Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    24. Svibanj 2022. 09:21

kiki13

Garawa

Zoe🌸

Garawa dosla sam ti pozelit srecu prije aspiracije 🍀🍀🍀❤️

Hvala ❤️❤️

SAYURI

Garawa

Malo sam štopericu piškila 🤣🤣🤣🤣🤣
    https://ibb.co/Rgtrwsr
    Eh da takvi hoće biti pravi 🙏🙏

Sreetno 🤞🤞

Hvala ❤️❤️
    Malo me je frka..
    Pošto su samo dva..
    Prvo bolova.. jer rekla mi je samo da brufen popijem 🙈
    A drugo.. da će biti prazni ili loši.. ☹️ ajme.. to je sve lutrija 😬

Ajme, nisam li ja negdi citala da su cure uzimale anesteziju? Ili sam nesto pobrkala?
    Cugni ti nesto za opuštanje 🙈 i jedan pravi je dovoljan! Sretno 😘

Nisi.. uzimaju ali kada ih je više.. doktorica smatra da meni ne treba.  Ma možda i bolje..nije ni anestezija neka zafrkancija..

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Mia21998 🔆
    24. Svibanj 2022. 11:46

Moji rezultati ultrazvuka 
    Endometrij 7.9mm
    Desni vodeći folikul 19mm 
    Ako ne dođe i ovaj ciklus do trudnoće, doktorica predlaže obaviti prohodnost jajovoda i spermiogram.
    Sada me zanima iduće, žene iz Zagreba jeste to radile privatno ili preko uputnice? Rečeno mi je da prohodnost mogu obaviti u Beta plus, a spermiogram da samo donesemo nalaze. Gdje ste to obavljali? Zaručnik je već sada u panici 🤭😂

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Garawa¤
    24. Svibanj 2022. 12:16

Mia21998 🔆

Endometrij 7.9mm

Na posao 🤭🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Joli 🌟
    24. Svibanj 2022. 12:22

Garawa vjerujem da je frka, ali misli najbolje, a koliko sam čula "na živo" boli, ali nije prestrašno... Ja vjerujem da će biti dobre dvije js... 🍀🍀🍀
    Što se mene tiče nikakvih simptoma... Ali ni ne tražim ih ovaj mjesec 😂😂
    Mia ako je u roku 45 min može odnijeti od kuće uzorak u sterilnoj čašici (onoj za urin)... Njima je to uvijek malo panika, ali preživjet će... A za sada držimo fige za ovaj ciklus...
    Mnm znam da si ti rekla još lani da ne želiš u mpo, sada si se predomislila u vidu inseminacije ili čak razmišljaš o IVF-u? Posvojenje je svakako baš divno i ako su oba partnera složna mislim da je to nešto prekrasno... 

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

Mia21998 🔆
    24. Svibanj 2022. 13:05

Garawa da pokrit ćemo danas sutra i prekosutra 🤞😬 piskim na trakicu oko 17h 

Joli do bete plus imamo 10-ak minuta, ali vidim da je cijena za spermiogram 500 kuna a sono HSG 1500kn😪😫😫 ne znam kako funkcionira preko uputnice. I čitala sam da je dosta neugodno i bolno 😔 Nadam se da ima netko ovdje tko će podijeliti iskustvo i pomoći mi

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Rose.
    24. Svibanj 2022. 13:08

Garawa, 
    Sretno ti od srca 🤞🏻🤞🏻

Joli 🌟
    24. Svibanj 2022. 14:32

Mia21998 🔆

Garawada pokrit ćemo danas sutra i prekosutra🤞😬piskim na trakicu oko 17h

Jolido bete plus imamo 10-ak minuta, ali vidim da je cijena za spermiogram 500 kuna a sono HSG 1500kn😪😫😫ne znam kako funkcionira preko uputnice. I čitala sam da je dosta neugodno i bolno😔 Nadam se da ima netko ovdje tko će podijeliti iskustvo i pomoći mi

Ja sam bila na RTG HSG-u, i tu ti jednom puste kontrast i gotovo je, dobro je što te ostave jednu noć u bolnici i daju ti nešto za bolove... Meni je bilo bolno, to je trajalo trenutak, ali mi je potreslo cijelo tijelo, definitivno neugodno iskustvo, dok kateter nisam ni osjetila... Sono puštaju više puta kontrast, tako da ako je začepljeno bit će bolno... Čula sam da negdje rade s nekakvom pjenicom i da je tako najbezbolnije, to preporučavaju... Iskreno, ako možeš preko uputnice nije to strašno, cijelo to zračenje traje 30 sekundi, a realno zračimo se svaki dan i bez toga, na našu žalost... Radije tih 1500 kn potroši na suplemente, ako ne piješ još, poželjno je ubaciti nešto, vjerujem da će ti to i dr savjetovati...
    Meni je ginekolog u to vrijeme rekao da je prerano, pa je muž spermiogram radio privatno, gotov ne za 300 min, a cijena je bila 400 kn, sad ako i to možete obaviti u bolnici tim bolje...

👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
    ➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
    👞 35, normozoospermia
    ➡️ NW ABC plus senior
    03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
    07/22 - IVF ❌
    01/23 - IVF ❌

September
    24. Svibanj 2022. 14:41

Mia21998 🔆

Endometrij 7.9mm
    Ako ne dođe i ovaj ciklus do trudnoće, doktorica predlaže obaviti prohodnost jajovoda i spermiogram.
    Sada me zanima iduće, žene iz Zagreba jeste to radile privatno ili preko uputnice? Rečeno mi je da prohodnost mogu obaviti u Beta plus, a spermiogram da samo donesemo nalaze. Gdje ste to obavljali? Zaručnik je već sada u panici🤭😂

Meni je nevjerojatno da npr ti pijes hormone vec par mjeseci, a da nitko nije trazio spermiogram. Meni na Svetom Duhu ni u Kanadi nisu htjeli dat letrozol dok nisu vidjeli spermiogram. Za prohodnost jajovoda ja imam ok iskustvo. Mislim kad su mi gurnuli kateter to mi je bilo kao papa test, a kad krene kontrast malo grceva i to je to. Nisam popila tabletu i nakon toga sam sve normalno radila ali to ovisi od osobe do osobe ocito. Znam da kad si na Svetom Duhu da se samo trebas javit da si dobila menstruaciju i oni ti kazu da za par dana dodjes. Za druge ne znam :)

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Mia21998 🔆
    24. Svibanj 2022. 16:30

Kiki13 jasno da, jer dosta toga se nakupi i suludo mi je više plaćati sve , samo trebam provjerit po bolnicama kada  ću moći dobiti termin i ako ću. Baš si me ohrabrila sada! Inače sam strašni plašljivko… 
    Za muški spermiogram se zove doktor opće prakse pa da on pusti uputnicu? S obzirom da sam 230 km udaljena od rodnog mjesta i tamo mi je i ginekolog i doktor opće prakse, kao i zaručniku a živimo privremeno u Zagrebu i ovdje gotovo sve obavljamo privatno. 

Joli o kojoj bolnici je riječ? Iskreno ne znam od kuda bi krenula i koju bolnicu bi zvala u Zagrebu za obaviti to. Imam super ginekologa u rodnom mjestu i stvarno bez ikakvih problema mi pusti uputnice.  Bas ću pokušati istražiti to s pjenicom jer ako je bezbolno onda ću definitivno riskirati, SVE samo da ne boli 🙈

September iskreno, i meni je skroz čudno. Danas sam sama pokrenula tu temu i rekla ako idući ciklus ne dođe do trudnoće da želim krenuti dalje u istraživanje da se otkrije zbog čega ne dolazi do trudnoće. Pa smo se dogovorile tako prohodnost jajnika i spermiogram, pa još jedan mjesec letrozol a onda krećemo na nešto dalje.. na prvog pregledu  mi je rekla da računa da je problem samo u mojom policisticnim jajnicima i da zaručnika nećemo dirati i slati na neke daljnje obrade. Znam da sam mlada i da svi kad vide moje godine misle da će to sve biti dobro, da sve stignem, i da neće biti nikakvih problema, ali ne smatram uopće to tako i mi mladi nekada možemo imati veće probleme nego netko stariji. 
    Znaci to radi sveti duh, Petrova predpostavljam? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

Mia21998 🔆
    24. Svibanj 2022. 17:30

https://ibb.co/mhvsFVG I sada me ovo još više zbunjuje, Lh koja je skroz negativna? Nisam mokrila ni unosila tekućinu 3 sata 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    18.07 ➕❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.