Jutro cure .. nadam se da ste dobro
Novoj curi želim dobro došlicu nadam se da ćeš što prije u neke vedrije teme makar je nama tu lijepo i družimo se tu i tamo se naljutimo Al Boze moj , ljudi smo ne kažu bezveze tko se tuče taj se voli 🥰🤭
Martinačestitke i nadam se da ćeš imati predosadnu trudnoću ❤️❤️🥰😍😍 jako mi je drago zbog vas da se mrvica smjestila di treba i jedva čekam da javiš spol 🥰🥰🥰🥰 znam da je bitno da je živo i zdravk ali ja mislim da je curica 🤣🤣🤣 mi smo baš borbene pa zato pretpostavljam da se baš takva uhvatila 💁♀️
Lunolinau potpunosti se slažem stobom , zato smo mi konzultacije rezvirali jer vidim da nam side , ali ako se desi u međuvremenu će biti super i plus za nas , makar sumnjam baš sam svaku nadu izgubila i nekako mi je menga svaki mjesec postala kao casa vode koju pijem svaki dan 😅😅
Meni je 3 dana do mengoline i grudi su me počele ubijati taman kao i pred mengu tako da ću sigurno procuriti , pa cheers to that 😒 Al nema veze tako je kako je
Bebolina si na kraju uspjela uhvatiti peak ? Nadam se da će biti neki brzic vila pa da se iznenadiš ovaj mjesec ❤️❤️❤️
………..
Svim curama koje čekate mengu nadam se da je nećete dobiti i da ćete se javiti ljepšim vjestima nego ja .. a cure koje hvatate peka sretno 🥰🤞🤞🤞
Jesi ti rekla da ides u polikliniku Skvorc na konzultacije?
Da evo sto nama treba do tad :
U privitku šaljemo što bi trebali obaviti prije dolaska na zakazane konzultacije
Hormoni štitnjače,TSH,Ft4
- hormonski status (3. do 5. dan ciklusa): Estradiol, FSH, LH, Prolaktin,AMH
-spermiogram
-cervikalni brisevi
-papa test

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine... jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima... danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏

👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Ja sam 9dpo i meni je danas tek porasla na 36.8 🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Top 🥰🤞🤞🤞 eto nešto se kuha 😍😍

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ja sam 1dpo, jutros bazalna 36,38. Ali idem danas i na uzv pa cemo vidjet je li bilo sta od ovulacije.
Mi bas i nismo nesto pokrili. Samo dva puta. Svasta nas je snaslo zadnja dva ciklusa.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ne zvuci lose. 🤞🏻
Imas graf?

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine… jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima… danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏
I tvoja temp lijepo izgleda. 🤞🏻❤️
Mi cemo sad isto doc na godinu ako racunam sve skupa. Iako smo imali malu pauzu nakon spontanog, ali od proslog ljeta, mi smo kao da nas je netko ukleo, znaci strasno. 😅
Stalno je nekome nesto, meni su pred godinu dana sumnjali da imam multiplu, pa se na kraju ispostavilo da je nemam za sad, ali da imam 30ak % sanse da je nekad u zivotu dobijem, onda taj spontani, onda nas je korona poharala, pa mi je nesto tata bio lose, pa je muz imao napadaj kamenca, pa sam ja dobila tu kao “kilu” i isla na operaciju, e pa onda se muz razbolio, a za mene je ispalo da imam endometriozu. 🥴
Da se razumijemo, nista od toga nije smak svijeta, ima i gorih stvari, ali nikako da se opustim i prodisem kako treba.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
https://ibb.co/0mCRfFg Evo
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Lunolina podrzajem tvoju odluku, i nama je vise od godinu dana negativnih testova i stvarno sam umorna vec, ali smo si dali vremena jos do kraja godine… jos malo vise vitamina i opustanja jer smo stvarno imali stresnu godinu po drugim stvarima… danas sam 6dpo, tempica se popela na 36.8., molim Boga da nastavi rasti 🙏
I tvoja temp lijepo izgleda. 🤞🏻❤️
Mi cemo sad isto doc na godinu ako racunam sve skupa. Iako smo imali malu pauzu nakon spontanog, ali od proslog ljeta, mi smo kao da nas je netko ukleo, znaci strasno. 😅
Stalno je nekome nesto, meni su pred godinu dana sumnjali da imam multiplu, pa se na kraju ispostavilo da je nemam za sad, ali da imam 30ak % sanse da je nekad u zivotu dobijem, onda taj spontani, onda nas je korona poharala, pa mi je nesto tata bio lose, pa je muz imao napadaj kamenca, pa sam ja dobila tu kao “kilu” i isla na operaciju, e pa onda se muz razbolio, a za mene je ispalo da imam endometriozu. 🥴
Da se razumijemo, nista od toga nije smak svijeta, ima i gorih stvari, ali nikako da se opustim i prodisem kako treba.
Sve su to nazalost stvari koje utjecu puno na tijelo i psihu... ja vjerujem da je to sve s razlogom i da Bog ima plan za svaku od nas kad je pravo vrijeme 🙏

👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
https://ibb.co/0mCRfFgEvo
Meni izgleda dobro, lijepo sto se danas digla, drzim fige da nastavi tako i sutra 🙏🤞

👩 29 👨 30
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji