Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunolina
    10. Listopad 2023. 12:15

M-P

Aneee

M-Pčestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
    Tratinčica eto napokon I tvoj peak…ipak će biti O 😍😍
    .
    Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
    Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla…eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼‍♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
    Evo moj graf da vidite situaciju.
    https://ibb.co/tJRdM3F

Hvala tii🥰❤️
    Iskreno nisam ti opce pratila, sad kad razmisljam sjecam se samo poslije O da mi je onak bilo dosta sluzi .. ali sto se tice kasnije nisam bas obracala pozornost kakav je jer sam stalno bila uvjerena da nista od toga jer smo preskocitli odnose na dan O

Draga, daj ti nama reci svoje simptome. Sve kojih se mozes sjetiti🤭

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Aneee
    10. Listopad 2023. 12:20

Da I mene zbunjuje što je stavim ivak visoko ovu linije...ugl jutros je bazalna bila 37.05...e sad sjetila sam se nešto što mi uopće nije palo na pamet zadnjih dana, mali nam dolazi u krevet zadnjih dana I probudi nas pa je onda bio prekinut san tako da vjv bi bila temp I niza  🙄

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• ruis
    10. Listopad 2023. 12:31

Da vam kazem moje simptome u prvoj trudnoci.
    1. Glavni simptom PMSa kod mene je bol u zeludcu koji je taj put izostao.
    2. Na kozi mi se pojavio ogroman prist.
    3. Vene na grudima su mi bile extremno izrazene.
    4. 9 DPO sam imala implantacijsko krvarenje
    5. Prividjali su mi se mirisi hrane koja uopce nije bila tu.
    6.Temperatura mi je bila povisen. Oko 37.

Pozitivan test sam imala na 13DPO

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

M-P
    10. Listopad 2023. 12:49

Lunolina

M-P

Aneee

M-Pčestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
    Tratinčica eto napokon I tvoj peak…ipak će biti O 😍😍
    .
    Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
    Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla…eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼‍♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
    Evo moj graf da vidite situaciju.
    https://ibb.co/tJRdM3F

Hvala tii🥰❤️
    Iskreno nisam ti opce pratila, sad kad razmisljam sjecam se samo poslije O da mi je onak bilo dosta sluzi .. ali sto se tice kasnije nisam bas obracala pozornost kakav je jer sam stalno bila uvjerena da nista od toga jer smo preskocitli odnose na dan O

Draga, daj ti nama reci svoje simptome. Sve kojih se mozes sjetiti🤭

Znaci ja sam vam stalno kao pratila nesto od simptoma i jedino sam jedan dan bila uuuuzasno umorna, al bas cudno. Nisam mogla oci drzat otvorene. Zaspala rano kad sam dosla s posla i ujutro se digla. Isto tako i iduci dan. Onda sam osjetila onak laaaganu bol u donjem dijelu leda ali nista posebno. Meni je bilo cudno sto me ne boli trbuh kao inace pred menstruaciju i odma sam si pomislila da bi moglo to bit to. Ali onda sam sacekala i u nedjelju kao napravila taj prvi test koji je bio neg. Poslije tog testa sam legla i osjetila bol onak s lijeve strane. To je bilo onak 9 il 10 dpo nisam sad ni sama sigurna. I to je mozda jedino sto sam osjetila kao kratku bol. Onda sam opet napravila test jer mi je bilo cudno i dalje da nemam simptome
    Da cu dobiti a i radim na poslu s nekim stetnim stvarima pa vise da se odmah maknem od toga. Zato sam radila test najranije moguce. Inace bi cekala da zakasni. To je eto to ukratko. Sad osjetim malo onako grcice al ne znam jel to u glavi ili stvarno. Nista onak kao inace pred M. Sto se tice iscjedka i to nisam pratila. Jer smo dragi i ja imali odnose pet dana zaredom prije O. I onda taj dan kad je bio pik isto ali dan O nismo. I onda aam ja to odma nekak bila otpisala. Al eto bilo je dovoljno i ovo . 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    10. Listopad 2023. 13:17

Perpetua

M-P, čestitam! 🥳😍 Dobro se vidi na slici, super je to! 👏👏 Neka ti bude najdosadnija trudnoća ikad 😄

Ja jedva čekam vaša nova testiranja i plusiće, makar generalno mislim da je bolje što duže izdržati i što kasnije testirati, ali znam i kako je teško čekati😄

Eni, mislim da je skroz dobro i dogovoriti konzultacije, jednostavno se maknuti malo s mjesta pa vidjeti kako ide, nije to nikakva grozna presuda, a može dati nove vrijedne informacije. A držim ti svakako fige da se pokažu nepotrebne!

Hvala svima i na podršci za moje nestrpljenje, danas sam vadila betu opet, sad je 2234 (20 dpo). Čekam opet doktoricu da mi se vrati povratno, ovo što mogu naći online mi ide u smjeru da je malo viša od očekivanog (makar su rasponi stvarno veliki), ali to je u skladu i s moje prve dvije bete prošli tjedan, pa se nadam da je to ok. Makar mi je doktorica rekla da bi danas trebala biti kakti oko 1200, pa me to malo zbunjuje. Ali ok, vidjet ćemo što kaže kad se javi.

Hvalaa ti.. nadam se da de sve biti okej ❤️❤️🤞🏼

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

pistacija13
    10. Listopad 2023. 15:28

Koji je neki "normalni" promjer areola?
    Ja sad zadigla majicu, znači sise su mi prečudne. Cijela prsa i sise su išarane venama i učinilo mi se da su mi areole nekako ogromne, široke. Izmjerim i skoro 5 cm u promjeru. Ništa me ne boli i nije osjetljivo. Sise jesu punije, ali nisu teške i nabubrene, ako kužite. Do sada ovo nisam primjećivala...

laurell
    10. Listopad 2023. 15:31

pistacija13

Ja sad zadigla majicu, znači sise su mi prečudne. Cijela prsa i sise su išarane venama i učinilo mi se da su mi areole nekako ogromne, široke. Izmjerim i skoro 5 cm u promjeru. Ništa me ne boli i nije osjetljivo. Sise jesu punije, ali nisu teške i nabubrene, ako kužite. Do sada ovo nisam primjećivala…

Ja mislim da se razlikuje od žene do žene. Sve imamo različite sise i bradavice 🫣🤣 ali ako je to na tebi nova promjena, onda se moguće nešto dešava 🥰🥰🥰🤞🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Ivyyyy
    10. Listopad 2023. 15:39

Danas trakica na 181% 
    Nije mi tako visoko nikad bilo hahaha

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

• ruis
    10. Listopad 2023. 15:43

pistacija13

Ja sad zadigla majicu, znači sise su mi prečudne. Cijela prsa i sise su išarane venama i učinilo mi se da su mi areole nekako ogromne, široke. Izmjerim i skoro 5 cm u promjeru. Ništa me ne boli i nije osjetljivo. Sise jesu punije, ali nisu teške i nabubrene, ako kužite. Do sada ovo nisam primjećivala…

Meni je tako bilo u trudnoci. Bas tako kao sto si opisala. Sise su mi bile potpuno isarane venama. Za areole nisam sigurna...

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

pistacija13
    10. Listopad 2023. 15:48

Ivyyyy

Danas trakica na 181%
    Nije mi tako visoko nikad bilo hahaha

Uopaaaa, a ti vec otpisala sve. Odlicno 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.