Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    06. Listopad 2023. 07:20

eni233

Joj žene moje , ja sam se tako rastužila dok čitam , kako se sve borimo , sve čekamo nešto sve bi htjele taj plus , a uvijek prokleta vještica pobjedi i baš me tišti sve to  , em sam se rasplakala i na Bebolinine rjeci , da je njoj bar tako bilo 😢😢 baš se suosjećam sa svakom od vas i puno puta me nečiji minus ovdje u grupi rastuži vise nego moj , ma nekva sam koma i emotivna , nit suprug mi nije blizu ma užas .😢

Znam da u ovom momentu sve izgleda nekako crno, ali sve do jedne će dočekati svoj plus. Neke prije neke kasnije. Samo to čekanje je najgora igra živaca I strpljenja. 🫂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lunolina
    06. Listopad 2023. 07:21

Ivyyyy

Jutro zene🥰 meni je tempica danas 36.23, znaci ako ce danas peak sutra bi mi trebala skociti ako je doslo do O ili kako? 🙉

Dobro jutro zenskeee❤️

Ivy da, nakon O ti raste temp, ali ti 3 dana morabiti visa temperatura da bi bila sigurna. Ali ako danas bude peak onda bi ti sutra/prekosutra bila ovulacija - na sam dan O ti zna tempica pasti i tek dan nakon ce ti poceti rasti.

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Ivyyyy
    06. Listopad 2023. 07:27

Zene a da vam kazem nesto, jucer tijekom odnosa, malo prije kraja me nesto zabolilo u jajniku, i ja onako to ignor i dalje, i poslje toga mi je doslo na pamet samo "okej, napravili smo bebu sad" 
    Hahaha znaci nikad do sad ovo nisam pomislila, jos mi ostalo u glavu i cijelu noc mi se to vrtilo po mozgu😂🙈 
    A ja jos ni peak nisam imala hahahahah

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    06. Listopad 2023. 07:39

Ivyyyy

Zene a da vam kazem nesto, jucer tijekom odnosa, malo prije kraja me nesto zabolilo u jajniku, i ja onako to ignor i dalje, i poslje toga mi je doslo na pamet samo "okej, napravili smo bebu sad"
    Hahaha znaci nikad do sad ovo nisam pomislila, jos mi ostalo u glavu i cijelu noc mi se to vrtilo po mozgu😂🙈
    A ja jos ni peak nisam imala hahahahah

Neka bude tako 🙏🤞
    Nema veze što nema još peaka, čekaju plivači u zasjedi jajnu stanicu 😊
    .
    Mene od jutra šerafilo, već bila nekoliko puta na WC-u koliko me od bolova tjera. Uzela tabletu, zavukla se u krevet i čekam da stigne. Temp naravno i dalje niska 36.27

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• eni233
    06. Listopad 2023. 07:48

Hvala cure ❤️

Ivyy daj boze da bude 🥰❤️❤️🤞

Bebolina nadam se da neće vještica pokucati na vrata bez obzira na temp ❤️🤞

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Martina1931
    06. Listopad 2023. 08:00

Enii, svi imamo takve dane, znam kako se osjecas. Imas virtualni hug od mene❤️
    Bebolina, zao mi je bas, bas ti zelim jos jedno malo cudo🩷
    Ivyy, ja sam imala mali pad temp na dan O, pa je onda postepeno krenula rast. Nisam imala bas sad skok ono
    Tipa prije O, 36sa5. Na dan O pada na 36sa3, iduci dan je 36sa5. Pa 2dpo je 37 bila(iako tad sam bas nemirno spaval i budila se stalno. Pa msm da bi realno bila 36sa9 ili8)

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Tratinčica123
    06. Listopad 2023. 09:25

Jutro svima🌻
    Evo ja bih samo javila lijepu vijest svim curama koje znaju za situaciju.  U vezi posvajanja, ono što već duže vrijeme čekamo, jučer smo dobili poziv da smo mi izabrani za posvojitelje djevojčice od godinu i pol i da će nam kroz koji dan javiti koji dan idemo na upoznavanje 🥳 ne da sam u strahu, nego ono, pitamo se hoćemo li moći. Ali stisnut ćemo i nekako ćemo sve izgurati. 🥰 kroz neka 3 tjedna bi mogla biti kod nas. Ne da imam priprema, nego ono🤣🤣
    .
    A svim curama koje su tužne, nemojte biti.. doći će bebice na ovaj ili onaj način..  samo nemojte gubiti vrijeme. Obavite sve pretrage, pa ako treba i mpo putem, gurajte.. 
    Kad se ja sjetim jednog 9 mjeseca kad smo saznali za muževu dijagnozu.. rušio se svijet.. A gledajte sad, čekamo bebicu i još ćemo posvojiti .. 
    Ali hoću vam reći, znate zašto? Nitko nas nije gurao nego mi sami.. ja sam toliko kopala sta sve možemo napraviti i na kraju se isplatilo...
    Stići će bebice ❤❤🤗🤗 sretno svima!

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Lunolina
    06. Listopad 2023. 09:33

Tratinčica123

Jutro svima🌻
    Evo ja bih samo javila lijepu vijest svim curama koje znaju za situaciju. U vezi posvajanja, ono što već duže vrijeme čekamo, jučer smo dobili poziv da smo mi izabrani za posvojitelje djevojčice od godinu i pol i da će nam kroz koji dan javiti koji dan idemo na upoznavanje 🥳 ne da sam u strahu, nego ono, pitamo se hoćemo li moći. Ali stisnut ćemo i nekako ćemo sve izgurati. 🥰 kroz neka 3 tjedna bi mogla biti kod nas. Ne da imam priprema, nego ono🤣🤣
    .
    A svim curama koje su tužne, nemojte biti.. doći će bebice na ovaj ili onaj način.. samo nemojte gubiti vrijeme. Obavite sve pretrage, pa ako treba i mpo putem, gurajte..
    Kad se ja sjetim jednog 9 mjeseca kad smo saznali za muževu dijagnozu.. rušio se svijet.. A gledajte sad, čekamo bebicu i još ćemo posvojiti ..
    Ali hoću vam reći, znate zašto? Nitko nas nije gurao nego mi sami.. ja sam toliko kopala sta sve možemo napraviti i na kraju se isplatilo…

Tratincice najezila sam se dok sam ovo citala. Cestitam ti sto ces postati dupla mama!!!!❤️❤️❤️
    To je ona ista curica koju ste vec bili upoznali?
    Presretna sam zbog vas! Samo se nemoj sad preforsirati s radovima obzirom sa si ipak trudna ☺️ 
    Jooooj! Pisem i citam opet i opet tvoju poruku🤭 bas sam sretna zbog vas!
    .
    Bebolina bas glupo sto ti je temperatura pala, a tako je bila lijepa i visoka ☹️ ali vjerujem da ce histeroskopija pomoci pa da si i ti uskoro dupla mama 🥰

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Martina1931
    06. Listopad 2023. 09:49

Tratincice, predivno🩷🩷 cestitam vam , bas mi je drago🌸

Ja taman od ginicke, radili smo briseve. Sve joj super izgleda, endometrij super al mi zeli davat utrogestane od poslije O do testa ili menge jer je bila na nekom predavanju prema kojem su zene cesce ostajale trudne kad su u lutealnoj fazi koristile utrice. Bez obzira na urednu ovulaciju i zadebljan endometrij (10ak mm) , zeli mi ukljuciti to i hocu naravno.
    Samo me zanima. Zab sam ju pitati onda mi nema smisla mjeriti bazalnu temp zbog njih, oni svakako povisuju temp?

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Lela91
    06. Listopad 2023. 10:24

Tratinčica123

Jutro svima🌻
    Evo ja bih samo javila lijepu vijest svim curama koje znaju za situaciju. U vezi posvajanja, ono što već duže vrijeme čekamo, jučer smo dobili poziv da smo mi izabrani za posvojitelje djevojčice od godinu i pol i da će nam kroz koji dan javiti koji dan idemo na upoznavanje 🥳 ne da sam u strahu, nego ono, pitamo se hoćemo li moći. Ali stisnut ćemo i nekako ćemo sve izgurati. 🥰 kroz neka 3 tjedna bi mogla biti kod nas. Ne da imam priprema, nego ono🤣🤣
    .
    A svim curama koje su tužne, nemojte biti.. doći će bebice na ovaj ili onaj način.. samo nemojte gubiti vrijeme. Obavite sve pretrage, pa ako treba i mpo putem, gurajte..
    Ali hoću vam reći, znate zašto? Nitko nas nije gurao nego mi sami.. ja sam toliko kopala sta sve možemo napraviti i na kraju se isplatilo…

Ajme Tratincice!!! Prekrasne vijesti! Cestitam vam od srca. ❤️
    Vjerujem da vas je malo strah, ali ne brinite, sto ste sve prosli i ovo cete odhendlati bez problema. 🥰
    Bravo bravo! ❤️

👱🏻‍♀️- 31 - endometrioza
    👨🏻‍🦲- 42

Missed ab. - 12.2012.
    E 🎀 - 21.12.2020.
    Spontani - 02.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.