Martina bez negativeeee, moramo vjerovati u pozitivno 🫂
Eni slažem se s odlukom, ja se puno bolje osjećam sto sam krenula makar s terapijom pod klomifenima i sto sam napravila sve briseve, nekako bar mali pomak-korak. Pa ćemo vidjet. Akoo ne ide, onda idemo dalje. Bar znam da smo se pokrenuli. I ja sam slušala sa strane da pokušavamo bez ičeg i prirodno, da će se desiti. Ali jednostavno vise ne želim ni ja čekati. I ako ima kakav još problem da ga otklonimo na vrijeme😊

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Mislim da je to bas individualno, ja krenem osjecat fibroadenome u cicama i sa strane od O do menge i lice uzasno..4,5dana prije krenu lagani menga bolovi i pristici krenu od O do M.
A ne znam vise. Vidjet cu sutra valjda
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Laurell, hoces raditi folikulometriju uz klomifen? I jel to ti radi obicni gin ili ?
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja ocekujem kroz 5 dana ovdje jos bar 3 pozitivna testa 😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Laurell, hoces raditi folikulometriju uz klomifen? I jel to ti radi obicni gin ili ?
Da da, idem u ponedjeljak opet pa pratimo sto se dešava. Kod privatnika sam. A uputnice i sve sto (ako) mi treba trazim preko državnog gin(u dobrim su odnosima njih dvoje pa sve uvijek dobijem bez problema i puno objašnjavanja).

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Pa to baš.. ja stvarnl želim bebu i Napravit ću sve sto je u mojoj moći da se to desi, pa makar morala pretrpjeti svakakve neugodnosti i bolove , eto spremna sam na sve .. a na ono sto nemogu utjecati nemogu se živcirati oko toga m..
Ja sam popila anitibiotike sve , kad dobijem M idem ponovno na briseve pa ću znati dal sam se očistila ili ne

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
M-P čestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
Tratinčica eto napokon I tvoj peak...ipak će biti O 😍😍
.
Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla...eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
Evo moj graf da vidite situaciju.
https://ibb.co/tJRdM3F
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
M-Pčestitam 😍😍 jel imaš kakav iscjedak? Ili kakav ti je iscjedak bio od O do sad?
Tratinčica eto napokon I tvoj peak…ipak će biti O 😍😍
.
Ja 8dpo I jutros radila test, naravno negativan 😂😂😂
Evo danas se napokon bolje osjećam nego zadnja 2 dana, isla si vaginalno izmjeriti sad temp kad ono masa bijelog iscjedka hahahah a I stalno osjećam da curi. Znaci na 4dpo sam imala onu nakupinu iscjedka I sad samo obilan osjećam. A temp nez sta bi rekla…eto bila sam I bolesna tjedan dana pogotovo zadnjih par dana jako loše bila tako da nez ni kakva bi bila da sam bila zdrava 🤷🏼♀️ imam neki dobar osjećaj za ovaj ciklus (ali svaki ciklus skoro imam dobar osjećaj pa M stigne) 😂
Evo moj graf da vidite situaciju.
https://ibb.co/tJRdM3F
Boze odkud mi Tratinčica sad haha mislila sam na ivyy 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bas mi je drago vidjeti da vec imamo trudnicu.
@M-P cestitam.
Neka trudnoca bude uredna i skolska.
Nadam se da ce ti se mnoge od nas pridruziti i da cemo zajedno cekati nase bebice.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Hvala vam na odgovoru.
Kod mene je danas CD3.
Od danas mjerim bazalnu i nadam se da cu dobiti vise info o mom ciklusu.
Sa trakicama sam, do sada uvijek imala peak.
Peak se takodje uvijek poklapao sa kalendarom.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji