Bok curke, nije me dugo bilo, nisam ni upratila sto se ovdje dogada, nadam se da ste sve dobro :)
Ja sam ovaj mjesec malo luda. Vjerovatno me šora PMS i zamisljanje svih mogucih trudnickih simptoma.
Imam PCOS i inzulinsku rezistenciju. Skinula sam 17kg unazad godinu dana, pa i dalje mastam da cu mozda bez lijekova uspjeti zatrudnjeti. Iako, iskreno nemam pojma moze li ste to obzirom na ove dijagnoze koje imam. Nisam sigurna ni da li ovuliram, nesto sitno uspijem uloviti trakicama, ali peak mislim da nikada. Iskreno, nisam ni preredovna s trakicama.
Kako sam skinula kile tako mi se ciklus poravnao, na 28 dana, sto je za mene divno cudo obzirom da se znalo dogoditi da ne dobijem po dva mjeseca. Danas mi je 26 dan ciklusa, prethodna 4 dana sam imala lagano krvarenje, doslovno samo na papiru kad se brisem i to ne svaki put. Prvo sam mislila da sam dobila prerano a onda se ponadala da se mozda nesto pokusava ugnijezditi u bušu 😔 napravila sam 2 testa, naravno ni jedan pozitivan. Mislim da gubim razum polako ali sigurno🥹😂
👩🏻 30,pcos, IR
🧔🏻♂️31, normozospermija
Tratinčice bit će to lijepa kolekcija i baš se vidi kako tamni.
Kad je sljedeći test?
Anchyyyy za sada mi se nije javio ginekolog tako da ću svakako u ljekarnu. Pa ću i uzeti njih i kokosovo ulje, pa će nešto od toga spriječiti da ne bi baš krenulo jače. Hvala ti.
Žao mi je što si prošla tako u petak. Vjerujem da si sada bolje i došla k sebi i od bolova i od šoka. Ali i bolje to sada obaviti i kada znaš da je maternica kako spada povećaš si šanse da se odmah primi a ne trošiš smrzliće uzalud. Kad ti je u planu histeroskopiju?
Lejla tako je možeš onda oko 15 provjeriti situaciju.
Kiki ti još malo i maziš se sa svojom bebom. Super što ti je trudnoća bila za poželjeti i neka takav bude i porod i odlično. UZV i prebrojavanje imam u srijedu 😊
Aneee čekamo onda testić danas 🤞🤞
Joca možda je još rano za test. Pričekaj još koji dan pa ponovi ako ne stigne M. Bravo za skinute kile, vjerujem da ćeš ugledati i svoj plusić ubrzo 🙏🤞
Ostale cure sretno u kojoj god fazi ciklusa da ste 🤗
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Kiki sad će to još malo, bas lijepo da ti je trudnoća bila tako mirna. Jel već imate ime? Za curice zaista ima puno lijepih imena, a za deckice je bas teško 😅
Joca pričekajte još koji dan pa ponovi. Sretno 🤞🏻
.
Ja napravila test i naravno negativan 🥲 tako da sad se jedino nadati da još ima nade, danas 10dpo 😬
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam dns vadila betu (8dpo)...i rezultat dosao 1,7😐
Iako mi pise "high'' pretpostavljam da nista od te price ovaj mjesec. Jos cekam gin da mi se javi, eventualno ako je prerano jos al cisto sumnjam..
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
Ja sam dns vadila betu (8dpo)…i rezultat dosao 1,7😐
Iako mi pise "high'' pretpostavljam da nista od te price ovaj mjesec. Jos cekam gin da mi se javi, eventualno ako je prerano jos al cisto sumnjam..
Ma to je jako rano...pa implementacija se desava između 6- 12 dpo 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma to je jako rano…pa implementacija se desava između 6- 12 dpo 🤷🏼♀️
A valjda me bude poslala opet za par dana da vidimo sta se dogadja, al naravno ne nadam se vise nicemu u ovom ciklusu😅
+ ❤️12.10.
It'a girl🩷
https://ibb.co/wz7TRb5 Skoro pa drugi peak ovaj mj, a do sad ni jedan nisam mogla uloviti 🙈
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
https://ibb.co/wz7TRb5Skoro pa drugi peak ovaj mj, a do sad ni jedan nisam mogla uloviti 🙈
Odlicno sad akcija, napravi jos jednu veceras da vidis hoceli biti tamna kao kontrolna 🎉🎉🎉
Ja imam aplikaciju menstrualni kalendar pa poslikam trakicu i tocno mi kaze dali je peak, ja sam rijetko ulovila da bude tamna kao kontrolna 🙂
Ali ja trebam dobiti za 5 dana🙈 meni je vec prosla O, ja piskim sad Lh trakice da nebi piskila hcg 🤗
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pozdrav, ja sam muskarac koji donira spermu zenama koje zele zatrudniti a iz nekog razloga to ne mogu sa partnerom. Slobodno se javite na mail donator@mailfence.com sa pitanjima.
Ja bih na tvom mjestu ponovila betu za 5 dana.
Kad god sam vadila betu, uvijek je bila manja od 0,2. Tvoja je ipak malo konkretnija. Bas smo nedavno tu imali curku kojoj je beta bila 2 ili 3, ne sjecam se vise i kroz koji dan je javila da je trudna😊
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji