Curke, dobra večer!
Ja sam malo bila na pauzi od foruma, trakica i ostalih sadržaja 😁 Za vikend sam išla s mužem na kraće putovanje, planinarili smo, disali svježi zrak, boravili u prirodi... Baš mi je pasalo 💛
Danas sam 11dc i počinjem s trakicama za ovaj ciklus.
Laurell, Bebolina, pratimo li se i ovaj ciklus?
Pistacija, navijam za plusić kod tebe, javi nam kad budeš spremna testirati 🤞❤️
Martina, nadam se da se krvarenje neće više pojavljivati, treba ti zen, a ne briga 😊🤩
Sve ostale curke, nisam uspjela sve popratiti oprostite, sretno! ❤️
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET ❌
06/25. FET , 8.dpt ➕beta 10.dnt - 65,1, beta 12.dnt - 151, beta 14.dnt - 547, UZV 6+5 ❤️
Martina jesi ti imala kakav osjecaj da si T prije testa ili?🙈 znam za bradavice da si pisala, al ovako dal si ti osjecalaa
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
Bebolina, ruis i mariposa pratim se s vama, ja sam isto 10dc.
S tim da sam veceras dosla doma nakon 4 dana, sva nabrijana da cemo pocet pokrivat odmah, kad ono muz banana. Skrsila ga temperatura, kasalj, zacepljen nos. 🙄
Nije korona. Natjerala sam ga odmah da test napravi. I to nam je negativno. 😅
A ionako smo prosli ciklus preskocili, nadam se da cemo uspjet bar nekoliko pokriti. Iako je danas trakica na 0% tako da nece sigurno jos par dana O. Jos i savove vadim u utorak pa se nadam da bi mogla pricekat do cetvrtka. Da pokrijemo bar dva dana prije.

👱🏻♀️- 31 - endometrioza
👨🏻🦲- 42
Missed ab. - 12.2012.
E 🎀 - 21.12.2020.
Spontani - 02.2023.
Ti si 3 dana ispred mene.
Pratimo se...
Neks nam bude dobitni ovaj ciklusic.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
S tim da sam veceras dosla doma nakon 4 dana, sva nabrijana da cemo pocet pokrivat odmah, kad ono muz banana. Skrsila ga temperatura, kasalj, zacepljen nos. 🙄
A ionako smo prosli ciklus preskocili, nadam se da cemo uspjet bar nekoliko pokriti. Iako je danas trakica na 0% tako da nece sigurno jos par dana O. Jos i savove vadim u utorak pa se nadam da bi mogla pricekat do cetvrtka. Da pokrijemo bar dva dana prije.
Pratimo se... Meni je ovo bas uzbudljivo.
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Moje koristenje forma ravno je nekoj bakici
Oprostite sto spamujem. Snaci cu se valjda haha...
Baby IM 👶 🤱
➕️ 24.02
Točno nas 3 se pratimo mislim i Laurel, meni danas 10.dc.
A dobro imaš još do O, taman da muž ozdravi, a taman i ti izvadiš šavove.
Cure sretno nam svima u pokrivanju.
.
Pistacija ovo djeluje jako dobro što si imala spoting.
Što se tiče testa onda samo odgodi koji dan ako ti stvara nervozu.
Al tako je i Martina prošli tjedan bojala se testa (opravdano se bojimo i izbjegavamo) kad ono plusić. Želim i tebi takav scenarij 🤞🤞
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Curke, dobra večer!
Ja sam malo bila na pauzi od foruma, trakica i ostalih sadržaja 😁 Za vikend sam išla s mužem na kraće putovanje, planinarili smo, disali svježi zrak, boravili u prirodi… Baš mi je pasalo 💛
Danas sam 11dc i počinjem s trakicama za ovaj ciklus.
Laurell, Bebolina, pratimo li se i ovaj ciklus?
Pistacija, navijam za plusić kod tebe, javi nam kad budeš spremna testirati 🤞❤️
Martina, nadam se da se krvarenje neće više pojavljivati, treba ti zen, a ne briga 😊🤩
Sve ostale curke, nisam uspjela sve popratiti oprostite, sretno! ❤️
Pratim vas i ja otprilike, meni danas 12dc i trakica 0,31. Preseljavamo se pa je ful haos i frka i stres, 4 dana migrene sa tabletama i plus mama mi tu, tako da ne ulazem orevise nade u ovaj ciklus. Sretno u pokrivanju svima 🤗

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Evo meee, dok ja sve iscitam 😫 da da pratimo se curke! 🥳danas 11dc. a sutra ujutro na folikulometriju!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Martina i Mare da nas dočekaju lijepe vijesti sutra i od vas 💪🏽

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
baby boy
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji