Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Garawa¤
    26. Svibanj 2022. 05:17

Zoe🌸

Luna hvala ti na pitanju, ja se super drzim, a na pregledu jos nisam bila, kako sam jako rano saznala da sam trudna pregled nikako docekati😅 javim vam se kad bude😊 za sada bas uzivam u svakom trenutku i uopce se ne sekiram, znam da ako se nesto desi na to ne mogu utjecati pa se trudim maksimalno uzivat🥰💪🏻
    Garawa nek se oplode obje🍀
    Kiki cekamo🙊🙏🏻
    Pusa svim ostalim curkama😘

I trebaš uživati.. napokon si dočekala ❤️❤️

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

Garawa¤
    26. Svibanj 2022. 05:18

Mia21998 🔆

Garawa

Pa da ne povjeruješ..
    Pokrivajte bez obzira na peak.. možda bude danas..
    Znam da te nervira sad to..

Pa da… neću se vise mučiti oko trakica, pokrivat ćemo ili svaki ili svaki drugi dan do vikenda pa kako bude 🤞 Unosim bas dosta tekućine i onda mi je teško ne pit i ne odlazit na wc 😂 Sretnoooooo do kraja ❣️❣️🙏

Jesi uhvatila peak na kraju? 

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

Niksii
    26. Svibanj 2022. 07:12

Garawa

Niksii

Zenee helppp. Ovo mi je drugi mjesec da koristim LH trakice i nesto me jaaaako zbunilo… Znaci imam pcos, ciklusi dugi…. Medjutim ovakva je situacija
    https://ibb.co/FwcftNn znaci nikad nisam ovako tamnu trakicu kao predzadnju ulovila. Zbunjuje me to sto je trakica znaci bila ful tamna sinoc u 10 navecer i danas u i11 ujutro, u 4 popodne sam napravila sljedecu i svijetla je ful ful jedva se vidi ista. Nemam niakkve simptome ovulacije osim sto su mi cicke malo osjetljivije. Ni iscjedak nemam onako prozirni obilni nista nista… Sta vi mislite jel bi moglo unatoc svemu ovome da je peak bio nekad u medjuvremenu i da je vec nestao ili se nesto pobrkalo s tim lh ma da mi nije jasno sta bi moglo biti.

Menigmu tu ni jedna ne izgleda kao peak ili pozitivno..
    Ali nemam iskustva s pocs .. koliki su inače ciklusi, koje dužine.. kako je bilo prošli mjesec s trakicama, jel bio peak?

Ma ne mislim da su pozitivne, nego sam mislila dal je moguće da se vrhunac desio onako par sati nakon one jutarnje trakice i da tako brzo padne lh. Nije mi jasno sta se tu desilo. Krenula je tamniti i ponadala sam se i razveselila na kraju dobijem popodne trakica skoro bijela. Nisam nikad ulovila peak ni blizu. Bile su onakve cijelo vrijeme kao na slici onih prvih par trakica. A ciklusi su svakakvi, bila sam na duphastonu da reguliram, ali nesto mi se cini da kako prestanem piti ga vraca se sve na staro😔

23🙋🏼‍♀️
    26🤷🏽‍♂️
    19.07. ➕
    24.07. Beta 316

Lota 🌼
    26. Svibanj 2022. 07:13

Garawa

Lota 🌼

Cure moje, ja mislim da vidim crticu 😍
    Jako jako svijetla, ne mogu kamerom uhvatiti bas da se vidi.
    Trebam dobiti za dva/tri dana, tako da cu u subotu ponoviti ako u medjuvremeni ne dodje M, a zaista se nadam da nece. 🤩

Jesi jutros ponavljala? 🤞

Niksii

Zenee helppp. Ovo mi je drugi mjesec da koristim LH trakice i nesto me jaaaako zbunilo… Znaci imam pcos, ciklusi dugi…. Medjutim ovakva je situacija
    https://ibb.co/FwcftNn znaci nikad nisam ovako tamnu trakicu kao predzadnju ulovila. Zbunjuje me to sto je trakica znaci bila ful tamna sinoc u 10 navecer i danas u i11 ujutro, u 4 popodne sam napravila sljedecu i svijetla je ful ful jedva se vidi ista. Nemam niakkve simptome ovulacije osim sto su mi cicke malo osjetljivije. Ni iscjedak nemam onako prozirni obilni nista nista… Sta vi mislite jel bi moglo unatoc svemu ovome da je peak bio nekad u medjuvremenu i da je vec nestao ili se nesto pobrkalo s tim lh ma da mi nije jasno sta bi moglo biti.

Menigmu tu ni jedna ne izgleda kao peak ili pozitivno..
    Ali nemam iskustva s pocs .. koliki su inače ciklusi, koje dužine.. kako je bilo prošli mjesec s trakicama, jel bio peak?

Ella..

Drage moje, nakon ogromne sreće zbog pozitivnog testa , nažalost dozivjela sam ono što sam najmanje očekivala..moja bebica je otišla 😔😔
    Na dan pregleda sam prokrvarila, ginekolog je rekao da na uzv ne vidi ništa i da će to samo otići međutim tu noć sam završila na hitnoj zbog užasnih bolova i krvarenja te me je dr morao očistiti..ugledala sam svoje čudo na komadu gaze..tjesim samu sebe da je to sve Božja volja i da se sve događa s razlogom , ali trenutno je bol ogromna..
    Skupljam dijelove sebe i sabirem sve u glavi no znam da moram biti jaka i boriti se da jednoga dana držim svoje čudo u rukama 😔❤️

Ella žao mi je jako ☹️

Garawa - nisa nisam, u subotu cu taman kad trebam dobiti, imala sam dva losa iskustva prije, pa me strah, a iskreno simptoma nemam, niti osjecam grudi i sl., tako da me to buni. 
    Ella - jako mi je zao, bas me dirnulo ovo obzirom da znam kako ti je i svaki puta se najezim kada vidim da je netko prosao kroz slicno iskustvo. Drzi se, sljedeco ciklus je tvoj 🤍

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Mia21998 🔆
    26. Svibanj 2022. 07:31

Ella…Da srce pukne 💔 zao mi je…drži se, i neka vam dragi Bog da snage i utjehe da prebolite što prije tu bol. 
    Garawa  nisam 😄 nemam trakice i nisam si kupovala, ovaj ciklus ćemo opušteno, pokrivati što više pa kako bude. Promatram cerviks od prošlog mjeseca 
    Bella1985 stavi me na popis, 17 dana do ciklusa. 
    Sretno svima! 🙏❣️

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

Lota 🌼
    26. Svibanj 2022. 07:33

https://ibb.co/xD2dJM2
    Evo slike testica, tesko da ce se vidjeti, bas je svijetla crtica, ali na oko se vidi, a kamera od mobitela mi je zalostan slucaj. 🤔

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Garawa¤
    26. Svibanj 2022. 07:57

Vidi se crtica 🤞🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

September
    26. Svibanj 2022. 10:15

Kiki kad prestajes s progesteronom? Meni je danas zadnji dan, test negativan tako da...
    Garawa sretnooo i javi nam. Neka se oplode 🤞🏻
    Bella kako se osjecas? Znam da si imala nekih nuspojava od letrozola pa me zanima kako je sad dok se pikas.
    Ella jako mi je zao 😔
    ---
    Danas sam 11 dpo, test naravno negativan. Javila sam se dr.Lucingeru i idemo na prve konzultacije sljedeci petak. Iskreno spremna sam na IVF i mislim da cemo preskocit inseminacije, dosta mi je cekanja. Mozda jednu tamo odradimo jer cu taman bit 4 dc pa da iskoristimo taj ciklus. A i pretpostavljam da ce me jedan mjesec stavit na pilule, pa pikanje i aspiracija pa mjesec pauze i onda FET. Tako da nacekat cu se jos

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

Garawa¤
    26. Svibanj 2022. 11:01

Imamo jednu mrvicu i sutra je vraćamo 🤞

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞

September
    26. Svibanj 2022. 14:23

Garawa

Imamo jednu mrvicu i sutra je vraćamo 🤞

Ajmeee vec sutra. Nadam se da je to to ❤️❤️

02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
    6+2 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.