Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mariposa1510
    19. Rujan 2023. 11:19

S Alija sam kupila neke roze, to su one najosjetljivije od 10mIU/ml (navodno). Na njima nema apsolutno ništa. Samo kontrolna crtica lijepo obojana, a testne nema ni u naznakama. 
    Sad sam naručila One Step zelene, one su osjetljivosti 20 mIU/ml, ta mi je jučer pokazala slabu crticu, dok je ova s Alija i dalje čisto bijela.
    Testirat ću se opet danas nakon posla. Trudim se baš čim manje piti da se urin koncentrira, ali eto...

👩🏻 34 - Blagi PCOS, AMH 21 pmol/L, miom
    👱‍♂️35 - Normozoospermia
    Pokušavamo od 1./2023. Bez trudnoće
    10./24. Prvi IVF, Repromed (Pergoveris 150 IU, Orgalutran, Brevactid) - 6 🥚, 1 ET blastociste ❌, 1❄️
    12./24. FET blastociste ❌
    02./25. Drugi IVF, Repromed (Pergoveris 225 IU, Orgalutran, Brevactid) - 9 🥚, 8 oplođenih, 4 blastociste, freeze all
    04/25. FET blastociste ❌
    06/25. FET blastociste, 8.dpt ➕, 1. beta 10.dnt - 65,1, 2. beta ⏳

Mareeeee3112
    19. Rujan 2023. 12:24

7 dpo prijavljujem obilniju mlijecno bijelu sluz od 3 cm
    Malo se rasteze...cudnooo 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

nola95
    19. Rujan 2023. 12:31

Ubacujem se i ja sa prijavom nekih simptoma. Iznimno sam osjetljiva emotivno i osjećam pritisak dolje kao da se nešto događa. Kasnije poslijepodne ću jednu lh trakicu popiškit da ne bi bila O u pitanju.
    Mare mislim da je iscjedak dobar znak u ovom periodu, kada očekuješ M? Planiraš li raditi test prije nego zakasni? 

28 pcos
    2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
    2021. 👶💙
    10.4. +❤️🙏

• Coko 95
    19. Rujan 2023. 12:35

Utjece li e.coli na zacece ili plod?

👱‍♀️28 Amh 4.61pmol/l
    👦32 Normozoospermia
    3 godine neuspjesno prirodno
    10/23. IVF 6j.s. 2 vracena(beta 0)

laurell
    19. Rujan 2023. 12:39

Anchyyyy

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.

Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄

Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.

Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je c

.
    Ivyyyyy kako je prošao jučer ispit?
    .
    Anchyyy super kad ubrzo imaš histeroskopiju. Koji dan ciklusa se to radi? Kad misliš da bi mogla na FET?
    Ja bi voljela da me sada stave odmah na listu lijekova za 12.mj, ne znam jel to mogu tražiti. A prije toga u 10. ili 11.mj da obavim histeroskopiju.

Mene su narucili odmah iza menstruacije, pitali su me koliko su mi ciklusi da mogu izracunat kada me narucit pa su rekli ako kasni ili nesto da javim jer onda moraju pomjerit termin….
    Nisu mi nista konkretno rekli kada bi mogla u FET ali ako bude ok nalaz histero mogla bi u 11 mj tako da se nadam da nece bit nesto komplicirano sto ce trebat jos neku obradu…
    Ja mislim da bi te mogli stavit za 12 mj ne znam samo kakve su im sad guzve…
    Nadam se da cete stavit sto prije, javi se kad obavis konzultacije.
    Ja sam krenula od danas intezivnije vjezbati, izbacit gluposti iz prehrane, malo se zdravilje hranit pa se nadam pozitivnom ishodu.

I ja sam krenula s treninzima. I to intenzivnim. Nadam se da mi to neće narušiti šanse za začeće 🤣

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Martina1931
    19. Rujan 2023. 12:41

Laurell, kako si ti?😊 nisi se puno oglasavala zadnje vrijeme

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    19. Rujan 2023. 12:43

Anchyyyy

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Ovo za pipanje cerviksa, ne guraš prst unutra baš previše duboko. Ja obično dignem nogu na kadu ili čučnem i blizu mi je i osjetim ga jel onako tvrdi i čudan na opip ili mekan i glatki.

Meni nije blizu skroz cijeli prst moram stavit a ovo prvo mi je pubceva kost …pa ono dok ja njega nadem…ujutro ga uooce nisam mogla skoro dodirnut🙄

Možda je drugačije jer ja nisam imala vaginalni porod, samo znam da mi je tu blizu cerviks. Pred mengu je odmah na izlazu kao da će van ispasti i pravo tvrd, maternicu ne znam jel mogu napipati i jesam li je kad napipala, ne guram baš toliko duboko, ni kost ne osjetim.

Ovo na samom ulazu kod klitorisa tvrdo je pupceva kost…pa je vrat odmah kak je pupak i zadnji je c

.
    Ivyyyyy kako je prošao jučer ispit?
    .
    Anchyyy super kad ubrzo imaš histeroskopiju. Koji dan ciklusa se to radi? Kad misliš da bi mogla na FET?
    Ja bi voljela da me sada stave odmah na listu lijekova za 12.mj, ne znam jel to mogu tražiti. A prije toga u 10. ili 11.mj da obavim histeroskopiju.

Mene su narucili odmah iza menstruacije, pitali su me koliko su mi ciklusi da mogu izracunat kada me narucit pa su rekli ako kasni ili nesto da javim jer onda moraju pomjerit termin….
    Nisu mi nista konkretno rekli kada bi mogla u FET ali ako bude ok nalaz histero mogla bi u 11 mj tako da se nadam da nece bit nesto komplicirano sto ce trebat jos neku obradu…
    Ja mislim da bi te mogli stavit za 12 mj ne znam samo kakve su im sad guzve…
    Nadam se da cete stavit sto prije, javi se kad obavis konzultacije.
    Ja sam krenula od danas intezivnije vjezbati, izbacit gluposti iz prehrane, malo se zdravilje hranit pa se nadam pozitivnom ishodu.

A i to čekanje nakon M i kad ovisiš o danima onda obično ili kasni ili urani i sve zezne.
    Pošto su mi konzultacije sljedeći tjedan možda i mene uzmu u 10. mj na histeroskopiju, jer mi M treba doći negdje oko 6., 7.10.
    .
    Mare kad će testić?

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

laurell
    19. Rujan 2023. 12:51

Martina1931

Okeeej sam! 😊 radno i paradno😂
     danas 11dc, već dva dana sluuuz velika i jučer me jajnici kidali (i ovaj mjesec sam bez trakica, glupa sam😫, lijena naručiti) 
    Ali čini mi se da ovo sto su mi se ciklusi “skratili” na 25 da ce tako i ostati. Bas sam malo pratila i prije po kalendaru, znali su mi tako šetati po par mj zaredom 25 dana pa onda par mj 27-28. Tako da ce O kroz dan/dva sigurno. Aktivni smo🤞🏽
    Kakvo je stanje kod tebe?!

05/23 vanmaterična prva trudnoća -odstranjen jedan jajovod
    baby boy

Mareeeee3112
    19. Rujan 2023. 13:26

nola95

Ubacujem se i ja sa prijavom nekih simptoma. Iznimno sam osjetljiva emotivno i osjećam pritisak dolje kao da se nešto događa. Kasnije poslijepodne ću jednu lh trakicu popiškit da ne bi bila O u pitanju.
    Mare mislim da je iscjedak dobar znak u ovom periodu, kada očekuješ M? Planiraš li raditi test prije nego zakasni?

Radit cu ga za nekih 5 dana a menstruaciju ocekujem za 8 ... od 0 do 6 dpo bradavice i cicke al bradavice su me cak i pekle danas mi je 7 dpo prsa i dalje osjecam i imam pritisak dole... sluz je prpzirno bijela onako mlijecna  dugacka 3 cm... i tanka ...kazem cak se i rasteze ... ocekujem od sutra do 10 dpo da mi jos bazalna malo naraste danas je 36.9 ... neznam kaj bi mislila😆

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Martina1931
    19. Rujan 2023. 13:50

laurell

Martina1931

Okeeej sam! 😊 radno i paradno😂
    danas 11dc, već dva dana sluuuz velika i jučer me jajnici kidali (i ovaj mjesec sam bez trakica, glupa sam😫, lijena naručiti)
    Ali čini mi se da ovo sto su mi se ciklusi “skratili” na 25 da ce tako i ostati. Bas sam malo pratila i prije po kalendaru, znali su mi tako šetati po par mj zaredom 25 dana pa onda par mj 27-28. Tako da ce O kroz dan/dva sigurno. Aktivni smo🤞🏽
    Kakvo je stanje kod tebe?!

Super, drago mi je da si dobro. Znam da te isto test pogodio zadnjo put🙈 
    Ja si sve mislim naruciti te trakice, clearblue mi je malo skupo postalo al vidjet cu jos jedan ciklus mozda...ok sam. Msm da sam opet neku virozicu pokupila heh covid negativna

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.