Nemam.. kad sam bila u maju na zadnjem pregledu jajnici su mi cisti da cisci ne mogu biti
A znam, al mozda imas inverziju lh i fsh koji mogu upucivati na to. Jesi ikad vadila hormone? Jer mislim da je nemoguce da ti je lh bude visok ovako u dva navrata…koliko je proslo od zadnjeg peaka?
Vadila sam hormone, i imam savrsenu skolsku sliku hormona, znaci sve savrseno
Na 21 dc sam imala peak
Koji si dpo? Mozda je trudnoca u pitanju?
Msm ne znam, cudno je da ti je lh povisen vise puta u ciklusu ali ako su ti uredni hormoni 🤷♀️ spomeni to ginicu svakako iduci put kad budes isla na pregled
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Nemam.. kad sam bila u maju na zadnjem pregledu jajnici su mi cisti da cisci ne mogu biti
A znam, al mozda imas inverziju lh i fsh koji mogu upucivati na to. Jesi ikad vadila hormone? Jer mislim da je nemoguce da ti je lh bude visok ovako u dva navrata…koliko je proslo od zadnjeg peaka?
Na 21 dc sam imala peak
Koji si dpo? Mozda je trudnoca u pitanju?
Msm ne znam, cudno je da ti je lh povisen vise puta u ciklusu ali ako su ti uredni hormoni 🤷♀️ spomeni to ginicu svakako iduci put kad budes isla na pregled
5dpo sam danas..
Nemam pojma, i inace mi zna nekad biti visi LH al toliko bas ne
Jako me bole ledja i osjecam propadnje kao da cu dobiti
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Na 21 dc sam imala peak
Koje si hormone vadila?
Sve, kompletnu sliku sam radila
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ako si vadila Progesteron), u svim fazama ciklusa (Testosteron, Prolaktin)...i hormone stitnjace ... super ako je sve uredno...
Ako nije trudnoca a molim Bogeka da je ... svakako spomeni ginicu drugi put😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ne znam sta da ti kazem omda..5dpo je rano da lh trakica reagira na betu. Ali nikad ne znas, ljudsko tijelo nije stroj sve je moguce🤭
Btw ja bi to pokrila svakako jednim dobrim seksom jahaha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Haha mozda je test neispravan😅😅
Jutros sam vec, nemam pojma iskreno, ja cu sad guglat do besvjesti dok ne nadjem jos kakve bolesti😂
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Martina mozda nosim blizance il trojke🙉🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
A ono sto ces naci je svakako policisticni jajnici ako krenes guglati. To je bas specificno za njih. Ne moras cak imati klasicnu sliku na uzv da bi ih imala, mogu ti se hormoni malo poremetit isl. Mozda ti je proslo duze vremena od zadnjeg nalaza itd itd
Sve je mogucd, mozda imas dvi ovulacije🤷♀️ ja bih to pokrila da sam na vasem mjestu
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Proslo je 4 i po mjeseca od kad sam vadila hormone..
moguce je svasta naravno, pokrili smo jutros ne znacuji ovo haha
👩🏼26
👱🏻♂️27
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Proslo je 4 i po mjeseca od kad sam vadila hormone..
moguce je svasta naravno, pokrili smo jutros ne znacuji ovo haha
Mjeris ti bazalnu? Puno nas je pa nisam uspjela popratit. Baš me zanima kako se onda temp ponasa.
Na brzinu sam proguglala i ovo sam nasla: https://www.fairhavenhealth.com/blogs/fairhaven-health-library/secondary-fertility-two-peak-fertility-readings-one-cycle
👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Sortiraj odgovore
Najstariji