https://ibb.co/DbRjbLp Evo ivy moj pred M , ja ću sigurno procuriti danas sutra do kraja jer mi je već jučer već krenulo neki svijetlo smeđi iscjedak , zato kažem da si ti sigurno trudna , moj LH nije ni blizu povišen kao tvoj
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Pa eto onda je vjv i meni povisen samo prije M, necu test raditi jer sam se vec malo razocarala, pa sacekat cu da ili dodje ili ne🙃
Sretno svima
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Pa eto onda je vjv i meni povisen samo prije M, necu test raditi jer sam se vec malo razocarala, pa sacekat cu da ili dodje ili ne🙃
Sretno svima
Ne tebi je bas visok , peak , zato je trudnoća , vidjet ćeš da nećeš procuriti . A meni samo blago povišen ništa
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska
Anee zvat ce se Nora 😀😀 i slazem se, za musko nemam pooojma koje bi odabrali 😅
Tratincice moja beta je 8dnt bila 40, jedva cekamo d anam javis!
Garawa kako si ti?
Cure sretno svima ❤️
Odlično sam.. hvala na pitanju..
Dobila promaknuće na poslu.. radno mjesto koje već duže vrijeme želim.. tak da s te strane sve fantastično.. znam se sada sama sa sobom našaliti.. kad je s poslovne strane krenulo odlično možda se sad i beba zalomi 🤣🤣
Nestrpljivo iscekujemo malenu Noru i obavezno javi kad se odluči upoznati svoju mamu 😙😉
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Sretno svima
Ne, ne.. samo se lomiš tako.. napravi ga.. pa si mirna..ili bude plušić ili u miru čekaš M..
Ajde malo hrabrosti ❤
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Ja sam danas 11 dpo.. neka slobodna procjena.. nisam radila trakice nemam ih.. testic sam jutros napravila, bijeli.. bez ikakve naznake.. ukoliko sutra ne ne bude ni sjenice.. čekam M.. nekako se pokazalo da je taj 12dpo gdje većina dobije makar sjenu.. a kod mene ako je nema .. neće ni biti.. kod biokemijskih sam znala već na 9 ili 10 dpo uhvatiti sjenu..
A imala sam ih sigurno oko 5 u sve ovo vrijeme pokušavanja..
Eto, držite fige za sutra 🤣
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
Sretno svima
Ne, ne.. samo se lomiš tako.. napravi ga.. pa si mirna..ili bude plušić ili u miru čekaš M..
Ajde malo hrabrosti ❤
❤️
Drzim fige za sutra 🤞
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Tratincice,meri.. imate li kakav iscjedak?
Ja stvarno nemam, malo primjerom bjelkastu sluz, al sam čitala da je to normalno, ko inače kroz ciklus.. vidim da je malo pojačano al nista velika razlika..
Danas sam 9dpo, ne znam kad cu test, ne znam bi li cekala da zakasni do nedelje ili bi uradila, nemam pojma🤷♀️
Meni je ovo nevjerojatno stvarno🙈
Napravi ranije! 😬😬
Al ja nesto mislim, mozda su testovi pogresni😂
Ja ne bi mogla dočekati, ja sam 6 dana prije radila test, onaj clearblue za rano utvrđivanje trudnoće i nije nista pokazalo, kao neku blagu sjenicu, jedna vidljivu golim okom i mislila sam ništa i evo Bogu hvala postade lijepi plusić
Ja sam danas 11 dpo.. neka slobodna procjena.. nisam radila trakice nemam ih.. testic sam jutros napravila, bijeli.. bez ikakve naznake.. ukoliko sutra ne ne bude ni sjenice.. čekam M.. nekako se pokazalo da je taj 12dpo gdje većina dobije makar sjenu.. a kod mene ako je nema .. neće ni biti.. kod biokemijskih sam znala već na 9 ili 10 dpo uhvatiti sjenu..
A imala sam ih sigurno oko 5 u sve ovo vrijeme pokušavanja..
Eto, držite fige za sutra 🤣
Držimo da ti uspije ❤️❤️❤️ 🤞🤞🤞 ja sam procurila danas od mene sigurno ništa ovaj mjesec , još malo pa će nam godinu dana pokušavanja , već mi je sve ravno kad dobijem .. prije bi i plakala i svašta sad mi je to iz
Mjeseca u mjesec ista prica , mislim si neće nam ni uspjet nikad .. nije to puno ali za mene je kad mi je 34 uskoro ću 35, godine idu a ja nigdje :(
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia