Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BikMik
    14. Studeni 2023. 14:44

Petra110622

BikMik

Ja sam 5 dana poslije stoperice, pokeivali dan prije, taj dan i dan poslije, kako je dr rekla. Znaci danas 4DPO, oko pupka me pece nesto, kao da sam pokvarila stomak i glavobolja. Moram priznat kako sam ovaj mjesec imala usojesan HSG, stipericu i turbo spermice, u meni ima dosta nade da uspije. Samo sam mislila da ce mi grudi vise buknuti (kao i prije), ali danas su nekako manje osjetljive nego zadnjih dana :(.

Ja sam 5dpo, nista drugacije za sada, vidit cemo za nekoliko dana 🤷🏻‍♀️

Znaci pratimo se 🙏

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

laurell
    14. Studeni 2023. 15:00

Cure moje, evo mene malo do vas nakon nekog vremena i bome ima se sto lijepo za pročitati 🤩
    Pistacija cestitam ti!!! 🥹🤍 od srca ti zelim urednu i mirnu trudnoću. 
    Anchy sretno tiiii sutra 🤞🏽. Ostale curke (da ne nabrajam i neku izostavim) koje (ne)iščekuju M držim fige naravno 🥰
    Ja sam se bila malo psihički poljuljala nakon klomifena koji nije dobro djelovao na mene, makla se s foruma, otišla od starog ginekologa, nasla novog SAVRŠENOG koji me primirio i stavio na zemlju. Ciste koje mi je klomifen napravio su nestale (i koje su blokirale ovulaciju 2 ciklusa) napokon, čekam mengu za 2 tjedna i onda opušteno po svoj plusić!!! Jedva čekam. Šaljem 🫂 svima! 

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

laurell
    14. Studeni 2023. 15:04

I da, psiha je stvarno pola uspjeha. Ja sam počela biti nervozna i nenormalna u svakom smislu🥲, i sto sam vise bila nervoznija tako mi je i sve ostalo nizbrdo još vise išlo. Malo sam se posložila u glavi i evo, ide na bolje. Bas treba tu i tamo predah uzeti i posvetiti se malo sebi 
    I know, lako je za reci. Ali dođemo nekad do te faze same pa se resetiramo. I to je sve okay 💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Iglica8
    14. Studeni 2023. 15:19

Laurell ti si klomifen pila da bi ti pospjesilo ovulacije? A napravio ti je ciste koje su zapravo blokirale ovulacije? 🫣 pa to je da poludis 🫣 Imas li neki plan za dalje za ovulacije ili je plan pustit sve i odmorit malo tijelo? 

👩🏻 36
    👱🏻‍♂️ 36
    Trudimo se od kraja 2022.

Ivyyyy
    14. Studeni 2023. 17:51

laurell

I da, psiha je stvarno pola uspjeha. Ja sam počela biti nervozna i nenormalna u svakom smislu🥲, i sto sam vise bila nervoznija tako mi je i sve ostalo nizbrdo još vise išlo. Malo sam se posložila u glavi i evo, ide na bolje. Bas treba tu i tamo predah uzeti i posvetiti se malo sebi
    I know, lako je za reci. Ali dođemo nekad do te faze same pa se resetiramo. I to je sve okay 💪🏽

Slazem se, ja sam prosli mj sa bazalnom i testovima bas sebe psihicki tolko da sam dobila opet panicne napade, i isto sam se udaljila sad sam se opet malo prikljucila forumu al niti radim trakice niti mjerim temp, sta bude bit ce, stavljam sve u Bozje ruke, molim se i bit ce kako mora biti 🤗 
    Odmah mi je nekako lakse, manji stres, manja nervoza i tako 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    14. Studeni 2023. 17:57

laurell

Svakako se treba malo maknuti od svega ako osjetimo da nam je previše.
    Sad polako do svog plusića 🤞🤞

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Lela91
    14. Studeni 2023. 18:20

Cestitam pistacija!!! 🥰❤️❤️
    Anchy sretno sutra! 🤞🏻🤞🏻
    .
    Evo moje trakice, danas 13dc. Ocekujem peak navecer ili kroz noc i sutra O. https://ibb.co/TtYvDpZ

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

Ivyyyy
    14. Studeni 2023. 18:22

Ja mislim da ce i meni bit jer osjecam O bolove, dosad nikad nisam imala bolove za vrijeme O, tek prosli mj prvi put, i danas osjecam iste takve...

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    14. Studeni 2023. 21:50

https://ibb.co/syZdL73
    Moj je peak izgleda bio popodne. Pokrili jesmo, sutra ujutro provjerim trakicu i to je to ali vjerujem da će biti još niže. Ne znam kad sam zadnji put peak uhvatila jer jako dugo već nisam.
    Pokrit ćemo i sutra i nadam se i prekosutra.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Reserved123
    14. Studeni 2023. 22:39

Večer curke,
    Da se i ja uključim jer sam uzasno ne iskusna s trakicama a pogotovo s tom temp 😂
    Radimo na bebi od 1.1 i mislili mi da će se uhvatit od prve s obzirom da već imamo dijete
    2 mj (6,7mj)  sam radila trakice za O. I nikako ju nije detektiralo.
    Pa sam prestala jer mi je previše stresno postalo...
    Sad dok muž ne sredi plivače meni je gin rekao nek jos pratim hoće se ovulacija pokazat. 
    Već sam uzela 5 komada Ovugnost dakle 25 trakica jer se ne nadam skoroj ovulaciji
    Čestitam svim sretnim trudnicama, a nama s malo manje sreće zelim što prije puno sreće 😂♥️

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.