Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    17. Prosinac 2023. 10:52

Lunolina

Petra110622

Lunolina

eni233

Lunolina

laurell

Ja upravo dobila temp, 37,8, kosti bole, oko mene isto dosta njih bolesno. Ma krasno

I oko mene su svi bolesni, nadala sam se da cu se izvuci, ali me bas skrsilo. Kod mene nema temperature, ali su svi drugi simtomi gripe/viroze tu 🙄
    .
    Eni peak je top! Uz dobar spermiogram, ovaj ciklus bi mogao biti dobitni 🤞🏻

Budemo vidjeli .. nekad i da je sve tip top , se ništa ne desi .. ali daj boze da bude dobitno .. ako je O nastupila jučer ili danas po tome bi trebala (ne )dobiti 1.1 ili 2.1 M a sad daj boze da ju me dobil 🤞🤞🤞

S tim da vec oko Bozica mozes ocekivati prvu sjenicu na testu🤭🙈
    Drzim palceve da se sve poklopi i da se mrva primi!

Lunolina, vama se blize konzultacije, jesi uzbudena 🙏

Jako sam uzbuđena! Frka me jedino ako ne ozdravim do srijede, ali valjda nisam takav pehist.
    I zivo me zanima hoce li mi odraditi UZV, inace se radi 8.-12. DC, a ja cu biti 7.🙈

Hoće ako ćeš htjet .. mene je pitao dali želim jer i i onako ga plaćaš . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Lunolina
    17. Prosinac 2023. 10:54

Eni nikad ne znas, drzim palceve da ti umjetna uopce nece trebati 🤭
    .
    Bebolina, drago mi je da si bolesna jer se tada mrve lakse primaju, ti si taman par dana nakon O, zar ne? Drzim palceve da i tebi ovo bude dobitni ciklus! 😬
    .
    Ivy vjerujem da je tesko zivjeti u neizvjesnosti. Super sto ces ici izvaditi betu da vidis na cemu si. 
    .
    Ja sam danas 3.DC i ovaj mjesec cu se posvetiti grijanju maternice. Citam dosta o tome i ispada da je hladna maternica bas veliki problem kod zaceca. 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Lunolina
    17. Prosinac 2023. 10:55

Pardon, 4.DC😄

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

• freyaa
    17. Prosinac 2023. 11:18

Cure, jebli moguce da ne dodje do ovulacije kad si bolestan, od petka, grlo, kasalj, nos, ali nije sad toliko strasno, bila sam gora kad sam imala koronu pa sam imala ovulaciju.. Trakica tamni ali nikako peak pravi da uhvatim, jcuer je bili mnogo sluzi sto je za mene pravo rijetkost, danas je trakica svjetlija, a kod mene inace brzo kad počne tamniti dodje do peak a sad već 3 dana nista

• eni233
    17. Prosinac 2023. 11:22

Lunolina

.
    Bebolina, drago mi je da si bolesna jer se tada mrve lakse primaju, ti si taman par dana nakon O, zar ne? Drzim palceve da i tebi ovo bude dobitni ciklus! 😬
    .
    Ivy vjerujem da je tesko zivjeti u neizvjesnosti. Super sto ces ici izvaditi betu da vidis na cemu si.
    .
    Ja sam danas 3.DC i ovaj mjesec cu se posvetiti grijanju maternice. Citam dosta o tome i ispada da je hladna maternica bas veliki problem kod zaceca.

Ma neznam baš, moja kolegica je radila doslovno u hladnjači .. pod minusima i svjedno ostala trudna 🤣🤣🤣 evo stvarno nema pravila kod nekih žena 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ja vise ničemu ne vjerujem , nego mislim da svaka od nas ima tajming kad će ostati trudan i na to ne možemo utjecati .

Pa i ja se nadam da neću morati na potpomognutu ali sve više vjerujem da mi to ne gine … nekim ženama je jednostavno takva sudbina .. i ja sam se nekako pomirila da svime i ako naravno da uvijek imam neki tračak nade i svega . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Bebolina2024
    17. Prosinac 2023. 11:30

Lunolina

.
    .
    .

Drago mi je što se veseliš što sam bolesna 🤣
    Meni je danas 6.dpo ali ne vjerujem da sam trudna i baš mi je bilo loše da sam popila i aspirin C i budem još koji i protiv glavobolje. Temp 37.8, glavobolja, grlo grebe, kašalj, kostobolja a tako su mi bile prošli tjedan i kolegice na poslu i takve radile. Nekako mi ne odg bolovanje ovih dana jer u 2.mj nakon transfera idem na 2 tjedna bolovanja.
    .
    Ja nosim debele zimske čarape i grijem noge redovno. Isto sam stalno na kutnoj pod dekicom.
    Danas mirujem pa ako mi neće biti dobro morat ću popodne javiti da me nema da mi nađu zamjenu.
    Ti još malo i trakice počinješ pratiti, neka ti bude dobitni.
    .
    Freya možda je i moguće da nemaš O. Ali po sluzi i kažeš da je tamnila možda je peak prošao a nisi ga uhvatila.
    Ja sam ga sada nakon mjeseci i mjeseci uspjela uhvatiti.
    Jer meni isto kada krene tamniti onda ide gore i onda pad i znam da je peak bio u nekom momentu.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• freyaa
    17. Prosinac 2023. 11:33

https://ibb.co/QMtH54y
    Tek vidim da mi se objavio post bez linka 🤣
    Bebolina ja samo samo jednom od kako pratim ovulacija imala anovulatoran ciklus, a ovaj je cijeli nesto cudan, toliko sluzi jucer ali nisam osjetila onaj moj bol

Bebolina2024
    17. Prosinac 2023. 11:34

eni233

Lunolina

.
    .
    .

Ma neznam baš, moja kolegica je radila doslovno u hladnjači .. pod minusima i svjedno ostala trudna 🤣🤣🤣 evo stvarno nema pravila kod nekih žena 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ ja vise ničemu ne vjerujem , nego mislim da svaka od nas ima tajming kad će ostati trudan i na to ne možemo utjecati .

Pa i ja se nadam da neću morati na potpomognutu ali sve više vjerujem da mi to ne gine … nekim ženama je jednostavno takva sudbina .. i ja sam se nekako pomirila da svime i ako naravno da uvijek imam neki tračak nade i svega .

Ja isto vjerujem da nećemo doma uspjeti a opet svaki mjesec pokrivamo jer mi žao propustiti jer nikad se ne zna možda se i meni dogodi čudo. I tako svaka od nas, opet se nadamo možda nas poštedi stimulacija i svega ostalog.
    .
    Meni je od ove zadnje stimulacije u 8.mj do prošlog mjeseca su mi žlijezde buknule nakon O evo ovaj mj nisu pa je valjda to sve izašlo konačno iz mene.
    Ali nakon svega toga rekla sam čim završim s postupcima idem na mamografiju da ne bi bilo kasnije nismo znali.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    17. Prosinac 2023. 11:56

freyaaI

Cure, jebli moguce da ne dodje do ovulacije kad si bolestan, od petka, grlo, kasalj, nos, ali nije sad toliko strasno, bila sam gora kad sam imala koronu pa sam imala ovulaciju.. Trakica tamni ali nikako peak pravi da uhvatim, jcuer je bili mnogo sluzi sto je za mene pravo rijetkost, danas je trakica svjetlija, a kod mene inace brzo kad počne tamniti dodje do peak a sad već 3 dana nista

I ja sam ovaj mj imala puno sluzi one, ako de sjecas slike.. i to sam imala 28.11, 29. 11 poz Lh trakica, 30. onako osrednje, tako da sve vise sumnjam da mi je O bas bas zakasnila

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

laurell
    17. Prosinac 2023. 12:03

Zenske moje ja vam svima zelim stvarno od srca Božićna cuda i nadam se da će barem jedna od nas to doživjeti ovaj mjesec i da nas je sto manje na ovoj temi 🙏🏼 

Mi smo u svemu ovome od 09/2022, trudnoća prva mi se desila nakon 8 ciklusa, i sad doktor gleda opet ispočetka od te trudnoće (iako je neuspjela), dakle od 5mj/2023 pa ako se ne desi do unutar godine opet, onda poduzimati neke korake. A meni je nekako u glavi kad sam imala oba jajovoda i tad mi je trebalo vremena, a kako li će tek sad s jednim.. ne znam. Sve vise i ja mislim da će i mene dočekati potpomognuta. Kad to sve zbrojim ako se ne desi trudnoća već će dvije godine pune proći prirodnog pokušavanja, a di je onda još borba u potpomognutoj. A da ne govorim da prije operacije nisam imala nikad problem ni sa M, točne ko švicarski sat, O uredne. Nikad ciste, ničeg. A sad, svaki mjesec neki k. Bez ovulacije, pa cista, pa upale puste, 4 ture antibiotika.. Umorna sam. 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.