uspiju, tad idemo na IVF.
.
Mislim da se klomifen daje i kod inseminacije tako da pretpostavljam da ce ti dici dozu, mislim da je maksimum 250mg.
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Lunolina samo pozitivno tako i treba 💪🏻💪🏻🥰
Od mene isto ništa bijeli se da bijelji ne može bit 😂🤣 al dobro idemo dalje, ipak mi je ovo prvi ciklus di sam O uhvatila .. sad čekam M kroz dva tri dana i idemo u 2024 sa novim akcijama 😅
A steeeta! Nadala sam se da ces ti izvuci bolji kraj ☹️
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore