Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    10. Listopad 2023. 11:42

Aneee

M-Pčestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
    Tratinčica eto napokon I tvoj peak…ipak će biti O 😍😍
    .
    Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
    Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla…eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼‍♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
    Evo moj graf da vidite situaciju.
    https://ibb.co/tJRdM3F

Boze odkud mi Tratinčica sad haha mislila sam na ivyy 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• ruis
    10. Listopad 2023. 11:49

Bas mi je drago vidjeti da vec imamo trudnicu.
    @M-P cestitam.
    Neka trudnoca bude uredna i skolska.
    Nadam se da ce ti se mnoge od nas pridruziti i da cemo zajedno cekati nase bebice. 

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

• ruis
    10. Listopad 2023. 11:52

Hvala vam na odgovoru. 
    Kod mene je danas CD3.
    Od danas mjerim bazalnu i nadam se da cu dobiti vise info o mom ciklusu.
    Sa trakicama sam, do sada uvijek imala peak.
    Peak se takodje uvijek poklapao sa kalendarom.

Baby IM 👶 🤱
    ➕️ 24.02

M-P
    10. Listopad 2023. 11:54

Aneee

M-Pčestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
    .
    Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla…eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼‍♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂

Hvala tii🥰❤️
    Iskreno nisam ti opce pratila, sad kad razmisljam sjecam se samo poslije O da mi je onak bilo dosta sluzi .. ali sto se tice kasnije nisam bas obracala pozornost kakav je jer sam stalno bila uvjerena da nista od toga jer smo preskocitli odnose na dan O 

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

M-P
    10. Listopad 2023. 11:55

ruis

Bas mi je drago vidjeti da vec imamo trudnicu.
    @M-P cestitam.
    Neka trudnoca bude uredna i skolska.
    Nadam se da ce ti se mnoge od nas pridruziti i da cemo zajedno cekati nase bebice.

Hvala ti i ja se nadam da ce te sve se pridruziti :) ali ja cu i dalje ostat tu na forumu 🥰❤️

Ciklusi 28-30 dana
    12.10. Imamo ➕ ❤️
    28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
    20.12. Nifty ✔️ 💙
    29 👩🏽‍❤️‍👨🏽 29

Perpetua
    10. Listopad 2023. 11:55

M-P, čestitam! 🥳😍 Dobro se vidi na slici, super je to! 👏👏 Neka ti bude najdosadnija trudnoća ikad 😄

Ja jedva čekam vaša nova testiranja i plusiće, makar generalno mislim da je bolje što duže izdržati i što kasnije testirati, ali znam i kako je teško čekati 😄

Eni, mislim da je skroz dobro i dogovoriti konzultacije, jednostavno se maknuti malo s mjesta pa vidjeti kako ide, nije to nikakva grozna presuda, a može dati nove vrijedne informacije. A držim ti svakako fige da se pokažu nepotrebne!

Hvala svima i na podršci za moje nestrpljenje, danas sam vadila betu opet, sad je 2234 (20 dpo). Čekam opet doktoricu da mi se vrati povratno, ovo što mogu naći online mi ide u smjeru da je malo viša od očekivanog (makar su rasponi stvarno veliki), ali to je u skladu i s moje prve dvije bete prošli tjedan, pa se nadam da je to ok. Makar mi je doktorica rekla da bi danas trebala biti kakti oko 1200, pa me to malo zbunjuje. Ali ok, vidjet ćemo što kaže kad se javi. 

👱🏻‍♀️ 35 👱🏻‍♂️ 40 👧 4
    04/23 - vanmaternična trudnoća, odstranjen jajovod
    20.6. stigao braco ❤️

Aneee
    10. Listopad 2023. 12:04

Perpetua

M-P, čestitam! 🥳😍 Dobro se vidi na slici, super je to! 👏👏 Neka ti bude najdosadnija trudnoća ikad 😄

Ja jedva čekam vaša nova testiranja i plusiće, makar generalno mislim da je bolje što duže izdržati i što kasnije testirati, ali znam i kako je teško čekati😄

Eni, mislim da je skroz dobro i dogovoriti konzultacije, jednostavno se maknuti malo s mjesta pa vidjeti kako ide, nije to nikakva grozna presuda, a može dati nove vrijedne informacije. A držim ti svakako fige da se pokažu nepotrebne!

Hvala svima i na podršci za moje nestrpljenje, danas sam vadila betu opet, sad je 2234 (20 dpo). Čekam opet doktoricu da mi se vrati povratno, ovo što mogu naći online mi ide u smjeru da je malo viša od očekivanog (makar su rasponi stvarno veliki), ali to je u skladu i s moje prve dvije bete prošli tjedan, pa se nadam da je to ok. Makar mi je doktorica rekla da bi danas trebala biti kakti oko 1200, pa me to malo zbunjuje. Ali ok, vidjet ćemo što kaže kad se javi.

Možda su I blizanci 🤭 vjerujem da je sve u redu, jedino može da bude da je beba više 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Mareeeee3112
    10. Listopad 2023. 12:09

Perpetua

Ja jedva čekam vaša nova testiranja i plusiće, makar generalno mislim da je bolje što duže izdržati i što kasnije testirati, ali znam i kako je teško čekati😄

Zeznula se ona za 2 il 3 dana ...beta ti je u normalnim razmacima😊😊😊

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    10. Listopad 2023. 12:12

Aneee

.

Covjece gdje ti je stavio liniju ...bas visoko 😂jel mozes stavitbpod simptome da si bolesna il nesto na ff to mozes i ugl onda on sam sve porihta ovu liniju fakat ne kuzim

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Mareeeee3112
    10. Listopad 2023. 12:13

Aneee

.

Kako god meni se ovo svida sutra bi trebala tenpica skocit za 0.2 do 0.3 ako akoci moguce da je implatacija ...svakako javi

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.