Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mareeeee3112
    11. Rujan 2023. 21:10

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Mare3112

Martina1931

Bebolina, drago mi je da si dobrooo..onda ovaj ciklus cete doma pokrivati ili?
    Mare, bas lijepa prica😊 ja i mm smo nakon mog drugog spontanog krenuli moliti 15cetvrtaka Sv Riti, a zadnji cetvrtak pada sada..u cetvrtak. Imam plan, ako progesteron bude ok ,u petak mozda cak pisnusti na test u nadi da nas je Sv Rita cula i uslisala molitve🙈 tad bi bila 10/11dpo

A kako se osjecas ja ti mogu rec moje simptome kad sam skuzila da je nesto cudno…
    6dpo bolne cice
    7dpo bazalna 37.1 nikad mi nije bila tolika i bolovi dole
    8dpo bijeli iscjedak obilniji
    9dpo bol u jajniku ko da mi vlak juri
    10 dpo krvarenje desni
    S 11 na 12 dpo nisam mogla spavat bas me jajnik bolio da sam si cijelo vrijeme mislila a opet sam se prehladila di bas sad i kako ssam se mucila id 4 do pola 6 ujutro imala sam jos jedan ona one step od 10 mlu i gleda on mene i ja njega dugo mi je trebalo da ga umocim bojala se razocaranja a kad ono u 2 .min blaga crta muza sam zbudila tresla sam ga🤣🤣🤣

Pa kao trudim se ignorirati bilo kakve simtpome jer realno sve moze biti i od pmsa i predstojece menge. Bazalnu ne mjerim
    Imala sam jako blage menstrualne grceve koji si prestali kroz dan dva, i dolje neka vrsta pritiska ne mgu opisati drugacije. Al to je bilo 4,5,6dpo tako nest i kontam si prerano je da bi bilo povezano sa potencijalnom trudnocom
    Dojke 0, isjedak je tu al je uvijek tu u lutealnoj fazi. Kad sam ostala trudna zadnji put, nisam nista primijetila pa mi je to znak da se tim ranim simtpomima ne treba uopce opterecivati😊

Istina slazem se ja sam se osjecala drugacije i bili su mi drugaciji simptomi nego pred mengu zato sam ti ih opisala a iscjedak je isto bio drugaciji …

A ok, budem dobila mengu onda i to je to😅

Ma ne🤣🤣🤣ja sam se osjecala drugacije nego inace ...neke zemske nemaju nikakve simptome😅😅😅 ja sam bila ih imala bar 10 drugacije nego inace🤣

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Bebolina2024
    11. Rujan 2023. 21:41

Mare3112

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina kako si ti?🌼

Malo umorna od posla i M ali dobro. Kako si ti?
    Mare3112 meni je tek 5.dc, zadnji dani M, pa polako ćemo i mi hvatati O. I ja ću ovaj mjesec samo 2,3 dana prije peaka i onda dan iza peaka pokrivati pa šta bude.
    Samo ti zaskoči muža, to se traži, peak je baš pravi. Sretno u pokrivanju 🤞🤞

Onda ti je temperatura super bas kao i moja u prvom djelu ciklusa… svakako se javljaj zelim ti svu srecu ovog svijeta…
    Ja sam stara clanica i neznam dal me se koja jos sjeca no voljela bi vam rec kako sam ja 6 dana prije nego sam ostala trudna sanjala majku bozju koja mi je pokazala rodenje isusa krista.. neznam dal ima vjernika ovdje il nema no ja sam to curama pisala u ovoj grupi ono bila sam u takvom soku jer je san bio toliko realan…. da bi 6 dana poslije saznala da sam trudna… najveca milost ikad… ugl od tada nikad posumnjala u Boga nisam mogu mi se 10000 puta smijat ali evo cure su ovdje bile dokaz svega … ugl…jedna jako lijepa prica nadam se da ce biti i tvoja takva

Vjerujem u Boga i u čuda i sviđa mi se tvoj san. Ne idem previše u crkvu ali imam perioda kad molim pa me nešto poljulja pa stanem, pa opet krenem kad imam potrebu za molitvim. Voljela bi da od svih nas priča bude lijepa kao i tvoja i sa sretnim završetkom.
    .
    Martina da, mi ovaj mjesec kod kuće pokrivamo.
    🤞🤞🙏 nadam se da je Sveta Rita uslišila tvoje molitve.

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Martina1931
    11. Rujan 2023. 21:59

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina kako si ti?🌼

Mare3112 meni je tek 5.dc, zadnji dani M, pa polako ćemo i mi hvatati O. I ja ću ovaj mjesec samo 2,3 dana prije peaka i onda dan iza peaka pokrivati pa šta bude.

Onda ti je temperatura super bas kao i moja u prvom djelu ciklusa… svakako se javljaj zelim ti svu srecu ovog svijeta…
    Ja sam stara clanica i neznam dal me se koja jos sjeca no voljela bi vam rec kako sam ja 6 dana prije nego sam ostala trudna sanjala majku bozju koja mi je pokazala rodenje isusa krista.. neznam dal ima vjernika ovdje il nema no ja sam to curama pisala u ovoj grupi ono bila sam u takvom soku jer je san bio toliko realan…. da bi 6 dana poslije saznala da sam trudna… najveca milost ikad… ugl od tada nikad posumnjala u Boga nisam mogu mi se 10000 puta smijat ali evo cure su ovdje bile dokaz svega … ugl…jedna jako lijepa prica nadam se da ce biti i tvoja takva

Vjerujem u Boga i u čuda i sviđa mi se tvoj san. Ne idem previše u crkvu ali imam perioda kad molim pa me nešto poljulja pa stanem, pa opet krenem kad imam potrebu za molitvim. Voljela bi da od svih nas priča bude lijepa kao i tvoja i sa sretnim završetkom.
    .

Super, bilo bi bas lijepo kad bi na kraju doma uspjeli..cak sam i puno takvih prica cula🙈😊
    Ma sv Rita je moja zastitnica, kad sam molila za muza..svoga sadasnjeg sam upoznala 9.dan devetnice iako tad nisam ni svjesna bila.
    Tako da, znam i vjerujem da ce uslisati i ovu molitvu. Sad, za mjesec ili 2godine🤗

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Bebolina2024
    11. Rujan 2023. 22:15

Martina1931

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina kako si ti?🌼

.

Super, bilo bi bas lijepo kad bi na kraju doma uspjeli..cak sam i puno takvih prica cula🙈😊
    Ma sv Rita je moja zastitnica, kad sam molila za muza..svoga sadasnjeg sam upoznala 9.dan devetnice iako tad nisam ni svjesna bila.
    Tako da, znam i vjerujem da ce uslisati i ovu molitvu. Sad, za mjesec ili 2godine🤗

A onda će i beba doći, kako kažu strpljen spašen.
    Da doma napravimo bilo bi odlično, nema više pikanja ni hodanja po bolnicama. Već mi bio stres zbog posla i izostanaka jer sam na poslu u novoj sredini, makar mi ova s kojom radim glavna kaže daj ne brini kad god imaš što samo javi dan prije tako da znam isplanirati što i kako da pokrijemo tvoj dio posla. Tako da mi je onda i zbog toga lakše da si ne moram razmišljati oko toga nego odem u miru na pregled. Muž još ni ne zna da sam dogovorila konzultacije 😊. Dat ću mu izvještaj kad ih obavim, nadam se da će biti više manje dobre vijesti. 

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Ivyyyy
    11. Rujan 2023. 22:18

Martina1931

Bebolina2024

Mare3112

Bebolina2024

Martina1931

Bebolina kako si ti?🌼

.

I moja je prva prava devetnica bila sv. Riti 🤗  

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, ostalo sve uredno
    👱🏻‍♂️28- azoospermija
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu

• eni233
    12. Rujan 2023. 06:00

https://ibb.co/zmqWzdw

Jutro 🤚 Ja sam pišnula jednog za ekipu , čist ko suza 🤣🤣🤣🤦🏼‍♀️🤭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Aneee
    12. Rujan 2023. 06:36

Jutro, I moj je cist ko suza 🥲 10/11dpo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• eni233
    12. Rujan 2023. 06:44

Aneee

Ja sam negdje 8/9/10 sad ovisno kako je bila O Al svejedno neće od  ništa biti ovaj mjesec 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

Martina1931
    12. Rujan 2023. 07:05

eni233

Aneee

Ja sam negdje 8/9/10 sad ovisno kako je bila O Al svejedno neće od ništa biti ovaj mjesec

A realno mozda je jos i ranooo..pogotovo ako si 8dpo,9

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    12. Rujan 2023. 07:32

Martina1931

eni233

Aneee

Ja sam negdje 8/9/10 sad ovisno kako je bila O Al svejedno neće od ništa biti ovaj mjesec

A realno mozda je jos i ranooo..pogotovo ako si 8dpo,9

Pa neznam točno kad je nastupila O , meni su ciklusi inače 33dana , danas sam 27 , pa možda i je rano , ali svjedno neće biti plusa ovaj mjesec sigurno 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1
    2..Beta -2244.0
    9.7. Prvi ultrazvuk

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.