Tratincice ❤️❤️ ajme predivno! Dobro su odlucili kad su vas izabrali da budete roditelji te male djevojcice 🥰 jesi napravila Panoramu prosli tjedan?
02.09. 2022.➕️ beta 10 dpo: 21.98, 13 dpo: 146.9, 15 dpo: 383, 17 dpo: 841.50, 21 dpo: 3883
6+2 💙💙
Tratincice cestitam preljepo😍😍😍
Martina koja ti je bazalna danas?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jooj hvala cure, na iglama smo🤣
Baš se veselimo🤩 da, jednom smo ju vidjeli. Mala plava i preslatka, a sad krećemo na par susreta i onda ide kod nas 🤗 ista ja kad sam bila mala 🤣
.
September, u ponedjeljak sam odradila Panoramu, čekamo rezultate 😊 sad bi nam stvarno pasalo da je curica, da mogu skupa u sobu 🤣🤣
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Baš se veselimo🤩 da, jednom smo ju vidjeli. Mala plava i preslatka, a sad krećemo na par susreta i onda ide kod nas 🤗 ista ja kad sam bila mala 🤣
.
September, u ponedjeljak sam odradila Panoramu, čekamo rezultate 😊 sad bi nam stvarno pasalo da je curica, da mogu skupa u sobu 🤣🤣
Ajme da prije godinu dana u 9.mj su vam sve lađe potonule a vidi sada imate ćete 2 djece u kući. Kako sam jutros napisala nakon kiše dolazi ☀️, i tvoje je zasjalo. Jako mi je drago zbog vas 😘
.
Martina da utrići su progesteron i oni su još kao čuvar trudnoće, svakako je ok da ti je dala. Da onda nema smisla mjeriti temp jer progesteron je podiže.
.
Hvala cure na podršci i željama za moje čudo, ali ipak ću morati malo još se strpiti, stigla M i danas je 1.dc.
Ali kako nema predaje i odustajanja naručila sam se na 3D/4D UZV sljedeći tjedan.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
.
Ajme da prije godinu dana u 9.mj su vam sve lađe potonule a vidi sada imate ćete 2 djece u kući. Kako sam jutros napisala nakon kiše dolazi ☀️, i tvoje je zasjalo. Jako mi je drago zbog vas 😘
.
Martina da utrići su progesteron i oni su još kao čuvar trudnoće, svakako je ok da ti je dala. Da onda nema smisla mjeriti temp jer progesteron je podiže.
.
Hvala cure na podršci i željama za moje čudo, ali ipak ću morati malo još se strpiti, stigla M i danas je 1.dc.
Ali kako nema predaje i odustajanja naručila sam se na 3D/4D UZV sljedeći tjedan.
Zelim ti svu srecuuuuu😍
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Bebolina, sretno za dalje🩷
Mare, jutros mi je tempica bila 36sa9. Al necu je vise onda mjeriti jer nema smisla, krenula sam sa utricima. Bradavice su mi i dalje bolne na dodir, to jedini "simptom" imam. I nalete hladnoce, krenem se jeziti nekako iz cista mira.
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Tratinčice čestitam od srca na maloj curici...vjerujem da će vam donijeti svu moguću ljubav u vašu obitelj.
Ja sam isto danas u bedu zbog negativnog testa sinoć...baš nekad imam osjećaj da nikad neću biti mama, a s druge strane svaki ciklus se nadam i razocaram. A taj simptom peckanja bradavica mi je bio baš specifičan ovaj ciklus, Al eto možda je to podsvjesno jer je Mareee rekla da je njoj to bio simptom.
👩31 👨35
Pokušavamo 06/2023
Bebolina, sretno za dalje🩷
Mare, jutros mi je tempica bila 36sa9. Al necu je vise onda mjeriti jer nema smisla, krenula sam sa utricima. Bradavice su mi i dalje bolne na dodir, to jedini "simptom" imam. I nalete hladnoce, krenem se jeziti nekako iz cista mira.
Hvala i tebi i Mare, svima koje ste virtualna podrška. Tako je lijepo imati vas uz sebe i da si međusobno pomažemo. Lakše je kad se možemo pojadati ovdje kad nam nije baš dan jer tu se i najbolje razumijemo. Netko tko nije u ovome ne može nas razumijeti.
Molimo i za tvoje malo čudo kao i za svaku drugu djevojku ovdje. Čekamo plusiće uskoro 🙏🤞🤗
08/24 spontani pobačaj
Tratinčice čestitam od srca na maloj curici…vjerujem da će vam donijeti svu moguću ljubav u vašu obitelj.
Ja sam isto danas u bedu zbog negativnog testa sinoć…baš nekad imam osjećaj da nikad neću biti mama, a s druge strane svaki ciklus se nadam i razocaram. A taj simptom peckanja bradavica mi je bio baš specifičan ovaj ciklus, Al eto možda je to podsvjesno jer je Mareee rekla da je njoj to bio simptom.
Takav ti je dan i tako ti se čini. Duže sam tu i tipkam preko godine dana s Tratinčicom i nekim još curama. Evo neke su već i mame a neke će uskoro to i postati, a isto su imale dane i misli kao ti ( kao i sve ovdje). Ali evo danas uz razvijenu medicinu postoji opet nada da ćemo na taj način postati majke ili putem posvajanja. Sve imamo loše dane ali nećemo se predati. Drži se 😘
08/24 spontani pobačaj
Cure, saljem vam nalaz, pa da mi kazete misljenje
https://ibb.co/YkSCWsW pise da je smanjen broj progresivno pokretnih, te da je prisutna aglutinacija
👩 29 👨 30
💊 Novalac; Solgar: folat, vitamin C, cink, selen, omega-3, magnezij
21.12.'23 zadnja M
16.1.'24 ➕
15.2. Imamo otkucaje ❤
25.4. dječak 👶💙🧸
19.6. iduci pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji