Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivyyyy
    14. Kolovoz 2023. 08:54

Tratinčica123

Sad sam pogledala, ona je uzimalaLactogny kapslule

Ja kad vidim tvoje testove tako me neka sreca i dragost obuzme🥰🥰🥰🥰🥰 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Bebolina2024
    14. Kolovoz 2023. 09:13

Tratinčica123

Jutro 🥰https://ibb.co/cyTTcmcIvy, držim fige da je T u pitanju 🤞🤞
    Bebolina, sad si još nesto i navukla. Jesi počela sa progesteronom? Znam da je Anchy sad na prošlom transferu imala istu situaciju. Koristila je nešto sa L iz ljekarne za piti, čini mi se da joj je u 2 dana nestalo. Vaginalete nebih rekla da smiješ sad na sve to.🤷‍♀️

Budem svakako išla do ljekarne jer mislim da će potrajati dok mi se javi ginekolog.
    Tvoje crtice su tu.
    Otvorim jutros i nema tvog testića i mislim si pa nisi valjda prospavala a znaš da mi napeto iščekujemo 😀

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

Tratinčica123
    14. Kolovoz 2023. 09:49

Bebolina2024

Tratinčica123

Bebolina, sad si još nesto i navukla. Jesi počela sa progesteronom? Znam da je Anchy sad na prošlom transferu imala istu situaciju. Koristila je nešto sa L iz ljekarne za piti, čini mi se da joj je u 2 dana nestalo. Vaginalete nebih rekla da smiješ sad na sve to.🤷‍♀️

Budem svakako išla do ljekarne jer mislim da će potrajati dok mi se javi ginekolog.
    Tvoje crtice su tu.
    Otvorim jutros i nema tvog testića i mislim si pa nisi valjda prospavala a znaš da mi napeto iščekujemo 😀

Mislim da se tako zovu, njoj su pomogle, a za to su joj rekle cure sa potpomognute 😊
    Da, moja crtica je tu 🥰 ma joj... navečer budem slomljena već u pola 9, kao kokoš idem spavat😂
    A ujutro se budim u 6 sati i ne mogu spavati😭😭

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

Aneee
    14. Kolovoz 2023. 09:53

Tratinčica 😍🥰🥰
    .
    Ja sam sinoć u 23h naručila testove, danas trebaju stići...ništa od onoga da ih neću kupovati više 🙈🙈
    A popisala sinoć cb I bila neka sjena, ja ga još I rastvorila hahahahha ali po forumu je bilo losih iskustva s njim I laznim crticama, tako da ću pričekati dok dođu ove druge trakice...sad na poslu I umirem od znatitelje kakav će razvoj situacije biti, strah me bijelog testa 🙈🙈😭

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ivyyyy
    14. Kolovoz 2023. 09:58

Aneee

Tratinčica 😍🥰🥰
    .
    Ja sam sinoć u 23h naručila testove, danas trebaju stići…ništa od onoga da ih neću kupovati više 🙈🙈
    A popisala sinoć cb I bila neka sjena, ja ga još I rastvorila hahahahha ali po forumu je bilo losih iskustva s njim I laznim crticama, tako da ću pričekati dok dođu ove druge trakice…sad na poslu I umirem od znatitelje kakav će razvoj situacije biti, strah me bijelog testa 🙈🙈😭

Ja imam punu ladicu, onih mini sa amazona i imam dva digitalna clearblue, njih cuvam ako dobijem crticu na ovim obicnima😅 
    Ali ja se nedam i necu raditi test dok ne dobijem( u nedelju) ali po simptomima dobit cu 🥲

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Martina1931
    14. Kolovoz 2023. 10:03

Aneee

Tratinčica 😍🥰🥰
    .
    Ja sam sinoć u 23h naručila testove, danas trebaju stići…ništa od onoga da ih neću kupovati više 🙈🙈
    A popisala sinoć cb I bila neka sjena, ja ga još I rastvorila hahahahha ali po forumu je bilo losih iskustva s njim I laznim crticama, tako da ću pričekati dok dođu ove druge trakice…sad na poslu I umirem od znatitelje kakav će razvoj situacije biti, strah me bijelog testa 🙈🙈😭

Znam da cure opcenito ne vole cb testove, al meni su oba puta bili jako tocni cak i ona jako blijeda i sumnjiva crta😂

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• eni233
    14. Kolovoz 2023. 10:06

Tratinčica123

Vauuuu predivno , čestitke mila ❤️❤️🥰🥰🥰🥰 jedva čekam da ja ugledam ovakav divni plus 🥹🥹🥹

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    14. Kolovoz 2023. 10:07

petra1234

eni233

petra1234

Ženice trebam pomoć🙆🏼‍♀️ zadnju menstruaciju sam imala od 3.7.-8.7. Sredinom ciklusa imala sam crvenkasto-smeđi iscjedak, sada u 8. Mjesecu sam menstruaciju trebala dobiti 1.8 ali nije se pojavila, imam ne zaštićene spolne odnose te radimo na bebi, test mi je negativan (kao da mi se učinila skroz svijetla praktički neprimjetna linija u plus ali ne znam dali sam halucinirala od silne želje) radila sam ga 4.8. (dali je rano?) Malo sam zbunjena, naručila sam se kod ginekologa, očajno čekam pregled, mislite li da postoji šansa da sam trudna?😬

Nisi uranila , 4.8 bi trebala crta biti debelo tamna ako kasni M , osim ako ti je O bila jako jako kasna , sad neznam ..kad ti je bila O ?

Iskreno nisam si trakicama provjeravala kada je ovulacija ovaj mjesec, inace mi bude prakticki tocno sredina ciklusa, tako da zapravo sada ni ne znam tocno kada je bila🤦🏼‍♀️
    To me najvise i muci sto prosli mjesec "nisam vodila racuna" o tome i sad sam u dilemi, pricekati cu jos koji dan pa ponoviti test, jedino mi to preostaje

Eee onda sačekaj još koji dan možda je kasna O bila , držim 🤞🤞🤞❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

• eni233
    14. Kolovoz 2023. 10:16

I da ne zaboravim , želim se jednoj curi tu na forumu  ispričati sad neznam kako joj je ime točno nekako na G  , ako vidi poruku će sigurno znati da se o njoj radi ,evo oprosti sto sam bila bezobrazna i možda preburno reagirala nije mi namjera nikog prozivati niti biti bezobrazna jer sve mi se  borimo za isto .. tako da ženo izvini još jednom ako sam te povrijedila ili nešto slično , inače nisam nikad prema nikome takva , valjda mi je bio loš dan , mada ni to nije opravdanje ..evo izvini još jednom ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska

Tratinčica123
    14. Kolovoz 2023. 10:20

Evo, mislim da lijepo tamne 🙈
    https://ibb.co/f8CgcJg
    https://ibb.co/41P8cdN
    https://ibb.co/FBzxc86
    .
    Anee, gdje nam je slikica sjene?? Samo ono,  ti testovi su koma, uvijek neke sjene 🙈 oćeš ponoviti s nekim drugim danas/sutra? 🤞🤞
    Ivy, Eni- 😘😘😘 za ovako vrijeme stvari, isplati se čekati.. I mi smo bas dugo čekali...
    Mora da su naše bebice tako jedinstvene i posebne kada ih ovako dugo čekamo 🥰🥰

Trudimo se od 9/21.
    👱‍♀️24- PCOS, 🙋‍♂️28- Azzospermia, mTese ❌
    Prag- donacija sjemena- 6/23.
    12.06. Aspiracija- 22🥚/--10 odličnih 🐧
    08.08. FET- 1 blastica - + na testiću 4dpt
    •Beta 8dpt- 80.14, 10dpt- 227.73, 12dpt-632.10
    Panorama-low risk- stiže curka 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.