Kad se sve to prati postanemo opterećene u nadi i tolikoj želji onda se razočarano. Opustiti se pa šta Bog da previše stresa to stvara.
Bas sam to htjela napisat... ali evo ja da nisam pratila nebi ostala trudna ...meni je pomoglo ful ...ali bazalna nije za mjerit tipa jedan il dva dana u ciklusu ... to bas moras od pocetka do kraja...🙄i nekom se to naravno neda sto mi je normalno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Već je mariposa napisala da ne treba piškiti testiće jer po padu bazalne već vidi dolazak M. Da svakako i meni je to najbolji pokazatelj da stiže M, a još mi zna i krenuti bijeli iscjedak i onda znam da je to to.
.
Meni danas 13.dc, itekako osjećam oba jajnika, skroz sam napaljena, možda trakica danas nešto više pokaže.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Već je mariposa napisala da ne treba piškiti testiće jer po padu bazalne već vidi dolazak M. Da svakako i meni je to najbolji pokazatelj da stiže M, a još mi zna i krenuti bijeli iscjedak i onda znam da je to to.
.
Meni danas 13.dc, itekako osjećam oba jajnika, skroz sam napaljena, možda trakica danas nešto više pokaže.
Meni isto super jer mi pokaze dal sam uopce imala ovulaciju jer pozitivna trakica ne znaci da ce bit ovulacija ili da je bila... imala sam i poz trakice ali ovalcija nije nastupila zato mi je super to pracenje
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Uh, ja sam previše aljkava za mjerenje temp... a bome i za ovo pipanje cerviksa, ma neka hvala ostajem na trakicama za sada
Osjećajima se neću voditi jer sam po njima već dvaput bila garant trudna, a kad ono prc
Meni je moja ginicka rekla da je jedini 100%tni pokazatelj da je ovulacija bila progesteron 7dana nakon, uz uzv.
Sve ostalo je super za pratiti, i upoznavati svoje tijelo
Ja sam probala to sa cerviksom al iskreno ne znam sta je sta🤣 a da si napipam maternicu tako. Stvarno ne znam bas jer za to se treba zavuci ruka dosta haha
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Uh, ja sam previše aljkava za mjerenje temp… a bome i za ovo pipanje cerviksa, ma neka hvalaostajem na trakicama za sada
Osjećajima se neću voditi jer sam po njima već dvaput bila garant trudna, a kad ono prc
Same here🤣🤣🤣
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.
Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost ...pa ono dok ja njega nadem...ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je moja ginicka rekla da je jedini 100%tni pokazatelj da je ovulacija bila progesteron 7dana nakon, uz uzv.
Sve ostalo je super za pratiti, i upoznavati svoje tijelo
Ja sam probala to sa cerviksom al iskreno ne znam sta je sta🤣 a da si napipam maternicu tako. Stvarno ne znam bas jer za to se treba zavuci ruka dosta haha
Meni je moha rekla da je bazalna super pokazatelj jer visoka bazalna je pokazatelj progesterona ukoliko pratis i radis kak se spada...ove trakice i to ti samo moze pokazat kad bi trebala da se desi tj blizina ali i ne da ce se desit..nazalost... evo ...meni je bio pik ko kuca a ginekologica kaze nije bilo ovulacije 🤣🤣🤣taj mj nisam mjerila bazalnu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Normalno je da zdrava zena nema jednom ili dva puta.godisnje ovulaciju svakako🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji