Jedini simptom ovaj mj koji mi je cudan su nadrazene bradavice i to je to vec nakon ovulacije 3 dan pa su me malo pekle i sad su samo ispupcene ... 🙄neznam di je ona teta s kojom sam po isto. Dpo da pitam kako je ona😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.
Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄
Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Normalno je da zdrava zena nema jednom ili dva puta.godisnje ovulaciju svakako🙈
Ma znam ja to ali evo bio je pik ko kuca🤣🤣🤣na trakicama i to na dve razlicite pa nisam ni sumnjala sve dok nisam saznala da mi trakica ne pokazuje ovulaciju😅🤣🤣 et dok nisam znala neke stvari
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Oduvijek se divim strpljenju onih koji mogu čekati izostanak..
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
Vidiš meni padne dan pred M ili na sam dan M.. mjerila je 2 godine.. jedva sam prestala haha ušlo mi u naviku..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.
Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄
Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.
Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost...pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je cerviks on je isto vrat maternice al je zadnji
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Oduvijek se divim strpljenju onih koji mogu čekati izostanak..
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
Vidiš meni padne dan pred M ili na sam dan M.. mjerila je 2 godine.. jedva sam prestala haha ušlo mi u naviku..
E vidis tako je i meni ...dan dva pred mengu ali onda kad sam ostala trudna mi je temp bila visa nego inace .. pa mi je bilo sumnjivo😁😁😁
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutro .. evo i mene.. ja sam isto dosta citala o tom svemu, za sad prvi ciklus cu samo trakice, posto O bas jako osjetim … pocela sam jedino prije neka 3,4 mi piti prenatal novalac posto mi je to gin. Rekla da nije lose piti kada planiras. Za ostalo cu polako hvatat ak bude potrebe. Ovaj prvi nek bude pokusni 😅
Ciklusi 28-30 dana
12.10. Imamo ➕ ❤️
28.10. Prvi pregled, ♥️ kuca
20.12. Nifty ✔️ 💙
29 👩🏽❤️👨🏽 29
Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je cerviks on je isto vrat maternice al je zadnji
Ja kad sam počela pipati cerviks prvo nisam ni znala što osjetim i što pipam. Ali kako se mijenja kroz ciklus, nekad je mekši i glatki a nekad tvrđi i baš osjetim kao taj vrh nosa onda sam shvatila da je to to. Čitala sam razne članke i uputstva kako ga napipati. Ovo što kažem da je tvrdo ne mislim baš tvrdo kao kost nego samo nešto tvrđe kroz razne dane ciklusa, razlika se osjeti između kosti i cerviksa svakako.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je cerviks on je isto vrat maternice al je zadnji
Ja kad sam počela pipati cerviks prvo nisam ni znala što osjetim i što pipam. Ali kako se mijenja kroz ciklus, nekad je mekši i glatki a nekad tvrđi i baš osjetim kao taj vrh nosa onda sam shvatila da je to to. Čitala sam razne članke i uputstva kako ga napipati. Ovo što kažem da je tvrdo ne mislim baš tvrdo kao kost nego samo nešto tvrđe kroz razne dane ciklusa, razlika se osjeti između kosti i cerviksa svakako.
Moguce da ti je kako kazes ti jer nisi imala vaginalni porod.. 😊tako blizu😁
Neznam kako je kod vas nk ja vec danima imam glavobolje uzas ove alergije ce me ubit
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Dobro jutro svima! Svaka čast na praćenju bazalne i upoznavanju svog tijela do te mjere. Kod mene se nakon poroda sve toliko izmijenilo da ne znam više kad se što događa al još dojim pa i to uzima svoj danak.
Mare kod mene danas nadutost , a jučer mi se libido pojačao 🤣 s grudima nemrem niš povezat jer sam još mljekara..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji