Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    19. Rujan 2023. 08:47

nola95

Dobro jutro svima! Svaka čast na praćenju bazalne i upoznavanju svog tijela do te mjere. Kod mene se nakon poroda sve toliko izmijenilo da ne znam više kad se što događa al još dojim pa i to uzima svoj danak.
    Mare kod mene danas nadutost , a jučer mi se libido pojačao 🤣 s grudima nemrem niš povezat jer sam još mljekara..

🤣🤣🤣🤣mene od 3dpo bradavice evo opet sad pocele totalno cudno... samo to  moj je na ad izgubila mlijeko ...ugl pratimo se😁

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• mariposa1510
    19. Rujan 2023. 09:22

Još ne pipam cerviks, to ću počet ako, ne daj Bože, dođemo do godine pokušavanja a ne bude ništa  Zasad trakice (s njima nemam uspjeha) i bazalna (s njom lijepo vidim porast temperature). Naručila sam One Step zelene trakice i već sam ih dobila. Jučer jednu umočila, na 11.dc i dobila slan intenzitet 0,07 na aplikaciji. Sad sam na poslu iskoristila još jednu (12.dc) i bijela je ko snijeg, ništa...  Do petka očekujem O, ali ovo ne ide baš u dobrom smjeru, kod mene te trakice uvijek nekako blijede iako se testiram po par piuta dnevno.

Bebolina, kako ide tvoje testiranje, ti si danas na 13.dc?

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳

• mariposa1510
    19. Rujan 2023. 09:23

mariposa1510

Još ne pipam cerviks, to ću počet ako, ne daj Bože, dođemo do godine pokušavanja a ne bude ništaZasad trakice (s njima nemam uspjeha) i bazalna (s njom lijepo vidim porast temperature). Naručila sam One Step zelene trakice i već sam ih dobila. Jučer jednu umočila, na 11.dc i dobila slan intenzitet 0,07 na aplikaciji. Sad sam na poslu iskoristila još jednu (12.dc) i bijela je ko snijeg, ništa… Do petka očekujem O, ali ovo ne ide baš u dobrom smjeru, kod mene te trakice uvijek nekako blijede iako se testiram po par piuta dnevno.

Bebolina,kako ide tvoje testiranje, ti si danas na 13.dc?

*slab, a ne slan intenzitet  Nisam ih počela lizat 

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳

Mareeeee3112
    19. Rujan 2023. 09:42

mariposa1510

mariposa1510

Još ne pipam cerviks, to ću počet ako, ne daj Bože, dođemo do godine pokušavanja a ne bude ništaZasad trakice (s njima nemam uspjeha) i bazalna (s njom lijepo vidim porast temperature). Naručila sam One Step zelene trakice i već sam ih dobila. Jučer jednu umočila, na 11.dc i dobila slan intenzitet 0,07 na aplikaciji. Sad sam na poslu iskoristila još jednu (12.dc) i bijela je ko snijeg, ništa… Do petka očekujem O, ali ovo ne ide baš u dobrom smjeru, kod mene te trakice uvijek nekako blijede iako se testiram po par piuta dnevno.

*slab, a ne slan intenzitetNisam ih počela lizat

🤣🤣🤣ja ti ima. Te zelene i meni su super ali ja ti barem 3/4 po danu piskim u plodnim danima..  

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    19. Rujan 2023. 09:45

Ja nemam nikakvih simptoma, nicega😅 
    Tu i tamo neki osjecaj u maternici kao pred M, i jutros mi je bilo malo muka, od stresa radi skole
    Sise nista posebno, malo na dodir onako osjetljive al nista drugacije 
    Nista znaci 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

Lunolina
    19. Rujan 2023. 10:24

mariposa1510

Kolike su osjetljivosti trakice? Mozda su ti premalo osjetljive za tebe?

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

Bebolina2024
    19. Rujan 2023. 10:50

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.

Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄

Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.

Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je c

Moguce da ti je kako kazes ti jer nisi imala vaginalni porod.. 😊tako blizu😁
    Neznam kako je kod vas nk ja vec danima imam glavobolje uzas ove alergije ce me ubit

Vjerojatno ima razlike jer se dr na transferu i čudila da ima problema kod ulaska a ja kao rodila, pa sam rekla da ali ja sam imala carski rez a ne prirodni porod, pa je rekla aha ok onda.
    .
    mariposa provjerit ću trakicu oko 15 sati kad dođem kući s posla. Jučer mi je bila 0.09, moje su isto One step ali roze, ali one su ista osjetljivost kao i zelene. Mene toliko ubijaju oba jajnika da je to nevjerojatno, mislim da ću morati uskoro tabletu uzeti. Inače ih osjetim svaki mjesec ali ne ove jačine i ne oba. Možda je jače zbog Marulje i Vrkute koje pijem kroz dan.
    .
    Ivyyyyy kako je prošao jučer ispit?
    .
    Anchyyy super kad ubrzo imaš histeroskopiju. Koji dan ciklusa se to radi? Kad misliš da bi mogla na FET?
    Ja bi voljela da me sada stave odmah na listu lijekova za 12.mj, ne znam jel to mogu tražiti. A prije toga u 10. ili 11.mj da obavim histeroskopiju.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Bebolina2024
    19. Rujan 2023. 10:52

Lunolina

mariposa1510

Kolike su osjetljivosti trakice? Mozda su ti premalo osjetljive za tebe?

Ja sam imala te zelene i bile su 20, na rozim mi ništa ne piše osjetljivost i onda sam ih skupa umočila i bila mi ista jačina crtice, po tome sam zaključila da su i moje 20.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Mareeeee3112
    19. Rujan 2023. 10:57

Jesu zelene su 20...

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Ivyyyy
    19. Rujan 2023. 11:12

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.

Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄

Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.

Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je c

Moguce da ti je kako kazes ti jer nisi imala vaginalni porod.. 😊tako blizu😁
    Neznam kako je kod vas nk ja vec danima imam glavobolje uzas ove alergije ce me ubit

Vjerojatno ima razlike jer se dr na transferu i čudila da ima problema kod ulaska a ja kao rodila, pa sam rekla da ali ja sam imala carski rez a ne prirodni porod, pa je rekla aha ok onda.
    .
    mariposa provjerit ću trakicu oko 15 sati kad dođem kući s posla. Jučer mi je bila 0.09, moje su isto One step ali roze, ali one su ista osjetljivost kao i zelene. Mene toliko ubijaju oba jajnika da je to nevjerojatno, mislim da ću morati uskoro tabletu uzeti. Inače ih osjetim svaki mjesec ali ne ove jačine i ne oba. Možda je jače zbog Marulje i Vrkute koje pijem kroz dan.
    .
    Ivyyyyy kako je prošao jučer ispit?
    .
    Anchyyy super kad ubrzo imaš histeroskopiju. Koji dan ciklusa se to radi? Kad misliš da bi mogla na FET?
    Ja bi voljela da me sada stave odmah na listu lijekova za 12.mj, ne znam jel to mogu tražiti. A prije toga u 10. ili 11.mj da obavim histeroskopiju.

Proso je okej, cekamo ocjene, pa vidjet cemo 

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.