Sacekat cu jos malo za test, tek sam 9dpo, a i mozda mi hormoni skacu🥲
napravi test ksd ćeš biti 10 ili 11 dpo , onda će ti sigurno već neku sjenu kazati ali oni za rano otkrivanje trudnoće ne obični
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Tratinčice bit će to lijepa kolekcija i baš se vidi kako tamni.
Kad je sljedeći test?
Anchyyyy za sada mi se nije javio ginekolog tako da ću svakako u ljekarnu. Pa ću i uzeti njih i kokosovo ulje, pa će nešto od toga spriječiti da ne bi baš krenulo jače. Hvala ti.
Žao mi je što si prošla tako u petak. Vjerujem da si sada bolje i došla k sebi i od bolova i od šoka. Ali i bolje to sada obaviti i kada znaš da je maternica kako spada povećaš si šanse da se odmah primi a ne trošiš smrzliće uzalud. Kad ti je u planu histeroskopiju?
Lejla tako je možeš onda oko 15 provjeriti situaciju.
Kiki ti još malo i maziš se sa svojom bebom. Super što ti je trudnoća bila za poželjeti i neka takav bude i porod i odlično. UZV i prebrojavanje imam u srijedu 😊
Aneee čekamo onda testić danas 🤞🤞
Joca možda je još rano za test. Pričekaj još koji dan pa ponovi ako ne stigne M. Bravo za skinute kile, vjerujem da ćeš ugledati i svoj plusić ubrzo 🙏🤞
Ostale cure sretno u kojoj god fazi ciklusa da ste 🤗
Dogovorili smo se da zovem kad dobijem M nakon godisnjeg, idemo na godisnji pocetkom 9 mj pa bi onda nakon god zvala i onda bi trebala znati otprilike kada cu na hostero….
Iskreno malo me je strah nalaza 😢😢
Bit će sve u redu. Samo neka oni malo pogledaju i maknu ako ima kakvih priraslice ili čega. A onda možeš po svoju bebicu.
Martina ne razumijem kako piše high na nalazu jer se beta tek iznad 5 smatra pozitivnom. Jedino što je 8.dpo baš prerano za vaditi betu. 8. dan se tek hvataju neke sjenice na testu, i ako lijepo tamne onda je to znak da se i beta dupla. Beta se ne vadi prije 12. Ili 13.dpo a opet i to može biti rano jer implatacija uvijek može malo kasniti. Beta se u pravilu u krv počinje izlučivati oko 8.dpo i onda se dupla na nekih cca 36 sati.
Ovo je sve sada nigdje, ništa ne znaš jer može ostati ovakva a može i lijepo se duplati. Naravno želim ti sreću da ode i dobrom smjeru. 🤞🤞
Ja sam dobila od ginekologa Rojazol kremu i vaginalete. Rekli su mi staviti danas i sutra i ne više radi punkcije. Samo kremicom nastaviti mazati do petka.
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
https://ibb.co/z6RmvsR
Rekla bi samo plodni dani, ne ovulacija još
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Nastavi se testirati nije to to još i probaj dva puta na dan se testirati , tako curke savjetuju koje duže vrijeme prate O, također probaj ne unositi tekućinu previše na Dane kad se testiras , ja sam imala stim problema jer sam osoba koja pije puno vode i tako nisam mogla uopće uhvatiti peak ..možda ti to već sve znaš ali eto mali savjet ❤️🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
LH ti varira, i pred M isto skače pa ti se nazire druga linija. Imaš Premom besplatnu aplikaciju i tu si pratiš trakice. Dok su mi još slabe pratim jednu dnevnu, kad prijeđe 0.25 onda ih nekoliko napravim u danu. Na ovom primjeru mi je vjerojatno peak bio usred noći pa ga nisam uhvatila.
https://ibb.co/cTM9kGb
Ali kad ga uhvatiš ili kada su visoke razine aplikacija označi High i kad ti uhvati tako visoke i čim je sljedeća u padu, na onoj zadnjoj koja ti je bila High označit će ti je kao Peak.
Provučeš si sad trakicu i vidiš koliko ti je i ponoviš sutra opet.
.
Cure koje ste se pikale kakva vam je bila sluz kroz ciklus? Meni je od jučer jedva da jajnike osjetim. Prozirna sluz mi krenula od 6.dc i sad navečer a danas mi 8.dc mi je gusta bijela i ljepljiva kao da mi je O. Inače su mi ciklusi cca 28, 29 dana i ne bi nikako smjela biti O još. Danas sam piknula treći Cetrotide a on mislim pomaže folikulima da sazrijevaju pa možda od toga je takva sluz. Ne sjećam se uopće kako mi je bilo prvi put.
08/24 spontani pobačaj
Nastavi se testirati nije to to još i probaj dva puta na dan se testirati , tako curke savjetuju koje duže vrijeme prate O, također probaj ne unositi tekućinu previše na Dane kad se testiras , ja sam imala stim problema jer sam osoba koja pije puno vode i tako nisam mogla uopće uhvatiti peak ..možda ti to već sve znaš ali eto mali savjet ❤️🤞
Hvala tii, evo drzim noge u zraku, imali smo odnos, pa za svaki slucaj
Imam priliku jos ujutro i onda ga nema do cetvrtka navecer pa budem se u cetvrtak opet testirala da vidimo jel O dosla da nastavimo
28👱🏻♀️ 45🧔🏽♂️
16.07➕❤️
Dobro jutro🤗🤗
Mene malo zigne u jajniku, al me zna i inace tako pred M, jedino me sise ne bole, i malo sam napuhnuta 🙈 tipican pms 🤪
Zelim vam lijep dan danas🥰
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Dobro jutro🤗🤗
Mene malo zigne u jajniku, al me zna i inace tako pred M, jedino me sise ne bole, i malo sam napuhnuta 🙈 tipican pms 🤪
Zelim vam lijep dan danas🥰
Ja čekam da mi se spusti M , jučer mi je malo proteklo danas sam 15dpo , meni su inače ciklusi do 34 dana tako da čekamo da se pokrene , ovaj mjesec isto ništa od mene 😢
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska
Dobro jutro ekipa, moj test danas;
https://ibb.co/qrbSFkH
Sutra vadim betu🙏
.
Eni, žao mi je ako M kreće. 😔
Bebolina, ne mogu sad biti 100% sigurna, ali ja mislim da je meni također u jedno vrijeme krenuo gusti, bijeli iscjedak.. i mislim da sam ga imala sve do aspiracije...🤷♀️
Trudimo se od 9/21.
👱♀️24- PCOS, 🙋♂️28- Azzospermia, mTese ❌
Prag- donacija sjemena- 6/23.
12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
•Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
Panorama-low risk- stiže curka 💗
Dobro jutro ekipa, moj test danas;
https://ibb.co/qrbSFkH
Sutra vadim betu🙏
.
Eni, žao mi je ako M kreće. 😔
Bebolina, ne mogu sad biti 100% sigurna, ali ja mislim da je meni također u jedno vrijeme krenuo gusti, bijeli iscjedak.. i mislim da sam ga imala sve do aspiracije…🤷♀️
Testići su predivni
08/24 spontani pobačaj
Sortiraj odgovore
Najstariji