Ne znam, vidjet cu, zasad sam na strani ne 90% 😂
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Pozdrav djevojke.
Citam vec neko vrijeme pa sam se odlucila pridruziti s obzirom da smo decko i ja odlucili da je vrijeme da prestanemo paziti :)
Imam 29 godina i trenutno imam M pa kada prode cemo pokusati. Zelim vam svima sto prije plusice i pratimo se :)
Dobrodosla i jos brze osla na trudnice 😁 koji si dc? Nas dvije bi se mogle pratiti ovaj ciklus 👀
Sad sam 4 dc .. inace imam oko 28-30 dana.. zapravo najcesce 29 posto to pratim iz mj u mj.
Super mozemo se pratiti.. narucila sam si lh trakice cisto da imam. Iako sam si rekla da se necu zamarati time posto odnose i inace imamo cesto 😅 ali neka se nadu.
Koji je tebi dc?
Supika :) ja sam 3dc tako da se def pratimo, a ciklusi 27-28, hvatam ritam nakon pilula.
Jao e da mi je nekoprije reka da cu nepoznate zene na internetu nagovarti da piske i da cu se tome radovati pa mislila bi da je lud 🤣🤣
Jao e da mi je nekoprije reka da cu nepoznate zene na internetu nagovarti da piske i da cu se tome radovati pa mislila bi da je lud 🤣🤣
Hahahahha takoder🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Ma necu ni ja raditi test, tek ak ne dobijem do sutra. Al cinjenica je da mi nikad duze od 28dana nije trajalo. Joj sad kad mi se opet poremetilo nestoo ooo
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Hahahah🩷🩷🩷
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam prosli mj radila test i vidjela sjenicu ponadala se, dan poslje nista, i iz tih razloga necu raditi test, a i osjetila bi valjda da sam T, ovako stv nakon ovog mj i svega mislim da nisam 🥹
👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
👱🏻♂️28- azoospermija
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
Ako je vrijeme za glasanje za piškiti ili ne piškiti, moj glas ide za NE piškenje testa dok potpuno ne zakasni. Meni npr najduži ciklus je trajao 33 dana ja ako ne dobijem do tada M onda sljedeće jutro mogu piškiti test, na kraju ona ipak dođe prije testa 🙈
.
Eni jesi ti dobila M?
.
Meni danas 12.dc, danas trakica čak punih 0.09 🙃, piškim sutra predvečer sljedeću.
Srećom ne moramo se keksati jer sam premorena i neda mi se. Baš sam bila danas full u obavezama kupovina, pekla kolač, išla na posao i doma došla raditi zadaću s malim. Sad sam spremna za tuš i 💤
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Zdravo cure! Lijep pozdrav iz Sarajeva. Redovno vas pratim i divim vam se. J sam 25 dan ciklusa 9 dan posle O. Temp se ne spušta ispod 36.7 dođe i do 37 ono varira gore dole. Za 2 trebam dobiti nisam se nešto previše opterećivala jesam li nisam ovaj put uspjela ali od simptoma baš ništa osim grudi su mi malo bolnije inače mene to ne boli pred ciklus nikada bradavice osjetljivije i neko probadanje maternice i blagi grčići u donjem stomaku to je sve. Valjda bude 😍
Zdravo cure! Lijep pozdrav iz Sarajeva. Redovno vas pratim i divim vam se. J sam 25 dan ciklusa 9 dan posle O. Temp se ne spušta ispod 36.7 dođe i do 37 ono varira gore dole. Za 2 trebam dobiti nisam se nešto previše opterećivala jesam li nisam ovaj put uspjela ali od simptoma baš ništa osim grudi su mi malo bolnije inače mene to ne boli pred ciklus nikada bradavice osjetljivije i neko probadanje maternice i blagi grčići u donjem stomaku to je sve. Valjda bude 😍
Bokic drago mi je da si tu a opet da napustis ovu tenu sto prije... zelim ti svu srecu
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji