Evo cure moje..
Obavljeno..
2 folikula , 2 JS ❤️
Brzo je bilo gotovo.. lijevi jajnik nisam skoro ni osjetila desni me je dosta zabolio.. ali izdržljivo i super da nisam imala ni anesteziju ni ništa..
To su super vijesti. Neka se oplode. Kad imas transfer?
Sutra moram zvati da čujem jesu se oplodile.. ako jesu onda mi valjda budu i rekli kada da dođem.. ako ne.. više sreće drugi puta 😅
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Evo cure moje..
Obavljeno..
2 folikula , 2 JS ❤️
Brzo je bilo gotovo.. lijevi jajnik nisam skoro ni osjetila desni me je dosta zabolio.. ali izdržljivo i super da nisam imala ni anesteziju ni ništa..
Sutra moram zvati da čujem jesu se oplodile.. ako jesu onda mi valjda budu i rekli kada da dođem.. ako ne.. više sreće drugi puta 😅
Ma sigurno jesu... Čekamo s tobom... 🍀🍀🍀🍀😘😘
👠 32, PCO, IR, endometrioza, adenomioza
➡️papa ✅ hormoni ✅ cervikalni brisevi ✅
👞 35, normozoospermia
➡️ NW ABC plus senior
03-06/22 ➡️ četiri IUI postupka ❌❌❌❌
07/22 - IVF ❌
01/23 - IVF ❌
Pozdrav cure, imam pitanje vezano za pcos i ovul. trakice...
Naime, nakon sto je prosla menstruacija, pratila sam ovulaciju trakicama, medutim pocela je tamniti i bio je pik, mislim ja bar mislim da je bio, a aplikacija kaze da je... medutim, nakon tog ajmo reci pika trakice su i dalje tamne, pa me zanima, negdje sam procitala da nama sa pcos moze biti da trakice budu tamne bilo kada pa cak i cijelo vrijeme do druge menstruacije.
Da li je koja od vas imala slicnu situaciju?
Luna hvala ti na pitanju, ja se super drzim, a na pregledu jos nisam bila, kako sam jako rano saznala da sam trudna pregled nikako docekati😅 javim vam se kad bude😊 za sada bas uzivam u svakom trenutku i uopce se ne sekiram, znam da ako se nesto desi na to ne mogu utjecati pa se trudim maksimalno uzivat🥰💪🏻
Garawa nek se oplode obje🍀
Kiki cekamo🙊🙏🏻
Pusa svim ostalim curkama😘
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Evo cure moje..
Obavljeno..
2 folikula , 2 JS ❤️
Sretno 🤞🤰😍
👩🦰35 god
🙎♂️38 god
https://www.tickerfactory.com/
Cure moje, ja mislim da vidim crticu 😍
Jako jako svijetla, ne mogu kamerom uhvatiti bas da se vidi.
Trebam dobiti za dva/tri dana, tako da cu u subotu ponoviti ako u medjuvremeni ne dodje M, a zaista se nadam da nece. 🤩
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Zenee helppp. Ovo mi je drugi mjesec da koristim LH trakice i nesto me jaaaako zbunilo... Znaci imam pcos, ciklusi dugi.... Medjutim ovakva je situacija
https://ibb.co/FwcftNn znaci nikad nisam ovako tamnu trakicu kao predzadnju ulovila. Zbunjuje me to sto je trakica znaci bila ful tamna sinoc u 10 navecer i danas u i11 ujutro, u 4 popodne sam napravila sljedecu i svijetla je ful ful jedva se vidi ista. Nemam niakkve simptome ovulacije osim sto su mi cicke malo osjetljivije. Ni iscjedak nemam onako prozirni obilni nista nista... Sta vi mislite jel bi moglo unatoc svemu ovome da je peak bio nekad u medjuvremenu i da je vec nestao ili se nesto pobrkalo s tim lh ma da mi nije jasno sta bi moglo biti.
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Trebam dobiti za dva/tri dana, tako da cu u subotu ponoviti ako u medjuvremeni ne dodje M, a zaista se nadam da nece. 🤩
Zašto ne probas smanjiti svjetlinu, uslikati i poslati nam😊 drzim figeeee🤞
23🙋🏼♀️
26🤷🏽♂️
19.07. ➕
24.07. Beta 316
Drage moje, nakon ogromne sreće zbog pozitivnog testa , nažalost dozivjela sam ono što sam najmanje očekivala..moja bebica je otišla 😔😔
Na dan pregleda sam prokrvarila, ginekolog je rekao da na uzv ne vidi ništa i da će to samo otići međutim tu noć sam završila na hitnoj zbog užasnih bolova i krvarenja te me je dr morao očistiti..ugledala sam svoje čudo na komadu gaze..tjesim samu sebe da je to sve Božja volja i da se sve događa s razlogom , ali trenutno je bol ogromna..
Skupljam dijelove sebe i sabirem sve u glavi no znam da moram biti jaka i boriti se da jednoga dana držim svoje čudo u rukama 😔❤️
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Jesi jutros ponavljala? 🤞
Zenee helppp. Ovo mi je drugi mjesec da koristim LH trakice i nesto me jaaaako zbunilo… Znaci imam pcos, ciklusi dugi…. Medjutim ovakva je situacija
https://ibb.co/FwcftNn znaci nikad nisam ovako tamnu trakicu kao predzadnju ulovila. Zbunjuje me to sto je trakica znaci bila ful tamna sinoc u 10 navecer i danas u i11 ujutro, u 4 popodne sam napravila sljedecu i svijetla je ful ful jedva se vidi ista. Nemam niakkve simptome ovulacije osim sto su mi cicke malo osjetljivije. Ni iscjedak nemam onako prozirni obilni nista nista… Sta vi mislite jel bi moglo unatoc svemu ovome da je peak bio nekad u medjuvremenu i da je vec nestao ili se nesto pobrkalo s tim lh ma da mi nije jasno sta bi moglo biti.
Ali nemam iskustva s pocs .. koliki su inače ciklusi, koje dužine.. kako je bilo prošli mjesec s trakicama, jel bio peak?
Drage moje, nakon ogromne sreće zbog pozitivnog testa , nažalost dozivjela sam ono što sam najmanje očekivala..moja bebica je otišla 😔😔
Na dan pregleda sam prokrvarila, ginekolog je rekao da na uzv ne vidi ništa i da će to samo otići međutim tu noć sam završila na hitnoj zbog užasnih bolova i krvarenja te me je dr morao očistiti..ugledala sam svoje čudo na komadu gaze..tjesim samu sebe da je to sve Božja volja i da se sve događa s razlogom , ali trenutno je bol ogromna..
Skupljam dijelove sebe i sabirem sve u glavi no znam da moram biti jaka i boriti se da jednoga dana držim svoje čudo u rukama 😔❤️
Ella žao mi je jako ☹️
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sortiraj odgovore
Najstariji