Dobro jutro🌼🌼 dobro nam dosle nove curke i jos brze otisle na nove teme..🙈
Ja sam dakle krenula pomalo curkati prek noci, ova moja menga kao svicarski sat znaci hahaa. Ovulacija mi je bila negdje izmedju 14. I 15.dc, a menga 28./29.dc
A sta sad, zao mi je. Ali barem znam da mi je ciklus opet krenuo biti uredan i tocan🫠
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Oduvijek se divim strpljenju onih koji mogu čekati izostanak..
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
👱♂️35 - Normozoospermia
Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
12./24. FET blastociste ❌
02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
04/25. FET blastociste ❌
06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳
Dva dana pred M ili dan.. slobodno možete pišnuti test.. teško da će biti negativan ukoliko je došlo do trudnoće..
Ja osobno sam uvijek za pišnuti na test nego sama sebe mučiti i čekati..ako je negativan na 12dpo ,najvjerojatnije će i ostati negativan i doći će M. A ako slučajno bude pozitivan na dan očekivane M ili ako izostane, sreća neće ništa manja biti zbog tog negativnog na 12dpo..
Oduvijek se divim strpljenju onih koji mogu čekati izostanak..
Ja nikad nisam mogla 😅
Zato je mjerenje bazalne temp super! Kod mene ona počne padati 2 dana prije očekivane m što je 11. ili 12. dpo tako da nema stresa oko testova na trudnoću. 😁 Prije toga bi bilo prerano za test, a ako ne počne padati, tad bi mi to bila ozbiljna indikacija za trudnoću
Tako i meni...
Ugl..jutro svima mija bazalna n 7 dpo je i dalje 36.9 cekam da se digne🙄🙄🙄jer mi ovo nije obecavajuce ....
Cerviks mi je i dalje navecer bio visoko i maternica smeksana .... ugl to gledam navecer jer cerviks mjenja polozaj tjekom dana i najvise je zapravo ujutto i treba ga se mjeriti u isto vrijeme svaki puta okvirno...evo ako netko zeli to pratit pa da zna😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Jutric 🤗 kako pratite cerviks tj gdje kako i sta pipate? 🙈
🤣🤣🤣gdje pipam🤣🤣🤣🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Evo ja pipam uvijek s istom pozom dignem nogu negdje na krevet i srednjim prstom posto mi je on najduzi🤷♀️
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ja sam izdrzala i nisam pisnula test, sutra je dan D 😅
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Jutro cure naspavale. Ma pustiti malo se rasteretiti kad najmanje očekujemo ono bude.Samo treba jako vjerovati u to.
Ja sam izdrzala i nisam pisnula test, sutra je dan D 😅
Sretnoooo🌞
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji