Hvala vam svima❤️❤️ poslala sam na kraju sliku ali prvo nisam htjela jer nikak nisam mogla docarat da i vi vidite. Kak god uslikam bezveze, bolje se uzivo vidi.
I svima drugima drzim🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Laurell ja bi trebala dobiti za 3 dana, znaci sad sam 11. Dpo
Ono kad si i rekla da je rano je stvarno bilo.
Ja sam najvise posumnjala zbog tog sto nemam nikakvih simptoma, a inace stvarno jako osjetim da trebam dobit. Bas nikak bez tablete ne ide.
Tako da martina ak nemas neke klasicne pms simptome isto moze znaciti puno toga..
svakako cekamo tebe sutra 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Enii, nadam se da ce ovo biti svakako dobitan ciklus. Al se slazem sa odlukom, i razumijem sve i drzim fige🩷
Ja sam dobila nalaze briseva, sve uredno🤞
M-P, ja ustvari ne znam sta znace pms simptomi osim unazad zadnja 3,4ciklusa od spontanog. Prije toga sam bila trudna, a prije toga na pilulama.
Imala sam haos lice pred mengu i uzasne bolove sa strane cica, a sad nemam..pa mozda jednostavno ce biti drugaciji pms 🤷♀️
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Enii, nadam se da ce ovo biti svakako dobitan ciklus. Al se slazem sa odlukom, i razumijem sve i drzim fige🩷
Ja sam dobila nalaze briseva, sve uredno🤞
M-P,ja ustvari ne znam sta znace pms simptomi osim unazad zadnja 3,4ciklusa od spontanog. Prije toga sam bila trudna, a prije toga na pilulama.
Imala sam haos lice pred mengu i uzasne bolove sa strane cica, a sad nemam..pa mozda jednostavno ce biti drugaciji pms 🤷♀️
Hvala ❤️ ja imam PMS nekad vise nekad manje : Uglavnom me sise bole i užasno su mi teške , onda bi pojela sve oko sebe , i menga bolovi to je to . I dan prije menge sam užasno umorna , sve me boli noge me ne slušaju, užasno se znojim i prestanu me sise boljet i onda sljedi menzis .. tako to biva kod mene
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Martina bez negativeeee, moramo vjerovati u pozitivno 🫂
Eni slažem se s odlukom, ja se puno bolje osjećam sto sam krenula makar s terapijom pod klomifenima i sto sam napravila sve briseve, nekako bar mali pomak-korak. Pa ćemo vidjet. Akoo ne ide, onda idemo dalje. Bar znam da smo se pokrenuli. I ja sam slušala sa strane da pokušavamo bez ičeg i prirodno, da će se desiti. Ali jednostavno vise ne želim ni ja čekati. I ako ima kakav još problem da ga otklonimo na vrijeme😊
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mislim da je to bas individualno, ja krenem osjecat fibroadenome u cicama i sa strane od O do menge i lice uzasno..4,5dana prije krenu lagani menga bolovi i pristici krenu od O do M.
A ne znam vise. Vidjet cu sutra valjda
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Laurell, hoces raditi folikulometriju uz klomifen? I jel to ti radi obicni gin ili ?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja ocekujem kroz 5 dana ovdje jos bar 3 pozitivna testa 😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Laurell, hoces raditi folikulometriju uz klomifen? I jel to ti radi obicni gin ili ?
Da da, idem u ponedjeljak opet pa pratimo sto se dešava. Kod privatnika sam. A uputnice i sve sto (ako) mi treba trazim preko državnog gin(u dobrim su odnosima njih dvoje pa sve uvijek dobijem bez problema i puno objašnjavanja).
05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pa to baš.. ja stvarnl želim bebu i Napravit ću sve sto je u mojoj moći da se to desi, pa makar morala pretrpjeti svakakve neugodnosti i bolove , eto spremna sam na sve .. a na ono sto nemogu utjecati nemogu se živcirati oko toga m..
Ja sam popila anitibiotike sve , kad dobijem M idem ponovno na briseve pa ću znati dal sam se očistila ili ne
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
M-P čestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
Tratinčica eto napokon I tvoj peak...ipak će biti O 😍😍
.
Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla...eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
Evo moj graf da vidite situaciju.
https://ibb.co/tJRdM3F
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji