Meni je spala na 36.6 znači da dolazi mjesečnica sutra 😡.
Koji si dan tj dpo
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Meni je spala na 36.6 znači da dolazi mjesečnica sutra 😡.
Imas graf ?postavi ga ak mozes😊
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
10 dan meni su ciklusi na 27 dana. O je trebala biti 6.9 kasnila je bila je 9.9
Ja isto ne kuzim kako si uspijete tako cervix napipat, a pogotovo da osjetite da je maternica smeksana.
Zadnji put kad su mi to na Merkuru radili prije i poslije kiretaze osjecala sam se kao krava jer su zavukli ruku u mene do pola😂 i bolio me je taj pregled. Tako su mi i otkrili endometriozu btw, napipao mi je cvoric nekakav na straznjem forniksu cerviksa🙈
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja isto ne kuzim kako si uspijete tako cervix napipat, a pogotovo da osjetite da je maternica smeksana.
Zadnji put kad su mi to na Merkuru radili prije i poslije kiretaze osjecala sam se kao krava jer su zavukli ruku u mene do pola😂 i bolio me je taj pregled. Tako su mi i otkrili endometriozu btw, napipao mi je cvoric nekakav na straznjem forniksu cerviksa🙈
Vjeruj mi to je nista meni su bebu okretali rucno dok sam se poradala ....bez iceg protiv bolova ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
To ti je samo praksa ak ti se da probaj jedan ciklus pa ces vidjet razliku unutra😉
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Što sve jedna žena može podnijeti to je čudo Božje
Bas cudo 13 i pol h ... ...12 brba se porodilo izmedu a ja sam jadna umirem 13 i pol h😅🤣🤣🤣ma uzas . ... i eto sve zaboravis a imala sam depresiju poslije porodaja bas bas traumu ...
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Moja je temp 36.98 🤷♀️
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Što sve jedna žena može podnijeti to je čudo Božje
Bas cudo 13 i pol h … …12 brba se porodilo izmedu a ja sam jadna umirem 13 i pol h😅🤣🤣🤣ma uzas . … i eto sve zaboravis a imala sam depresiju poslije porodaja bas bas traumu …
Ja nisam rađala ali sam čula razna iskustva ima svega i svačega.🫶
Sortiraj odgovore
Najstariji